Leuke BSO voor onze zoon. Worden op school opgehaald. Bijpassende kleding en auto. Heel herkenbaar voor onze zoon.
Leuke sportactiviteiten worden er gespeeld. Wij zijn erg tevreden!!

Linda van Meijl Linda van Meijl
5 /5
bij Google reviews

Alweer de tweede voorbereidingsweek voor Heeze - Week 11-2023

Maandag

Vandaag zijn we op pad gegaan om de eerste binnen- en buitenspullen/-spellen te verzamelen. Voor de opstart van onze BSO hebben we alvast verschillende bordspellen, puzzels, leesboeken, ballen, frisbees en kleurmaterialen gehaald. Ik hoor je denken, wat kan ik allemaal dan doen bij Sportstuif? Naast ons grote aanbod aan sport- en beweegspellen die georganiseerd worden door onze pedagogische medewerkers, kun je ook prima binnen spelen tijdens de vrij spelen momenten. We hebben onder andere mikado, kwartet, kleurboeken en nog veel meer. We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen. Zo heb je ook nog wat te ontdekken als je bij Sportstuif gaat starten. 

Dinsdag 

In de avond zijn we verder gegaan met onze huis-aan-huis flyerronde in de wijk de Nieuwe Hoeven. Met zijn tweeën hebben we een blokje gewandeld in onder andere de Iras, Mariner, Telstar, Saturnus, Tiros, Spoetnik en Atlas. Het was heerlijk zacht weer en 10.000 stappen zijn ook weer mooi behaald. 

Woensdag

Naar aanleiding van de flyerronde druppelde de volgende geinteresseerde alweer binnen in de mailbox van Sportstuif Heeze. Uiteraard zijn deze mensen terug gemaild of zelfs gebeld om meer uitleg te geven Sportstuif. Heel veel informatie kun je al vinden op onze website, maar vinden het ook fijn om de klant persoonlijk te woord te staan. Dat is ook één van onze sterke punten. De vestigingsmanager van de locatie heeft namelijk dagelijks contact met de klant. Niet alleen tijdens de overdracht bij het ophalen van het kind/de kinderen, maar ook veelal via WhatsApp. Dagelijks sturen wij namelijk een foto naar ouders toe met daarop onze sportactiviteit en natuurlijk de kinderen.

Donderdag

Naast het feit dat Sportstuif buitenschoolse opvang biedt, doen wij nog véél meer. Wij bieden namelijk extra beweegactiviteiten aan buiten de BSO om. Dit is veelal op woensdag- of vrijdagmiddag, maar kunnen ook projecten zijn. Zo zijn wij van plan om bijvoorbeeld ook peutergym op te starten voor de jongste doelgroep. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een kinderfeestje bij ons boeken. Al deze activiteiten en projecten verzamelen wij op onze extra website, namelijk www.samenbijsportstuif.nl. Benieuwd? Neem dan vooral een kijkje en klik op Sportstuif Heeze. 

Daarnaast zijn we in de avond nog een blokje gaan wandelen en hebben we tegelijkertijd nog wat flyers in de brievenbussen gedaan. Deze keer in een wijk waar we nog niet eerder zijn geweest, namelijk de Engelse Tuin. Deze ligt vlakbij Kindcentrum de Parel. Zoals je kunt lezen zijn wij graag in de buitenlucht, dat is ook waar wij graag met de kinderen zijn. 

Vrijdag

Vandaag kregen wij positief nieuws!! De gemeente Heeze-Leende nam namelijk contact met ons op dat wij onze aanvraag voor Sportstuif Heeze definitief kunnen indienen. Dat hebben we natuurlijk meteen gedaan. De gemeente heeft maximaal 8 weken de tijd om onze aanvraag te beoordelen, maar we weten dat er positief tegenaan gekeken wordt. Nu nog hopen dat het niet de maximale 8 weken in beslag neemt. We hebben namelijk voornemens om op 1 mei 2023 te starten met het bieden van opvang. Voor de oplettende lezers, 1 mei valt natuurlijk in de meivakantie, maar wie weet organiseren wij wel iets dat éxtra leuk is die week. Blijf ons volgen of volg ons als je dit nog niet doet, zodat je op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen. Wil je niets missen? Meld je interesse dan via heeze@sportstuif.nl, zodat we jou via de mail op de hoogte kunnen houden.



Ons team

Koen de Louw Vestigingsmanager
Koen de Louw Vestigingsmanager
Kim van Tulden
Kim van Tulden
Stan Verrijt
Stan Verrijt
Anouk Maens
Anouk Maens
Daan Peerlings
Daan Peerlings
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches