Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een grote sportdag, tien tellen in de rimboe en Jump Xl in week 43 - 2022

Maandag 24 oktober
De eerste dag van de herfstvakantie begon met mooi weer. Toen we ’s morgens compleet waren zijn we met z’n allen naar Sportstuif Asten vertrokken. Hier was een grote sportdag voor de kinderen georganiseerd. Er waren maar liefst acht verschillende spellen. De kinderen werden dan ook in acht groepjes verdeeld en speelde zo iedere ronde een ander spel. We speelde archery tag, skippyballenrace, knotshockey, stormbaanrace, XL games, kat en muis tikkertje, T-rex funnybal en het levelspel! Het was een heerlijke middag met nog steeds veel zon. Eenmaal terug bij Sportstuif Helmond hebben we lekker vrij gespeeld en verstoppertje in het donker gedaan. Een geslaagde eerste dag van de vakantie!

      


Dinsdag 25 oktober
Op de tweede dag van de vakantie zijn we rustig begonnen met vrij spelen. Na het spelen, fruit eten en middageten zijn we naar de gymzaal in Asten gereden. Samen met Sportstuif Asten en Beek en Donk hebben we allerlei spellen gespeeld. We begonnen met tien tellen in de rimboe. De hele zaal stond vol met allerlei materialen waar kinderen zich achter konen verstoppen. Er werd goed samengespeeld om iedereen ‘af’ te krijgen. Daarna speelden we een tikspel waarbij de tikkers met bal moesten tikken, zonder te lopen. Er werd fanatiek gespeeld en bij het laatste rondje moesten de meesters en juffen proberen de kinderen te tikken. Wederom een leuke dag gehad.


Woensdag 26 oktober
De derde dag van de vakantie bleven we op locatie. Er stonden herfstactiviteiten op het programma. In de ochtend speelden we bladeren estafette. In twee teams renden we om de beurt naar de bladeren toe om deze met de knijper te pakken. Bij het terugrennen werden de bladeren in de emmer gegooid. Het team die de emmer als eerste vol had, won. In het zonnetje werd er fanatiek meegedaan. Na het eten hebben we een feestje gevierd voor Nyleena. We zongen en Nyleena had nog een lekkere traktatie voor ons mee. In de middag hadden de kinderen twee spellen voor de boeg: eikeltjesdans en eekhoorn-eikel tikspel. Bij eikeltjesdans renden de kinderen in een grote cirkel rond. Wanneer de muziek stopte, moesten ze  zo snel mogelijk bij een dopje (eikeltje) gaan staan. Degene die helaas niet bij een eikel kon staan was af en moest even wachten maar mocht later weer mee doen. Het andere spel was een tikspel waarbij de tikker moest proberen de eekhoorntjes te tikken, die eikeltjes pikten.


Donderdag 27 oktober
Op maandag 31 oktober is het Halloween en daarom hadden we deze dag wat Halloweenactiviteiten op de planning staan. ’s Ochtends speelden we spooktikkertje en spookballonnen estafette. Bij spooktikkertje moest het spookje (tikker) proberen iedereen in een standbeeld te veranderen. Bij het tikken werd er heel hard ‘BOE’ geroepen. De standbeelden konden bevrijd worden als ze drie maal in de ronde werden gedraaid. Daarna speelden we spookballonnen estafette. Iedereen kreeg een ballon waar een spookje op getekend was. Deze probeerden ze in de lucht te houden. Spookjes vinden het namelijk niet leuk op de grond, vandaar dat we probeerden ze in de lucht te houden. De wind hielp soms iets te goed mee 😉. In de middag zijn we nog naar Speeltuin Helmond West geweest waar de kinderen heerlijk hebben gespeeld op de vele speeltoestellen. Een fijne dag in de zon gehad!

      


Vrijdag 28 oktober
Op de laatste dag van de vakantie zijn we in de ochtend naar Jump XL Eersel geweest. Hier was een hal vol met trampolines en heel veel andere dingen. Zo konden we van de hoge jump tower springen in een groot kussen. Ook was er een ninja parcours die je zo snel mogelijk moest proberen af te leggen. Daarnaast kon je een klein wedstrijdje doen waarbij je de ander met een kussen van de balk probeerde te duwen. Ook konden we trucjes laten zien door van de schuine trampoline in de grote bak met schuimblokken te springen. Ook waren er verschillende obstakels waar we overheen konden springen. Daarnaast was er ook nog een gedeelte waar we dodgeball konden spelen.
’S middags vierden we een feestje voor Zuzanna waarbij zij op tafel stond en wij hard voor haar hebben gezongen. Toen speelden we trefbal en keken we op het einde van de middag nog een film.
Een geslaagde dag en geslaagde herfstvakantie!

    



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches