Super leuke actieve BSO, wordt veel sport en spel aangeboden, lekker voor de kinderen om zich uit te leven!

Linde Linde
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een verrassing, trefbal en nog veel meer in week 24 - 2024

Maandag 10 juni
Vandaag begon een nieuwe sportieve week, en wat hebben we veel plezier gehad! 
De dag begon met het ophalen van alle kinderen. Iedereen was zo enthousiast en klaar voor een dag vol avonturen. Voordat we begonnen, aten we eerst een stuk fruit en dronken we een lekker glaasje ranja. Bananen, appels en peren - genoeg vitamines om de dag door te komen! Onze eerste activiteit was het Grote Pokémon Spel: Er waren telkens twee pokemontrainers die aan het rondrennen waren met pokemonballen. De pokemons moesten proberen te ontsnappen. als ze geraakt waren door een pokebal betekende dat, dat ze gevangen waren en moesten ze naar het vak van de trainer lopen die ze gevangen had. Aan het eind van ieder spel had de pokemontrainer met de meest gevangen pokemons gewonnen. De andere groep kinderen ging Pionnenroof spelen. We werden verdeeld in twee teams en moesten zoveel mogelijk pionnen van het andere team proberen te stelen zonder getikt te worden. Het was super spannend! Het blauwe Team, won met 10-8. Iedereen was buiten adem maar had een grote glimlach op zijn gezicht. Na al dat rennen en spelen was het tijd voor een welverdiende pauze. We mochten lekker vrij spelen en kregen een heerlijk koekje. Sommige kinderen gingen tekenen, anderen bouwden hoge torens met blokken. Het was fijn om even rustig aan te doen en van elkaars gezelschap te genieten.
Aan het einde van de dag was het tijd om naar huis te gaan. Iedereen had een geweldige tijd gehad en we konden niet wachten om morgen weer terug te komen voor nog meer sportieve avonturen. We zwaaiden elkaar gedag en gingen naar huis met mooie herinneringen en veel verhalen om te vertellen.

  

Dinsdag 11 juni 
Vandaag was alweer de tweede dag van de week bij Sportstuif, en wat hebben we weer genoten! Nadat we alle kinderen uit school hadden opgehaald, begonnen we de middag met een lekkere fruitpauze. Er was weer een overvloed aan appels, bananen en sinaasappels. Iedereen at met smaak, want gezond fruit geeft ons de energie die we nodig hebben voor de rest van de dag. Onze eerste activiteit was het beroemde spel Mens Erger Je Niet, maar dan in een extra grote versie! We gebruikten grote pionnen als goals, wanneer er in een goal gescoord was moest de persoon die daar als keeper stond wisselen met iemand die langs de lijn aan het wachten was. Het was hilarisch om te zien hoe iedereen fanatiek probeerde de bal als eerste in het doel te krijgen. De andere activieit van vandaag was Mierentikkertje! Dit spel is net als gewoon tikkertje, maar dan moeten de 'mieren' (degenen die getikt zijn) op hun rug gaan liggen totdat ze bevrijd worden. Iedereen rende en lachte om elkaar. Na al dat fanatieke meedoen was het tijd om even rustig bij te komen. We gingen zitten, dronken wat water en praatten over de leuke dingen die we hadden gedaan. Langzaam maar zeker werd iedereen weer opgehaald door hun ouders. We zwaaiden elkaar gedag en vertelden enthousiast over onze avonturen van die dag.

  

Woensdag 12 juni

Vandaag is het woensdag en de week is alweer doormidden! Dat betekent een heerlijke lange middag bij Sportstuif vol met plezier en avontuur!
We begonnen de middag met onze zelf meegebrachte lunch. Iedereen had iets lekkers bij zich: boterhammen met kaas en wat verse groenten en fruit. We zaten gezellig samen en deelden soms wat van onze lunch met elkaar. Het was een perfecte start van de middag. Na de lunch mochten we lekker vrij spelen. Er was zoveel te doen! Sommige kinderen gingen voetballen en maakten fantastische doelpunten. Anderen speelden gezelschapsspellen of zaten aan de tekentafel om mooie tekeningen te maken. Het was heerlijk om te doen waar we zin in hadden en om samen te lachen en te spelen. Toen was het tijd voor de activiteit die de stagiaires hadden voorbereid: Trefbal! Iedereen was super enthousiast, want trefbal is altijd een hit. We verdeelden ons in twee teams en probeerden elkaar af te gooien met de zachte ballen. Het was spannend en soms best lastig om niet geraakt te worden, maar iedereen deed zijn best en had heel veel plezier. Mijn team won uiteindelijk, maar het belangrijkste was dat we allemaal genoten hebben! Na al dat spelen en rennen was het tijd voor een pauze met een lekker koekje. We zaten gezellig samen en kletsten over de leuke dingen die we hadden gedaan. Langzaam maar zeker werden we opgehaald door papa's en mama's.

 

Donderdag 13 juni
De schooldag was voorbij en we werden opgehaald met de mooie blauwe Sportstuif-auto's. Iedereen was blij om weer bij elkaar te zijn en klaar voor een middag vol plezier. Toen we aankwamen bij Sportstuif, mochten we eerst lekker vrij spelen. Er was zoveel te doen! Sommige kinderen gingen voetballen, anderen speelden met Lego of gingen tekenen. Het was heerlijk om even onze eigen ding te doen en lekker rond te rennen. Na het vrij spelen was het tijd voor een fruitpauze. We aten heerlijke appels, bananen en peren. Het fruit gaf ons de energie die we nodig hadden voor de rest van de middag. Vandaag hadden we twee verschillende activiteiten, één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen. De jongere kinderen speelden slingertikkertje. Dit spel is net als gewoon tikkertje, maar dan moesten we een slinger maken wanneer we getikt werden. Dit was erg lastig want zo moest iedreen goed samenwerken om de rest van de groep te tikken. De oudere kinderen deden mee aan een spel ik Hou van Holland. We Maakten en kring met in het midden een hoepel. Iemand begon met de trefbal in zijn handen en een ander kind moest een zwengel aan de hoepel geven. De bal moest doorgegeven worden totdat de hoepel helemaal stil op de grond lag. De persoon die de bal vast had was de eerste tikker. Als je geraakt was door de bal dan moest je gaan helpen tikken todat iedereen getikt was en begon het spel weer opnieuw. Na al die leuke activiteiten was het tijd om naar huis te gaan. Iedereen was een beetje moe, maar heel blij. We vertelden onze ouders over alles wat we hadden gedaan en gingen met een grote glimlach naar huis.

  

vrijdag 14 juni
Vandaag was de laatste dag van de week bij Sportstuif, maar we hebben er een geweldige, lange middag van gemaakt! Toen we uit school kwamen, begonnen we de middag met een lekkere lunch. Iedereen had iets lekkers bij zich: boterhammen en wat fruit. We zaten gezellig samen en genoten van onze lunch. Het was een perfecte start van de middag! Na de lunch hadden we een grote verrassing op de planning staan: We Jump! Iedereen was super enthousiast en kon niet wachten om te gaan springen. We gingen naar een grote trampolinehal waar we overal konden springen, duikelen en salto's maken. Het was zo leuk om door de lucht te zweven en samen te lachen. We hebben enorm veel plezier gemaakt bij We Jump. We sprongen op de trampolines, sprongen in het schuimrubber en deden wedstrijdjes wie het hoogst kon springen. Het was een middag vol beweging en plezier. Na het springen gingen we terug naar Sportstuif en hadden we tijd voor vrij spelen. Sommige kinderen gingen tekenen, anderen speelden met de bouwstenen of deden een spelletje. Het was fijn om even rustig aan te doen en samen te spelen. Aan het einde van de middag was er een traktatie: chips! Iedereen kreeg een zakje en we gingen gezellig samen zitten om ervan te genieten. Het was een heerlijke afsluiting van de dag. 
  

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches