Super leuke sport BSO.
Top begeleiders en leuke activiteiten.

Milli Milli
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Fantastich weer bij Sportstuif in week 26-2024

Maandag 24 juni
Het weekend was weer voorbij en dat betekende dat de kinderen weer lekker bij Sportstuif mochten spelen. Nadat alle kinderen van school waren gehaald, stond er een bordje fruit en wat ranja klaar voor de kinderen. Na het fruit eten gingen we met alle kinderen naar buiten voor de activiteit. De activiteit van vandaag was Super Mario trefbal. Er zijn twee teams. Aan beide kanten staan drie pionnen op de grond. Achter die pionnen staat nog een basket. Als je iemand afgooit, mag je een superkracht pakken. De drie superkrachten zijn een extra leven, afweren met de handen of een stukje in het veld van de tegenstander lopen. Drie manieren om te winnen zijn: 1. door alle tegenspelers af te gooien, 2. alle pionnen om te gooien of 3. als je alle drie de superkrachten hebt weten te verzamelen. Toen de activiteit klaar was en de kinderen naar binnen gingen, kregen ze nog een lekker koekje en was de eerste dag van de week alweer voorbij. Een top begin van de week!

 

Dinsdag 25 juni
Na het ophalen van de kinderen gingen we gezamenlijk fruit eten en ranja drinken. Na het fruit eten begonnen we aan de activiteiten. Omdat het deze week zo’n lekker weer was, gingen we lekker met water spelen. De activiteiten waren bekerestafette en sponzen vangen. Bij bekerestafette maakten we drie teams. De teams kregen allemaal twee emmers en ieder kind kreeg een beker. De bedoeling was dat de kinderen zo snel mogelijk het water van de ene emmer naar de andere emmer deden. Het team dat de emmer kon vullen met het meeste water, won! Bij sponzen gooien maakten we twee teams die sponzen over een touw moesten gooien. De bedoeling was dat de kinderen de sponzen van het andere team moesten vangen. Lukte dit, dan kregen ze een punt. Welk team had aan het einde de meeste punten verzameld? Na de activiteiten kregen de kinderen een lekker koekje en was het weer tijd voor hen om naar huis te gaan.

 

Woensdag 26 juni
Vandaag haalden we weer met veel enthousiasme en plezier alle kinderen van school op. Toen alle kinderen bij Sportstuif waren, gingen we lekker met hen lunchen. Na de lunch kregen de kinderen de tijd om vrij te spelen. Om 14:00 hadden we vanwege het warme weer een buikschuifbaan opgezet. De kinderen konden hier de hele middag gebruik van maken en het was fantastisch! Tussendoor was het nog tijd voor een bordje fruit en een bekertje ranja. Om 16:30 was het tijd om de buikschuifbaan op te ruimen en kregen alle kinderen nog een koekje. Voordat de kinderen het wisten, was de dag alweer voorbij en kwamen alle ouders de kinderen alweer ophalen.

 

Donderdag 27 juni
Vandaag gingen we met onze mooie blauwe auto's op pad om alle andere kinderen op te halen van school. Toen dat gedaan was, stond er weer een bordje fruit en een bekertje ranja voor de kinderen klaar. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit. We speelden vandaag weer lekker met water en deden een sponzengevecht. Iedereen kreeg een klein sponsje dat ze in het midden van het speelveld konden vullen met water. Na het vullen moesten ze uit de droogzone in het midden en elkaar nat maken met de sponsjes. De kinderen vonden de verkoeling superfijn en speelden zelfs na de activiteit nog door! Na de activiteit was het weer tijd voor een koekje, vrij spelen, en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Een superfijne dag!

 

Vrijdag 28 juni
Vandaag was alweer de laatste dag van de week. We begonnen deze met het ophalen van de kinderen. Na het ophalen van de andere kinderen was het tijd om boterhammen te eten. Na het eten kregen de kinderen nog de ruimte om vrij te spelen; er werd gevoetbald, getekend en nog veel meer. Daarna gingen we nog even de laatste kinderen van school halen. Na het ophalen van alle kinderen stond er een leuk evenement voor hen klaar, namelijk het ouder-kind toernooi. We hadden dertien verschillende spellen klaargezet, van voetballen tot een quiz. Alle ouders en kinderen deden fantastisch mee en vonden dit superleuk. Tussendoor kregen de ouders en kinderen nog wat fruit en wat te drinken. Toen het afgelopen was, kregen alle deelnemers nog een ijsje. Na de activiteit was het tijd om de week goed af te sluiten met een koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Wat was het weer een topweek!

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches