Een BSO met veel aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind! De medewerkers zijn zeer betrokken en bedenken elke dag weer een leuke activiteit!

Anouk Anouk
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jumpsquare, Monkeytown en We Jump in week 42 - 2023

Maandag 16 oktober
Vandaag begon super chill! We mochten eerst lekker vrij spelen en daarna mochten alle kinderen zelf hun boterhammen smeren voor de middag. Nadat we dat hadden gedaan, was het tijd om fruit te eten en een lekkere beker ranja te drinken om ons voor te bereiden op de activiteit van de ochtend. We speelden een gaaf spel genaamd doelentrefbal. Het is een soort trefbal, maar met twee doelen. Elk team moest zijn eigen doel verdedigen. In de middag stond een uitje naar de Leonardusspeeltuin op de planning. We hadden de speeltuin voor ons alleen dus hebben we daar wel vier uur lang superleuk gespeeld. Toen we terugkwamen, hadden we nog wat tijd om vrij te spelen voordat iedereen werd opgehaald.

                   


Dinsdag 17 oktober
De dag begon rustig. De kinderen kwamen langzaam binnen en mochten één voor één hun boterhammen smeren voor de middag. We aten fruit en daarna was het tijd voor de ochtendactiviteit. Voor de oudere kinderen was er een voetbaltraining en voor de jongere kinderen was er een leuk tikspelletje genaamd kat en muis tikkertje. Bij dat spel is er een tikker (de kat) die probeert het lintje van de muis te pakken. Uiteindelijk moet de kat proberen om zo veel mogelijk muizenstaartjes te verzamelen. Na de activiteit was het weer tijd om boterhammen te eten en ons klaar te maken voor de middagactiviteit: een uitje naar jumpsquare! Daar hebben we anderhalf uur lang superveel gesprongen en zelfs een beroemde YouTuber ontmoet. Terug op de BSO hadden we nog wat tijd om vrij te spelen of uit te rusten terwijl we een filmpje keken.

          

 

Woensdag 18 oktober
De dag begon met vrij spelen en boterhammen smeren. Om 10 uur aten we fruit om energie te krijgen voor de ochtendactiviteit: lasergamen stond op de planning, maar dat kon helaas niet doorgaan vanwege technische redenen. Gelukkig was het mooi weer, dus gingen we lekker naar buiten voor een leuk tikspel. Na de activiteit was het tijd voor boterhammen en daarna gingen we naar Monkeytown om daar samen te spelen. Tussendoor hadden we ook nog tijd voor een drankje en een peperkoek. Na het spelen was het tijd om terug te gaan naar de BSO, waar we nog even vrij konden spelen voordat iedereen werd opgehaald.

          

 

Donderdag 19 oktober
De dag begon met vrij spelen en daarna mochten de kinderen zelf hun boterhammen smeren. Om 10 uur was het tijd voor fruit en ranja, en daarna stond de ochtendactiviteit op het programma: lasergamen binnen! We speelden met twee teams en probeerden elkaar af te schieten door achter tafels en stoelen te schuilen. Na de activiteit aten we boterhammen, want om 13:00 uur gingen we naar Speeltuin Helmond West om daar lekker te spelen. Helaas moesten we eerder vertrekken vanwege regen, maar terug op de BSO keken we een filmpje en werden de kinderen geleidelijk aan opgehaald.

          

 

Vrijdag 20 oktober
In de ochtend kwamen de kinderen langzaam binnen en mochten ze zelf hun boterhammen smeren voor de middag. Na een bordje fruit en ranja was het tijd voor de ochtendactiviteit: weer lasergamen! We maakten teams en transformeerden de kantine tot een lasergame zaal. Na de inspannende activiteit was het tijd om gezellig met z'n allen boterhammen te eten aan drie verschillende tafels. Daarna gingen we naar de middagactiviteit: we gingen lekker springen bij We Jump! Na anderhalf uur springen waren we allemaal uitgeput. Terug op de BSO konden de kinderen kiezen tussen vrij spelen of een filmpje kijken En toen was de dag alweer voorbij, en werden de kinderen opgehaald.

          



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches