Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Just Dance, tafeltennis en leeuwenkooi bij Sportstuif in week 16- 2024

Maandag 15 april
De eerste dag van de week begon met het ophalen van alle kinderen van school. Toen alle kinderen bij Sportstuif waren aangekomen, stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja klaar voor hen. Nadat we klaar waren met het eten van fruit, gingen we verder met de activiteit. Deze moest helaas binnen plaatsvinden vanwege het weer. We speelden Just Dance met de kinderen. Ze mochten om de beurt een liedje kiezen om op te dansen. Dit blijft erg leuk voor de kinderen en ze kunnen er geen genoeg van krijgen! Na de activiteit kregen alle kinderen een lekker koekje en was het alweer tijd om naar huis te gaan. Een topbegin van de week!

          

Dinsdag 16 april
Na het ophalen van de kinderen aten we gezamenlijk fruit en dronken we ranja. Na het eten van fruit begonnen we aan de activiteit, die helaas binnen moest plaatsvinden vanwege de regen. We speelden Just Dance en tafeltennis. Bij Just Dance mochten de kinderen om de beurt een liedje kiezen waarop ze vervolgens gingen dansen. Als het liedje was afgelopen, mocht een ander kind een nieuw liedje kiezen. Bij tafeltennis speelden twee kinderen tegen elkaar. Ze moesten de bal op het veld slaan, en de tegenstander moest proberen de bal terug te slaan. Als de bal niet gevangen werd of twee keer stuiterde, moesten ze wisselen. De kinderen vonden dit geweldig en hebben nog lang doorgespeeld. Na de activiteiten kregen de kinderen een lekker koekje en was het tijd om naar huis te gaan.

          

Woensdag 17 april
Vandaag haalden we met veel enthousiasme en plezier alle kinderen van school op. Toen alle kinderen bij Sportstuif waren aangekomen, gingen we gezellig met hen lunchen. Na de lunch kregen de kinderen de tijd om vrij te spelen. Tussendoor moesten we afscheid nemen van een kind dat terugverhuisde naar Polen. We hebben allemaal nog een lekkere traktatie gekregen en toen was het tijd om gedag te zeggen. We hebben ook nog een leuke activiteit gedaan, geleid door onze stagiaires. We speelden Leeuwenkooi. We hadden twee tikkers en de andere kinderen kregen een pion (een stukje vlees) dat ze naar de overkant moesten brengen zonder getikt te worden. Als je getikt werd, kregen de leeuwen het stukje vlees, maar als je veilig naar de overkant kwam zonder getikt te worden, mocht je het stukje vlees in de bak leggen. Na de activiteit kregen alle kinderen nog een lekker koekje. Voordat de kinderen het wisten, was de dag alweer voorbij en kwamen alle ouders de kinderen weer ophalen.

          

Donderdag 18 april
Vandaag gingen we weer op pad met onze mooie blauwe auto's om alle kinderen van school op te halen. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald, stond er een lekker bordje fruit en een bekertje ranja voor hen klaar. Na het eten van het fruit was het tijd voor de activiteit. Vandaag speelden we Annemaria Koekoek en Namentikkertje. Bij Annemaria Koekoek stonden alle kinderen op een lijn, terwijl één kind aan de overkant stond. Het kind dat alleen stond, riep zonder te kijken "Annemaria Koekoek" en draaide zich vervolgens om. De andere kinderen moesten ervoor zorgen dat ze helemaal stil stonden. Als ze toch bewogen, moesten ze opnieuw beginnen. Wie was er als eerste aan de overkant? Bij Namentikkertje werd een naam van een kind genoemd, en dat kind werd dan de tikker totdat er een andere naam werd genoemd. De kinderen vonden deze activiteiten erg leuk! Na de activiteit was het weer tijd voor een lekker koekje, vrijspelen, en werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Een superfijne dag!

          

Vrijdag 19 april
Vandaag was alweer de laatste dag van de week. We begonnen met het ophalen van alle kinderen van school. Toen we terugkwamen bij de BSO, gingen we lekker boterhammen eten. Na het eten kregen de kinderen de ruimte om vrij te spelen; er werd gevoetbald, getekend en nog veel meer. Daarna gingen we de laatste kinderen van school halen, fruit eten en ranja drinken. Na het fruit eten stond de laatste activiteit van de week op het programma: Chinese muur. Bij deze activiteit waren er twee tikkers die alle kinderen moesten proberen af te tikken. Als je werd getikt, moest je een muur maken door elkaars hand vast te houden. Je kon ook vrijkomen; als een kind door je benen kroop, mocht je uit de muur en weer meespelen. Het laatste kind dat overbleef, mocht de nieuwe tikker zijn. Na de activiteit was het tijd om de week goed af te sluiten met een koekje, waarna de eerste kinderen alweer werden opgehaald. Wat was het weer een topweek!

          

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches