Mijn dochter heeft er een fijne leerzamen ervaring aan overgehouden.
Een sportieve kinderopvang was precies wat ik zocht voor haar,om haar energie kwijt te kunnen.
Ze is heel trots dat ze heeft leren skateboarden en andere sportspellen.
Bij iedere leiding kon daylee zichzelf zijn en was daarom erg op hen gesteld!
Jullie worden een groot gemis voor haar.

Whitney Whitney
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Speeltuin, 10-tellen-in-de-rimboe en boomstamtikkertje in week 17 - 2024

Maandag 22/4/24
De meivakantie is eindelijk hier en dat betekent dat de avonturen bij de Sportstuif in volle gang zijn! In de ochtend mogen de kinderen kiezen waar ze zin in hebben, of dat nu buiten ravotten is met sportmaterialen of binnen lekker creatief bezig zijn. De ochtend begon natuurlijk met een gezonde portie fruit om die energielevels meteen een boost te geven! Maar het hoogtepunt was toch wel onze lunchpauze in de speeltuin, waar we gezellig samen hebben gepicknickt. De pret hield niet op, want de rest van de middag hebben we ons kunnen vermaken in de Leonardus speeltuin in Helmond om vervolgens weer terug te komen iets na vier uur waarna iedereen langzaam werd opgehaald. Wat een geweldige start van de vakantie!

 

Dinsdag 23/4/24
De ochtend begon een beetje frisjes, maar al snel kwam de zon tevoorschijn! We hebben ons in de ochtend helemaal laten gaan met allerlei activiteiten, van tennis tot voetbal en zelfs elastieken, en natuurlijk ook gewoon lekker chillen op het gras onder de stralende zon! En je raadt het al, ons fruitmomentje zorgde voor de perfecte energie-boost om er weer volop tegenaan te gaan. Na de lunch was het tijd voor ons volgende avontuur: Speeltuin Helmond West! Ondanks de frisse wind, was de zon aanwezig en hebben we ons helemaal laten gaan met klimmen, rennen en schommelen. We hadden drinken en wat lekkers bij. Tegen het einde van de middag verzamelden we ons weer aan het einde van de dag, voldaan en vol verhalen, klaar om terug te keren naar de Sportstuif.

  

Woensdag 24/4/24
Vandaag mochten de kinderen in de ochtend kiezen: activiteit of vrij spelen? Zij kozen om vrij te spelen, dus dat hebben we dan ook gedaan! Binnen werden loom-armbandjes gemaakt en k'nex attracties gebouwd. Daarnaast zorgden memory en kwartet voor uitdagingen binnen, terwijl buiten de actie en energie onverminderd doorgingen met tennis, voetbal en frisbeeën. Na de lunch zijn we 's middags met onze blauwe Sportstuifbusjes naar de sporthal geweest, waar we ons helemaal hebben laten gaan met spellen als 'iemand is hem, niemand is hem' en '10-tellen-in-de-rimboe'. Eenmaal terug bij de Sportstuif was het tijd om even bij te tanken met wat drinken en iets lekkers. Toen het begon te hagelen, hebben we binnen een film opgezet om de dag mee af te sluiten.

 

Donderdag 25/4/24
Ondanks het tegenvallende weer lieten wij ons niet uit het veld slaan! In de ochtend hebben we vrij gespeeld en genoten van ons fruitmoment. Na de boterham mochten de kinderen zelf bedanken wat zij wilden gaan doen. De keuze viel op voetballen en verschillende tikspellen bedacht door de kinderen zelf; wc-tikkertje, boomstamtikkertje en kat-en-muis. Natuurlijk was er ook de mogelijkheid om te wisselen. In de middag hebben we groeten en fruit gegeten en genoeg gedronken na al dat sporten. Naar de wens van de kinderen, hebben we de dag afgesloten met een film en vrij spelen terwijl langzaam maar zeker iedereen werd opgehaald.

 

Vrijdag 26/4/24
En daar is-ie dan, de laatste dag van een fantastische eerste week van de meivakantie! We begonnen de dag rustig met vrij spelen en natuurlijk ons dagelijkse fruitmomentje, om daarna de boel flink op te schudden met een potje Just Dance! Na de lunch was het tijd om ons klaar te maken voor ons laatste avontuur van de week: een bezoekje aan Speeltuin Leonardas in Helmond! We hebben wat drinken en versnaperingen meegenomen om niks te kort te komen en tegen het einde van de dag zijn we weer teruggelopen naar de Sportstuif waar iedereen langzaam weer naar huis ging om weekend te vieren!

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches