Hoe leuk is het dat kinderen de hele middag lekker buiten kunnen sporten en spelen?! Echt een aanrader voor kinderen vanaf groep 1 tot groep 8😃

Janneke Janneke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

We Jump, speeltuin Helmond West en film kijken in week 18 - 2024

Maandag 29 april 2024
De tweede week van de meivakantie is begonnen, het beloofd een drukke week te worden! Vandaag begonnen we de dag rustig. Kinderen konden vrij spelen met de attributen voor buiten maar ook binnen waren er speelmogelijkheden zoals knutselen, Lego en spelletjes! Tegelijkertijd mochten de kinderen in de ochtend hun brood smeren en hebben we fruit gegeten. Na het fruit eten was er nog tijd om wat spellen zowel binnen als buiten te spelen en na de lunch zijn we naar Speeltuin Leonardus gelopen om daar de rest van de middag te verblijven. Aan het einde van de middag, eenmaal terug op de Sportstuif, hebben we een koek gegeten en wat extra gedronken. Totdat de ouders kwamen, zijn er spellen gespeeld en hebben de kinderen kunnen ontspannen tot zij werden opgehaald.

 

Dinsdag 30 april 2024
We hebben in de ochtend vrij gespeeld en tegelijkertijd de boterhammen gesmeerd voor de middag. Na het fruit eten hebben we een aantal tikspellen gedaan. Na de boterhammen gaven de kinderen aan dat zij in de middag graag zelf een spel wilden spelen met de hele groep: ‘vader en moedertje’. Ze hebben dit de hele middag gedaan. De kinderen die niet daaraan mee deden, hebben zich vermaakt met de k’nex en de spelletjes uit de spelletjeskast. We hebben de dag afgesloten met een film waarna iedereen weer werd opgehaald.

 

Woensdag 1 mei 2024
Vandaag beloofd het warm te worden. Bij binnenkomst staan de bekers en de kan met water al klaar zodat de kinderen kunnen drinken wanneer ze willen! In de ochtend hebben brood gesmeerd en na het fruit eten hebben de kinderen zichzelf ingesmeerd met zonnebrand. Daarna hebben we een tik-spel naar keuze gedaan. De kinderen kozen voor knakworsttikkertje, dat hebben we dan ook gedaan. Iedereen deed super fanatiek mee! Na de lunch zijn we naar Speeltuin Helmond West gegaan, daar zijn veel speeltoestellen maar ook wat waterattributen. Na nog een keer insmeren met zonnebrand, konden de kinderen vrij spelen in de speeltuin. Ze konden onbeperkt komen drinken aan onze tafel. Tegen het eind van de middag hebben we nog een lekkere kruidkoek of rijstwafel gegeten en daarna zijn we langzaam terug naar de BSO gegaan. Eenmaal terug hadden er nog een paar kinderen energie over en hebben we trefbal gespeeld! Langzaam werd weer iedereen opgehaald.

 

Donderdag 2 mei 2024
Het zonnetje scheen, dus iedereen heeft zich vlak na binnenkomst ingesmeerd met zonnebrand. Levensgroot vier-op-een-rij stond buiten, ballen en tennisrackets lagen buiten zodat niemand zich hoefde te vervelen! Tijd om energie bij te vullen door fruit te eten en water/ranja te drinken. Na het fruit eten hebben we kat-en-muis gespeeld. De kat (de tikker) moet alle staarten van de muizen (de andere kinderen) te pakken krijgen! Ben je jouw staart kwijt? Dat wordt je ook een kat en mag je mee staarten gaan verzamelen! Na de lunch zijn we naar We Jump gegaan. Het was daar lekker koel zodat we toch veel konden springen maar natuurlijk was er ook ranja voor tussendoor. Toen we terugkwamen op de Sportstuif was het super hard aan het regenen. Iedereen had de keuze om nog even vrij spelen of de film Garfield te kijken totdat iedereen werd opgehaald.

 

Vrijdag 3 mei 2024
De laatste dag van de meivakantie. In de ochtend konden de kinderen vrij spelen en ondertussen hun boterhammen smeren voor de middag. Halverwege de ochtend hebben we fruit gegeten en wat gedronken. Het was enorm hard aan het regenen, dus moesten we een activiteit binnen doen, de kinderen mochten tussen drie activiteiten kiezen: stoelendans, Just Dance of stopdans. Stoelendans en Just Dance kregen evenveel stemmen, dus hebben we ze ook beide gedaan! Na de activiteiten mochten de kinderen nog even vrij spelen en daarna was het al weer tijd voor de boterhammen. Daarna zijn we ons klaar gaan maken om naar We Jump te gaan! Dat was iedereen gisteren zo goed bevallen, dat we dat nog een keer hebben gedaan! Eenmaal terug op de BSO was iedereen erg moe en was er ruimte om nog even te doen waar ieder zin in had om vervolgens weer naar huis te gaan.

 



Ons team

Stijn Ruijssenaars
Stijn Ruijssenaars Vestigingsmanager
Bram Witlox
Bram Witlox
Stijn Gielen
Stijn Gielen
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches