Een sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Iedere dag worden er buiten sporten en spellen verzorgd maar kunnen ze daarnaast ook binnen creatief bezig zijn met onder andere knutselen!

Judy Judy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Boksen, Jump XL en lasergamen in week 14 - 2023

Maandag 3 april
Maandag, een nieuwe week. Vandaag waren wij op de locatie bezig om een voorstelvideo te maken. Voordat dit gemaakt was, hebben we heel wat video’s gemaakt, het stond er namelijk niet in een keer op 😉 er zijn wat bloopers gemaakt. Maar uiteindelijk kunnen wij ons aan jullie voorstellen via deze leuke video. Deze is terug te vinden op onze Facebook en Instagram. Daarnaast hebben we gewerkt aan leuke activiteiten voor de woensdagmiddagactiviteit. We kunnen een klein tipje van de sluier geven. Er komen leuke dingen aan zoals; tennis, lacross en knotshockey. Iedereen is natuurlijk welkom op deze woensdagmiddag. Dus kom gezellig en neem je broertje/zusje, vriendje of vriendinnetje mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Dinsdag 4 april
De dag beginnen we op kantoor in Asten. Hier hebben we onze wekelijkse overleggen over de locatie, belangrijke protocollen en over de voortgang! We zijn druk bezig met het realiseren van peutergym in Horst! De details volgen nog. Mocht je hier interesse in hebben stuur dan een mail naar horst@sportstuif.nl. Wat een heerlijk weertje vandaag! Vorige week had ik aan de kinderen belooft om naar JumpXL te gaan. En tja…. beloofd is beloofd! Toen we de kinderen uit school hadden opgehaald, hebben we eerst lekker fruit gegeten en ranja gedronken. Feis was vandaag voor de eerste keer bij Sportstuif Horst. Dus werd er lekker veel gekletst aan de tafel! We hadden het over het paasweekend, de meivakantie en de huisdieren. Heujjj het is tijd om te gaan springen. We doen coole trucjes, springen van de jump wall, spelen tikkertje, verstoppertje en doen trefbal! Het was een geslaagde middag! Denk je nu JumpXL? Doen ze dat vaker? Jazeker! Bij Sportstuif Horst gaan wij regelmatig op uitstapjes. Dit varieert van speeltuinen tot midgetgolven! Toen we terug waren bij onze buitenschoolse sportieve opvang, hebben we nog even lekker buiten gespeeld.

  

Woensdag 5 april
Ook vandaag begonnen we op het kantoor in Asten. We hadden heel wat te bespreken. Buiten de woensdagmiddagactiviteiten en de bso-dagen organiseert Sportstuif allerlei activiteiten voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Dit doen we om zoveel mogelijk kinderen in beweging te krijgen. Hier kunt u altijd naar vragen, maar zal ook terug te vinden te zijn op de site en op Facebook en Instagram. Zo zal er een vriendjes/vriendinnetjes dag aankomen. Maar ook een toernooi waarin ouders tegen de kinderen zullen strijden. In de zomer willen we graag een waterdag organiseren en in de winter willen we de winterspelen centraal zetten. Allemaal leuke activiteiten die op planning staan. Maar vanmiddag was het ook tijd voor de woensdagmiddagactiviteit. Vandaag was dat boksen. In het mooie weer hebben de kinderen de techniek geleerd, maar mochten zij ook even met elkaar sparren. Het was warm, dus na het drinken gingen we weer door en later speelden we nog allerlei tikspelen zoals: inktvistikkertje en politietikkertje. De kinderen hebben zich goed kunnen vermaken en gingen met een rood hoofd van de inspanning weer naar huis. Een geslaagde dag weer!

  

Donderdag 6 april
Op donderdag hielpen we een handje bij Sportstuif Helmond de braak. Hier was het jubileumweek omdat zij alweer 4 jaar bestonden. Voor de hele week waren er gave activiteiten georganiseerd. Vandaag stond archery tag op het programma, maar helaas zat het weer ons niet mee. We zijn niet van suiker en wanneer het regent gaan we ook vaak gewoon naar buiten. Vandaag regende het hard en bleef het regenen dus de plannen werden gewijzigd. De activiteit die we speelden was lasergamen. Dit is iets wat de kinderen altijd leuk vinden om te doen. De lichten gaan uit, de tafels worden neergezet als verstopplekken en er komt spannende muziek op. In twee team werd er gestreden. Ouders moesten wachten tot het potje was afgelopen want de kinderen wilde niet stoppen met spelen. Het was leuk om ze daar een handje te helpen en het lasergamen zal ook zeker voorbij komen bij Sportstuif Horst.

  

Vrijdag 7 april
Vandaag werd er vooral op de laptop gewerkt. Ook kwamen er vandaag drie jongens hun prijs ophalen van de paaseierenactie. Zij hadden een ei gevonden en kwamen een kijkje nemen op de locatie. Er zijn nu al twee eieren van de vijf gevonden. Er liggen dus nog drie eieren verstopt in Horst. Kijk op Facebook en Instagram voor de hints! Zoek vooral rond scholen en speeltuintjes, dan zit je zeker warm! Deze actie loopt nog tot 12 april dus wees er snel bij! Voor volgende week hebben wij weer genoeg op de planning. Hopelijk hebben jullie en fijn paasweekend gehad en zien we jullie snel weer.


 



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches