Mijn kinderen zijn dol enthousiast over Sportstuif Horst!!

Marjolein Marjolein
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kermis, apenkooien en lacrosse in week 19 - 2023

Maandag 8 mei
De eerste dag na het weekend stond weer voor de deur. Vandaag zaten we wat minder achter de laptop want het was heel mooi weer én we hadden een kindje dat kwam proefdraaien. We boften met het weer want het zonnetje scheen al toen we op het schoolplein stonden te wachten om deze jongen op te halen. Normaal gaan we na het ophalen terug naar de locatie om fruit te eten, maar…. het was kermis in Horst. Dat konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Er mochten twee attracties gekozen worden en daar was hij snel uit; de botsauto’s en in de bank. De botsauto’s kennen we allemaal en we weten hoe hard dat soms gaat. Maar de bank was een stapje enger. Deze draait rond en gaat harder en harder. Het gillen ging ook steeds harder en harder, maar hij had ervan genoten. Bij terugkomst hebben we lekker fruit gegeten en konden we naar buiten. We speelden tikkertje, verstoppertje, voetbal en speelden het vang en werpspel waarmee de bal op het klittenband bleef plakken. Helemaal bezweet werd hij opgehaald en komt volgende week nog een dagje kijken hoe het is bij Sportstuif.

Hebben jullie interesse in een rondleiding of een meeloop dag? Bel of mail ons gerust.
horst@sportstuif.nl
06-26358467

   

Dinsdag 9 mei
Vandaag was het weer totaal anders, waar het gister heel warm was, regende het vandaag pijpenstelen. Bij het ophalen regende het al. Ook voor deze jongen kwam de kermis als een verrassing en mocht kiezen waar hij in wilde. Er stond een groot huis met allerlei hindernissen, zelfs met water. Hij kon dus nog natter worden dan hij al was, maar gelukkig viel hij er niet in en konden we droog over de kermis. Bij terugkomst hebben we lekker fruit gegeten. Normaal gaan we bij Sportstuif altijd even naar buiten, ook al het regent. Maar wanneer het echt hard regent, doen we binnen leuke dingen. Vandaag hebben we geverfd, gekleid en een mooie kleurplaat gemaakt.
De tijd vloog om want het was al snel 17:00 uur. De tekeningen gingen mee in de tas en door de regen met een paraplu werd hij afgezet bij de poort waar mama in de auto aan het wachten was. Ondanks het weer hebben wij ons prima vermaakt.

  

Woensdag 10 mei
Vandaag hadden we een dag vol flyeren. We zijn op de kermis geweest. Bing was daar ook en heel veel papa’s/mama’s/opa’s en oma’s. Het was er erg druk en dus konden we genoeg flyers uitdelen. Later zijn we nog in de wijk gaan flyeren. We waren in de buurt van de Doolgaard school, hebben jullie een flyer in de bus gehad? Na het flyeren gingen we naar de Kasteelse bossen om een route te maken voor de speurtocht van 19 mei. De Kasteelse bossen zijn groot, maar wij hebben een mooie route gevonden. Meld je gauw aan, iedereen kan meedoen!



Donderdag 11 mei
Vandaag was het een regenachtige dag maar wij zaten zeker niet stil bij BSO Sportstuif Horst! We begonnen de middag met een lekker stukje fruit en groente. Toen de buikjes rond waren begonnen we met het spel 10 tellen in de rimboe en apenkooi. Ondertussen was de lucht opgeklaard, dus gingen we weer lekker naar buiten! Lacrosse was de activiteit. Vangen, gooien en richten! Het was toch best lastig maar veel oefenen baart kunst :) Sporten is niet het enige wat we doen. We spelen in op de interesses van het kind. Dus donderdag middag hebben we ook een auto gebouwd van constructie materiaal.

  

Vrijdag 12 mei
Op vrijdag hebben we hard gewerkt aan de speurtocht van aankomende vrijdag 19 mei (15:00-16.30 uur) Met een kaart vol aanwijzingen gaan jullie door de Kasteelse bossen lopen. Onderweg krijgen jullie wat opdrachten en de rest houden we nog even geheim. Mocht je het leuk vinden om mee te doen dan kun je je hier nog voor aanmelden! Kijk op samenbijsportstuif/speurtocht-sportstuif-horst en meld je gauw aan. Dan zien wij jullie vrijdag!

Ook zijn we druk bezig met het realiseren van peutergym bij ons op de locatie. Op 7 juni 2023 beginnen we met de eerste les. In totaal zijn er 6 lessen en ook hiervoor kun je je al aanmelden. Ook hiervoor kijk je op samenbijsportstuif.nl en klikt dan verder op peutergym. De lessen kosten €2,50,- per keer en we willen graag dat men het gepast contant meeneemt. De lessen staan in het teken van springen, klimmen, voelen, rollen en nog veel meer. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.  



Ons team

Laura Hoogers
Laura Hoogers Vestigingsmanager
Rick van de Kerkhof
Rick van de Kerkhof
Ard Simons
Ard Simons
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches