Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif. Leuke spellen met de hele groep. Actie en plezier! Door de kleinschaligheid is er ook aandacht en betrokkenheid. Rustige, professionele en aardige begeleiding.

Mieke van Lierop Mieke van Lierop
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Minute to win it, bingo en speeltuin in week 44-2023

Maandag 30 oktober

Het weekend is weer voorbij en het is weer maandag. Wij hebben weer super veel zin om aan jullie activiteiten te geven. Op maandag beginnen we altijd een half uur eerder zodat we de week even kunnen bespreken en iedereen weet wat de bedoeling is.
We zijn weer begonnen met kinderen op te halen en de leukste verhalen van het weekend kwamen naar voren. Aangekomen bij onze locatie zijn we meteen begonnen met fruit. Toen al het fruit op was begonnen we aan onze activiteit en dat was minute to win it. We hadden vijf spellen. De spellen waren bottle flip, een zo hoog mogelijke toren bouwen met bekers door middel van een ballon, zo snel- en vaak mogelijk pingpong bal van bak naar bak brengen terwijl je een ballon omhoog houdt, door middel van twee sushi stokjes bekers op elkaar stapelen en pingpong bal in bekers gooien. Dit vonden de kinderen echt super leuk om te doen. Het ging er niet om hoe snel of hoe vaak je iets had gedaan maar het ging erom dat je het kon. Wij waren super trots op de kinderen dat ze het allemaal geprobeerd hebben! Na deze activiteit hebben we alles opgeruimd terwijl de kinderen twee rondjes om de handbalvelden moesten rennen. Iedereen kreeg erna een lekker koekje en was het tijd om weer naar huis te gaan.

Dinsdag 31 oktober

We zijn de dag weer begonnen met de kinderen op te halen van school. Helaas is het afgelopen dagen niet super mooi weer geweest en vandaag ook niet. Buiten was het nat en regende het erg hard, maar dat mag natuurlijk niks uitmaken want wij hebben een super grote kantine waar we allemaal activiteiten kunnen aanbieden zonder dat het gevaarlijk is. Alle kinderen waren aanwezig en zijn meteen begonnen met de grootste kunstwerkgebouwen te maken van Lego. Ook hebben de kinderen spelletjes gevonden en allemaal verschillende spelletjes gespeeld. We hebben alles opgeruimd en de tafels aan de kant geschoven want het was tijd voor ballonnentennis. De kinderen kregen per tweetal één ballon en moesten eerst zo vaak mogelijk over slaan. Daarna deden ze een wedstrijd tegen elkaar. Degene die de ballon als laatste had geraakt voordat de ballon op de grond kwam kreeg een punt. Ook deden de kinderen van de bovenbouw proberen om rondjes te draaien om je eigen as terwijl de ballon tussen jou en je maatje zat. De ballon mocht dan niet op de grond vallen. Dat ging echt super goed. De kinderen hebben na de activiteit nog met een ballon geknutseld en mochten die mee naar huis nemen. Het was tijd voor een koekje en de eerste kinderen werden alweer opgehaald van een super leuke dag bij ons!

Woensdag 1 november 

We zijn de dag weer begonnen met het ophalen van alle kinderen. Op de woensdagen komen de kinderen altijd op onze locatie lunchen. De kinderen nemen altijd van alles mee. Van sushi tot pannenkoeken tot lekkere boterhammen met kaas. Het is altijd super gezellig om gezamenlijk te lunchen met de kinderen. De leukste verhalen of moppen komen naar voren tijdens het eten.
Na de lunch zijn we gelijk even snel naar de wc geweest en hebben we even iets gedronken. We zijn naar een speeltuin geweest. We moesten eerst een klein stukje lopen. Eenmaal aangekomen bij de speeltuin konden de kinderen van de glijbaan, voetballen, in de zandbak spelen en nog veel meer leuke activiteiten. Na twee uur daar te hebben gespeeld begon het erg koud te worden en zou er regen komen. Dus snel iedereen verzamelen en terug richting onze locatie. Toen we terugkwamen is iedereen even snel handen gaan wassen en kregen ze een lekker koekje. Na het koekje zijn we een film gaan kijken en was het tijd om de dag weer af te sluiten. Wat hebben we toch weer een leuke dag gehad.

Donderdag 2 november

Het is alweer bijna weekend en wat gaat de tijd toch bizar snel tegenwoordig. We zorgen er iedere dag voor dat we hebben gelachen en een leuke dag hebben gehad. Dat is natuurlijk ook altijd wat wij voorstreven iedere dag en vooral dat de kinderen met een lach naar huis gaan. Wij zijn om twee uur de kinderen gaan ophalen en de kinderen hadden weer zin om bij ons te komen spelen. De kinderen mogen altijd bij ons vrij spelen voor het fruit eten. De kinderen spelen met Lego en sommige kinderen zijn lekker bezig om te knutselen. Nadat alles opgeruimd is gaan we lekker een stukje fruit eten. Appels, bananen, komkommer en sinaasappels hadden wij vandaag en de kinderen vinden dit altijd super lekker. We zouden vandaag voor onze activiteit parcours doen alleen het was heel de dag aan het regenen en is het niet veilig om naar buiten te gaan. Onze activiteit was vandaag bingo. De kinderen kregen een klein briefje en moesten zelfstandig getallen opschrijven van 1 t/m 75. Als iedereen dat gedaan heeft beginnen we met balletjes te trekken via een programma op onze laptop. Nummer één en nummer twee mochten iets pakken uit de verjaardagdoos. De kinderen vinden dit super leuk om te doen. Rond vijf uur kregen de kinderen nog een koekje en de kinderen werden weer langzaamaan opgehaald. Wij hebben weer een super leuke dag gehad!

Vrijdag 3 november

Het is de laatste dag van deze week alweer en wat is de tijd toch weer voorbij gevlogen. De kinderen kwamen weer aan nadat we ze hadden opgehaald. De kinderen mochten eerst vrij spelen en dat deden ze zoals altijd op vrijdag te spelen met Lego, knutselen en voetballen. De kinderen gingen alles opruimen want het was tijd voor een stukje fruit. Na het fruit gingen we naar buiten want het was droog weer. We gingen inhaal bal spelen. We hadden twee teams die om en om stonden in een cirkel. Het ene team had een bal en het andere team een hoepel. Het was de bedoeling dat je het andere team ging inhalen. Dat doe je door de hoepel of bal zo snel mogelijk door te geven. Ook hebben we nog slingertikkertje gespeeld om iedereen nog even warm te krijgen want het was erg koud vandaag. De kinderen vonden de activiteiten super leuk alleen was het erg koud. Na de activiteit snel de handjes wassen en kregen ze een lekker koekje. Het is tijd voor weekend na een super leuke week bij ons op de BSO!



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Jurre Salden
Jurre Salden
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches