Kid enjoy everything here!
Kid can find most of sports and all of activities were organized very well!

zhaoming zuo zhaoming zuo
/5
bij Google reviews

Laat een review achter

Rupsenrace, volleybal techniek, hoepelrace in week 22-2024

Maandag 27 mei

Het is alweer maandag en wat vliegen de weekenden toch voorbij. We zijn vandaag begonnen met het alles klaar te zetten voor de kinderen. We begonnen vandaag met de activiteiten. De onderbouw begon met rupsenrace. Ze moesten op de knieën zitten en de enkels vast houden van degene voor je. Ze moest je als een rups zo snel mogelijk naar de overkant gaan. Was je als eerste had je gewonnen. De bovenbouw begon met een reactiespel. De kinderen stonden in een rondje om de meester heen. Als de bal op de grond kwam moest je klappen maar let op!! De bal kon ook niet de grond aanraken en dan mocht je niet klappen. Deed je dat toch was je af en ging je even zitten. Degene die had langste bleef staan had je gewonnen en mocht in het midden. Daarna hebben we super Mario trefbal gedaan en dat vonden de kinderen helemaal geweldig! Daarna handen wassen en koekje eten. Het was weer een top dag bij ons!!

Dinsdag 28 mei

Maartje is weer terug naar paar dagen vrij en is GETROUWD! Dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. We hadden allemaal verschillende kaarten gemaakt en kunstwerken. Ook had iemand een trouwjurk meegenomen en die moest ze aandoen. Dat zag er leuk uit. De kinderen waren lekker aan het genieten van een stukje fruit en tijdens het fruit eten waren wij de activiteit al aan het uitleggen. De onderbouw moesten de wasknijper gaan zoeken. Had je er eentje gevonden moest je deze op de hoepel knijpen. Als ze allemaal gevonden waren hadden we een hele mooie zon. De kinderen vonden dit superleuk en grappig. De bovenbouw heeft vandaag volleybal techniek geleerd. De kinderen deden dit super goed en vonden het superleuk. Ook hebben we partijtje gedaan met de techniek die ze geleerd hadden. Het was een superleuke dag.

Woensdag 29 mei

Het was een regenachtige ochtend en we waren al aan het kijken wat we moesten doen. De activiteiten de we hadden waren namelijk allemaal buiten. Gelukkig toen de kinderen aankwamen op de BSO begon de zon te schijnen en de is er heel de dag geweest. Dat is natuurlijk geen toeval ;). De kinderen hebben lekker een hun lunch gegeten en wat waren ze toch aan het smakken. Na de lunch was het tijd voor vrij spelen en rond drie uur hebben we de activiteit gedaan. Het was vandaag hoepelrace. De kinderen werden in zes teams verdeeld en moesten zo snel mogelijk naar de overkant. Met een stok moest je een hoepel verplaatsen en ze steeds naar de overkant. Dit ging super goed!! Ook hebben we nog fruit en een koekje gegeten en was dat de dag alweer snel voorbij.

Donderdag 30 mei 

Het is alweer donderdag en wat vliegt de tijd voorbij als je het leuk hebt. Vandaag op de planning stond flessenvoetbal voor de onderbouw. Iedereen had een fles met water en deze moest je goed beschermen. De bal ging in het midden 3 2 1 GO! De kinderen gingen zo snel mogelijk naar de bal en wat gingen het goed zeg. Sommige kinderen waren slim want de bleven bij het flesje staan want die mocht natuurlijk niet om geschoten worden. Dit vonden ze superleuk en hebben ze lang gespeeld. De bovenbouw begon met een warming-up en daarna een teamwork spel. Er stonden tien kinderen dus dat betekende dat er 20 voeten en 20 handen waren. Dafne riep bijvoorbeeld tien voeten en nul handen naar de overkant. De kinderen moesten eerst overleggen hoe ze dit gingen doen. Na ongeveer 30 seconden moesten ze naar de overkant. Er werd goed overlegd en het ging erg goed! De dag is weer voorbijgevlogen en wat was het toch weer leuk!

Vrijdag 31 mei

Het is alweer het laatste dag van de week. Vandaag hadden we olympische spelen georganiseerd door een stagiaire. Hij is de afgelopen maand bezig geweest met allemaal verschillende activiteiten die we vandaag gingen uitvoeren. Het doel was activiteiten geven met recycle producten. Dus lege flesjes of autobanden. De kinderen hebben ook kwartier geluisterd naar iemand die een eigen bedrijf heeft gestart met lege flessen. Zo heeft hij lego blokjes gemaakt van lege flesjes of maakt hij lampen van cola flessen. Dit is natuurlijk erg interessant! De kinderen hebben een superleuke dag gehad en hebben veel geleerd. De kinderen hebben nog een lekker ijsje gehad i.p.v. een koekje. De kinderen werden weer langzaam opgehaald en zo konden we weekend gaan vieren.



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Jurre Salden
Jurre Salden
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches