Ons zoontje (7 jaar) vindt de (spel)activiteiten erg leuk. Hij gaat graag naar sportstuif. Hij vindt ook de begeleiding heel aardig. Activiteiten zijn meestal uitdagend en begeleiding helpt hem indien nodig.
We hebben onze zoon de sterren laten geven. Op de vraag wanneer hij 5 sterren zou geven, geeft hij aan dat wanneer het parcours nóg uitdagender zou zijn (bijv. met touwen en trapeze), hij dan 5 sterren zou geven 😉

Communicatie met ons als ouders is heel laagdrempelig, beide kanten op. Even appen en er wordt heel snel gereageerd. Een verademing.
Wij zijn erg tevreden.

Renée van Kraaij Renée van Kraaij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Water parcours, Red light green light, colorrun in week 23-2024

Maandag 3 juni 

Maand mei is weer voorbij en juni is begonnen. Wat hebben leuke activiteiten bedacht/ gegeven in de maand mei. Deze week staat vol met studiedagen zoals vandaag. De kinderen waren vroeg aanwezig. We zijn meteen de Sportstuif auto in gestapt en doorgereden naar Sportstuif RKVVO. Gezamenlijk zijn we daarna doorgereden naar De Splinter. Gelukkig zijn ze weer open na een lange tijd dat het dicht was. De kinderen kunnen daar altijd heerlijk spelen. Klimmen, voetballen of van de glijbaan. Dat waren de activiteiten die de kinderen daar hebben gedaan. Ook hebben we daar stukje fruit gegeten en onze eigen lunch op gegeten. Rond half één zijn we weer teruggereden naar onze eigen locatie.

Daar hebben we alles klaargezet voor de kinderen die ‘gewoon’ naar school moesten. We hebben de kinderen opgehaald van school en mochten eerst weer vrij spelen. Nadat alles weer opgeruimd was het tijd voor een stukje fruit. Tijdens het fruit eten zijn we begonnen met onze activiteit. De bovenbouw deed estafette. Er lagen zeven pionnen. De kinderen werden verdeeld over twee groepen. Ze moesten de bal op een pion leggen en zorgen dat deze er niet van afvalt. Zo snel mogelijk terugrennen en de volgende aantikken. Het team dat heen en terug heeft gedaan is de winnaar.  De onderbouw heeft verschillende soorten spelletjes gespeeld met ballen gooien. De kinderen vonden dit erg leuk! Handen wassen en het was tijd voor een koekje.
Het was een superleuke dag op onze locatie!

   

Dinsdag 4 juni

Vandaag hadden wij in de ochtend weer gezellig wat kinderen op de Sportstuif en zijn we weer naar Speeltuin de Splinter gegaan. Daarna hebben wij gezellig spelletjes gespeeld en was het alweer tijd om kinderen op te gaan halen van school. De zon liet zich zien dus we hebben heel de middag buiten kunnen spelen en gingen zaklopen.   Eerst even oefenen want het is stiekem best lastig. Toen het beter ging kregen de kinderen verschillende opdrachten. Spring in het midden een rondje, spring achteruit of spring zo hoog als je kan! Daarna mochten de kinderen die nog wilden een parcours springen. Eerst zigzaggen en daarna over de stok springen.  Daarna was er nog iemand jarig en hebben wij met z'n allen een liedje gezongen en gesmuld van de lekkere traktatie. Het was weer een topdag! 

 

Woensdag 5 juni

Vandaag zijn we begonnen met de laatste peutergym. We geven allemaal verschillende activiteiten aan kinderen tussen de twee en vier jaar. De kinderen die nog niet naar school gaan leren hier al de vaardigheid voor rennen, kruipen, springen…. Dit vinden de kinderen altijd leuk om te doen. Dit sluiten we altijd af met bellenblaas. Ook krijgen de kinderen een diploma mee omdat ze geslaagd waren!!

De kinderen zijn we gaan ophalen van de scholen. De kinderen hebben er super veel zin in vandaag want vandaag staat op programma colorrun. Rond twee uur kwamen allemaal mensen binnen die zich hadden aangemeld. Er deden ongeveer 100 kinderen mee!!!! We hadden vijf verschillende kleuren die allemaal verdeeld waren over het parcours die ze moesten afleggen. De kinderen vonden dit helemaal geweldig. Zelfs de meesters en juffen deden mee. De kinderen hadden allemaal een wit shirt aan zodat de kleuren nog meer zichtbaar werden. Als ze een ronde hadden gelopen hadden wij drinken neergezet zodat ze de poeder uit je mond kon wegspoelen en natuurlijk voor de dorst. Iedereen was terug en verzamelen op het grasveld. Dit zodat iedereen twee handen konden vullen met poeder. 3 2 1 en gooien maar in de lucht. Dit zag er echt super vet uit. De kinderen hebben echt een superleuke colorrun gehad!

 

Donderdag 6 juni

De kinderen kwamen weer aan bij onze locatie en voor de ene keer deze week was er geen studiedag. Wij hebben alles klaargezet voor de kinderen zodat ze gelijk iets konden drinken als ze bij ons aankwamen. De kinderen hebben eerst zelfstandig gespeeld. Vandaag op de planning stond dat we gezamenlijk de activiteit ging doen. De kinderen begonnen met poortentikkertje. Als je getikt was moest je met je benen open staan. Je kon bevrijd worden als er iemand door je benen heen kruipt. Tijdens het bevrijden kan je niet getikt worden. Na dit een paar keer hebben gespeeld was het tijd voor de volgende activiteit. Red light green light. De kinderen stonden achter op een lijn. De spelleider had twee hoepel van groen en van rood. Als de groene hoepel zichtbaar was mochten de kinderen lopen, als de rode hoepel zichtbaar was moesten de kinderen stoppen. Bewoog je toch tijdens het rode licht moest je weer opnieuw beginnen. Dit hebben de kinderen erg lang gespeeld. Na de activiteiten was het tijd voor een lekker koekje. Het was weer een superleuke dag bij ons op locatie!

   

Vrijdag 7 juni 

Het is alweer de laatste dag van deze week. Wat hebben we toch een superleuke week gehad. Vandaag zijn we weer begonnen met een studiedag. De kinderen kwamen vrolijk aan en hadden er erg veel zin in. Iedereen was aanwezig en zijn we naar de speeltuin geweest. De kinderen vonden dit erg leuk. Alleen was het erg warm en de kinderen wilde terug naar de locatie. We hebben gezellig met elkaar geluncht en daarna wie is de mol gespeeld. De kinderen zijn hier erg lang mee bezig geweest. Rond twee uur gingen we de overige kinderen ophalen van school. Iedereen is aanwezig en we zijn gelijk begonnen met onze activiteit. We hadden water parcours. De kinderen moesten met een waterpistool het parcours afleggen. Als het water opwas gingen we bekijken welke kinderen het meeste water had. De kinderen vonden dit erg leuk. Na de activiteit hebben we nog fruit gegeten en heeft iedereen een koekje gehad. Het was weer een superleuke dag!

 



Ons team

Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Maartje Andonyadis Vestigingsmanager
Dafne van der Linden
Dafne van der Linden
Niels der Kinderen
Niels der Kinderen
Jordy Huijsmans
Jordy Huijsmans
Jurre Salden
Jurre Salden
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches