Both my children have been attending Sportstuif in Meerhoven for thé last couple of years. They both really enjoy it, especially the focus on Sports and outdoors that the organization offers. The staff is very friendly, attentive to the children needs and gives daily updates on the activities done during the day. Communication between staff and parents has always be very good and prompt. Overall we think this is the best BSO in the area. Definitely recommended! 😃

Linda Mac Linda Mac
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een super leuke kerstvakantie bij Sportstuif Meerhoven DBS! week 52 en week 1-2022/2023

Hallo lieve kinderen en ouders in Meerhoven! Elke week volgt op onze nieuwspagina op deze website een leuke terugblik over de activiteiten van de afgelopen week. In week 52 en week 1 was het kerstvakantie en hebben we weer allerlei gave activiteiten gedaan! Lees je mee?

Week 52

De eerste week van de vakantie hebben we ondanks het mindere weer het jaar super fijn afgesloten met de kinderen. De kinderen hebben onder andere genoten van het vele fruit en we hadden een aantal traktaties. Leuke en minder leuke traktaties, zo waren er kinderen jarig maar namen we ook afscheid van een kind die er voor het laatst was omdat die oud genoeg was om voortaan alleen thuis te blijven. Helaas horen die dingen er ook bij binnen Sportstuif.

Deze week hebben we ook erg leuke activiteiten gedaan. Zoals een gave kerstspeurtocht, een kerstbingo, een kerstquiz en als klap op de vuurpijl een uitje naar Jumpsquare!

Wat was dat geweldig! De kinderen hebben zich helemaal uitgeleefd tijdens het springen op de trampolines, het was overweldigend voor de kinderen en wat hebben ze genoten.

Helaas hebben wij ook een aantal dagen wat minder weer gehad bij Sportstuif. Maar ook hier hebben wij oplossingen voor. Er is veel geknutseld. Er zijn wanten, pinguïns en rendieren gemaakt. Helemaal in het thema van week 1: kerst.

  

Week 1

Happy new year! Vanuit team Sportstuif Meerhoven wensen wij u al het goed voor 2023 en gaan we er een mooi jaar van maken bij Sportstuif!

De tweede week van de vakantie was een goede start van het nieuwe jaar. Deze stond in het teken van videogames! Zo hebben we onder andere de kennis van de kinderen getest betreft Mario, hebben we Among us geknutseld, de vloer is lava gespeeld en nog veel meer leuke dingen.

Maandag stond in het teken van Mario, zo speelde we een quiz en super mario trefbal. De kinderen wisten erg veel van deze videogame.

Dinsdag hadden we een gaaf spel waarbij de kinderen gouden munten moesten halen. Het was een teambuildingsopdracht waarbij ze met een dobbelsteen moesten gooien en dan het juiste parcours moesten afleggen. Als ze alles hadden gehad en ze hadden alle munten verzameld dan was het spel voorbij!

Woensdag hebben we de vloer is lava gespeeld, een spel waarbij je de grond niet mag raken en dit met de hele groep! In de middag werd het helaas slechter weer en hebben we uitgeweken naar een film, het is tenslotte vakantie

Donderdag was het thema FIFA, natuurlijk super gaaf! We hebben dan ook een echte voetbalpartij gespeeld en dit ging goed.

Vrijdag stond in het teken van Just Dance, een dansthema. Dans is namelijk erg goed voor de ontwikkeling van de kinderen. Zowel motorisch als ritmisch. Dans wordt steeds populairder binnen de basisscholen omdat de voordelen steeds meer worden ontdekt. Hier besteden wij dan ook graag aandacht aan.

  



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Anouk Sprenkels
Anouk Sprenkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches