Our daughters enjoys the days at Sportstuif a lot! It is not as big as some other big daycare/BSO, but Sportstuif is full of nice activities. My kids always like the games there. Especially during holidays, they have some special activities.
The staffs are very responsible and communicative to the parents, and most importantly my kids like them!

Chuang Lu Chuang Lu
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Oudercommissie Meerhoven DBS

Hoi alllemaal, 
Sportstuif Meerhoven DBS heeft een oudercommissie. In deze blog stellen zij zich graag even voor!

Hallo!
Mijn naam is Hedwig Bongers. Mijn dochter Evelien is 7 en gaat nu al 3 jaar naar de Sportstuif in Meerhoven. Wij hebben gekozen voor de Sportstuif omdat wij het belangrijk vinden dat onze dochter leuke activiteiten kan doen in de BSO en veel actief kan bezig zijn. Wij zijn erg tevreden over de Sportstuif. De leiding is erg begaan met het welzijn van de kinderen en de lijntjes zijn erg kort als er een vraag of een probleem zou zijn. Ook zijn ze erg flexibel als je vraagt of je kind voor een keertje op een andere dag kan komen en is de BSO nog nooit afgelast. Ze zijn erg betrouwbaar. Ik ben lid geworden van de oudercommissie zodat ik met andere ouders kan meedenken over nieuwe ideeën of initiatieven voor de Sportstuif en om advies te geven als ouder. Tot ziens bij Sportstuif!

Hoi allemaal,
Mijn naam is Mariëtte van Loon en samen met Ronnie (mijn man), hebben wij een zoontje Nim. Nim gaat sinds de kleuterklas met heel veel plezier naar de Sportstuif. Eerst 1x per week en sindskort 2x per week. Hij geniet van de buitenactiviteiten, de gezonde tussendoortjes, de enthousiaste begeleiders en de persoonlijke aandacht. Wij hebben toendertijd bewust gekozen voor de Sportstuif, omdat wij het belangrijk vinden dat hij lekker de ruimte heeft en omdat er veel belang wordt gehecht aan bewegen en samen spelen. Ik ben lid geworden van de oudercommissie, omdat ik het leuk en belangrijk vind om mee te denken over de BSO, waar Nim 2 middagen per week naartoe gaat. Tot ziens bij Sportstuif!

 

Hoi allemaal,
Ik ben Marcel Hulleman de vader van Bram en Fleur. We wonen al jaren in Meerhoven en zijn actief in de wijk met meerdere initiatieven en activiteiten zoals de Loopgroep Meerhoven, Meerhoven24, en de Wandelvierdaagse Meerhoven. Voor de kinderen vinden we het belangrijk dat ze in een prettige, sportieve en veilige omgeving kunnen spelen en opgroeien. Sportstuif is een groot onderdeel van hun leven en daarom is het belangrijk dat ze het hier erg naar hun zin hebben en dat het voor de kinderen plezierig en veilig georganiseerd is. Als lid van de oudercommissie is het erg fijn om hierin te mogen adviseren. Sportieve groet, Marcel.



Ons team

Bart Loomans
Bart Loomans Vestigingsmanager
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Yvonne Hurkmans-Swinkels
Anouk Sprenkels
Anouk Sprenkels
Maureen Herremans
Maureen Herremans
Stan van Litsenburg
Stan van Litsenburg
Linde van Grunsven
Linde van Grunsven
Brian van Seccelen
Brian van Seccelen
Mark van Hulst
Mark van Hulst
Puk van Bussel
Puk van Bussel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches