Top opvang goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk de kids vinden het geweldig 👍👍
 

Bas Bas
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een Carnavalsfeestje, ren je rot en slagbal in week 8-2023

Maandag

Vandaag hadden we een dagje vrij. Niet omdat we niet open waren maar omdat ál onze maandagkinderen, naar goed Oirschots gebruik, zelf lekker Carnaval aan het vieren waren.
Logisch natuurlijk, met al die leuke activiteiten die er bijvoorbeeld bij Het Carnavalstheater en Brouwerij Vandeoirsprong voor hen te doen waren. Zelf waren we ook op pad en kwamen we verschillende prachtig verkleedde en geschminkte bekenden tegen. We hopen dat iedereen er een fantastisch feestje van heeft gemaakt!

Dinsdag

Op de laatste dag van het grootste verkleedfeest van Nederland, maakten we er op onze buitenschoolse opvang ook een feestje van. In de ochtend knutselden we eerst een mooie vlaggenslinger, die we op konden hangen tijdens onze middagactiviteit. Na de boterhammen was het namelijk tijd voor de polonaise. We deden verschillende varianten, zoals van groot naar klein en op alfabetische volgorde. Daarna was het tijd voor de hoepeldans, een variant op de stoelendans. Tenslotte probeerden we zoveel mogelijk ballonnen tegelijk in de lucht te houden en toen ook dat voorbij was, kregen we nog iets lekkers. Dat hoort erbij op een feestje!

 

Woensdag

Ondanks dat Carnaval nu echt voorbij was, gingen we aan de slag met een bordje en een ballon. Hiervan maakten we clowns met een héle grote neus. Er zaten verschillende erg leuke exemplaren tussen. Ook was onze nieuwe collega Fleur vandaag voor het eerst op de groep, gezellig! Samen speelden we in de middag buiten verstoppertje, allerlei tikspelletjes en gingen we voetballen. Fleur zal ons voorlopig op de dinsdag en donderdag versterken op de BSO in Oirschot.

Donderdag

Wat is lekker en wat niet? Spruitjes? Bah, rennen maar! Pannenkoeken? Hmm, ren maar weer terug! Juist: we speelden Viesland VS. Lekkerland. De tikker in het midden roept telkens een gerecht en de rest rent naar het juiste vak: vies of lekker. Al met al een hoop gehol dus, maar alsof het nog niet genoeg was speelden we ook nog ren je rot. Een quiz waarbij het antwoord telkens A, B of C is en de deelnemers naar het juiste honk rennen. Wie is de baas van de Carnaval? De Prins, de dansmariekes of de clown? A? B? Of toch C?

 

Vrijdag

De laatste dag van de vakantie speelden we samen met Sportstuif Best een potje slagbal. Omdat het voor de kleintjes nog een beetje moeilijk is met een knuppel, deden we het met een tennisracket. Op onze buitenschoolse opvang vinden we het belangrijk dat de activiteiten voor ieder kind leuk zijn om aan deel te nemen en dus variëren we regelmatig met onze spelvormen.
Via Facebook en Instagram kun je volgen wat we nog meer doen gedurende de week. Daarnaast hebben we een pagina speciaal voor onze activiteiten namelijk Samen bij Sportstuif. Hou deze pagina’s dus zeker in de gaten en wellicht zien we elkaar tijdens onze volgende sportieve activiteit.



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches