Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Een moeilijk parcours, schoolvoetbal en een nieuwe collega in week 26-2022

Ringwerpen is leuk! Om het nog een beetje moeilijker te maken, leggen we eerst een parcours af. Pas als we door de hoepels heen zijn gekropen en met de bal tussen onze benen een stuk gelopen hebben, mogen de ringen om de paaltjes gegooid worden. Dat valt nog niet mee, maar na een paar keer proberen gaat het steeds beter.

 

De oplettende kijker viel het op bovenstaande foto’s waarschijnlijk al op, er was deze week een nieuw gezicht te zien op onze buitenschoolse sportieve opvang! Omdat we met de BSO flink aan het groeien zijn, begint Dafne na de zomervakantie bij ons en daar zijn we heel blij mee. Tegen die tijd zullen we haar natuurlijk uitgebreid aan jullie voorstellen!

Deze week gingen we ook een kijkje nemen in Geldrop, bij het grote schoolvoetbaltoernooi wat daar werd georganiseerd. Sportstuif vindt niet alleen de normale BSO dagen belangrijk, maar is ook betrokken bij andere sportevenementen voor kinderen in de gemeenten waar zij gevestigd zijn. In Geldrop was het erg druk en werd de finale uiteindelijk via strafschoppen beslist, erg spannend dus!

 

Vind je het leuk om ons te volgen? Dat kan via onze socials! We zijn zowel op Facebook als Instagram actief dus klik vooral eens op de link om te zien wat er allemaal te beleven valt op onze sport-BSO!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches