Leuke, positieve en enthousiaste begeleiders en een sportieve omgeving. Geweldige plek voor kinderen! Een BSO waar kinderen sportles krijgen en veel met andere kinderen socialiseren en samenwerken. Sportstuif is the place to be!

Tiago Tiago
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Golven, hoepelsteel race en het boevenspel in week 21 - 2024

Dinsdag 21 mei 2024

We starten deze week op de dinsdag, het was gister namelijk tweede Pinksterdag. Helaas was het weer vandaag wat minder goed maar desondanks zijn we toch naar buiten geweest. Tussen de miezer buien door hebben we buiten heerlijk gespeeld. We begonnen met high five tikkertje. Als je getikt word bevries je en zodra een medespeler jou een high five geeft ben je vrij en mag je weer mee doen. Vervolgens werd de groep opgesplitst. De jongere kinderen speelden vandaag leeuwenkooi. Zonder getikt te worden door de leeuwen moesten de speler proberen om het materiaal aan de overkant te krijgen. Worden ze getikt? Dan krijgen de leeuwen het materiaal. Op het eind werd er gekeken wie het meeste materiaal had, de leeuwen of de overige spelers. De oudere kinderen speelden vandaag een golf wedstrijd. In teams moesten de spelers in zo min mogelijk slagen het balletje in hun honk krijgen aan de overkant van het speelveld. Welk team weet er het snelst dit te doen en gaat er met de winst vandoor? Het was weer een geslaagde dag waarbij we lekker druk bezig zijn geweest!

 

Woensdag 22 mei 2024

Vandaag was het weer een wat rustigere dag bij ons op de BSO. We hadden vandaag een groepje van 14 kinderen. Ondanks dat we een kleiner groepje hadden zijn we toch lekker bezig geweest! We begonnen met ziekenhuis tikkertje waarbij we fanatiek elkaar probeerden te tikken. Nadat we een beetje warm waren gingen we door met de hoepel steel race. Bij dit spel heb je drie teams die tegen elkaar strijden. Ieder team heeft vijf hoepels voor zich liggen waarvan de eerste twee hoepels nooit weg gepakt mogen worden. Door met een pittenzakje in een van de eerste twee hoepels te gooien mag je bij een van de tegenstanders een hoepel weg pakken en deze bij jou rij neer leggen. Het team dat na een aantal minuten de meeste hoepels weet te bemachtigen wint het spelletje. Alle kinderen zijn heerlijk bezig geweest en zijn druk bij elkaar de hoepels aan het stelen geweest. We sloten de dag af met een koekje waarna we nog eventjes vrij mochten spelen waarna de dag er al weer op zat!

 

Donderdag 23 mei 2024

Vandaag hebben we meer geluk gehad met het weer. De gehele middag hebben we heerlijk buiten kunnen spelen bij ons op de buitenschoolse opvang. Nadat we opgewarmd waren met superman tikkertje gingen we door naar de hoofdactiviteit  van vandaag. De oudere kinderen speelden crossover. Zonder getikt te worden moest je aan de overkant zien te komen. word je getikt? Dan moet je de tikkers gaan helpen in de tik zone. Als variatie werd er toegevoegd dat wanneer je getikt bent je een muur moet gaan vormen door naast elkaar te gaan staan. Zo word het looppad waar de overige kinderen tussendoor moeten lopen steeds kleiner. De jongere kinderen speelden vandaag het boevenspel. Er waren vijf boeven teams gemaakt en ieder boeventeam had zijn/haar eigen kluis met materiaal. De bedoeling is om zoveel mogelijk verschillend materiaal te verzamelen. Zodra jij materiaal van een ander boeventeam vast hebt mag je getikt worden. Word je getikt dan laat je het materiaal liggen en moet je eerste terug naar je vak voordat je verder mag spelen. welk team heeft er op het eind het meeste materiaal en wint? We sloten de dag af met een koekje waarna de dag er weer opzat.

 

Vrijdag 24 mei 2024

 Wat was het vandaag toch een dramatisch weer zeg, de gehele dag heeft het flink geregend. Ondanks het slechte weer zijn we toch weer lekker bezig geweest. Vanwege een aantal afmeldingen hadden we een erg klein clubje vandaag maar toch zijn we de gehele dag bezig geweest. Nadat we wat fruit op hadden zijn we gaan schilderen. Iedereen mocht zelf weten wat hij wou maken. Iedereen maakte totaal iets anders wat erg leuk was om te zien. Vervolgens hebben we nog druk met de leger poppetjes gespeeld waarna het buiten droog werd. Dit moment hebben we goed gebruikt en zijn we lekker aan het steppen en voetballen geweest. vervolgens zat de dag er al weer zo goed als op waarna het dan tijd was om van het weekend te gaan genieten. Het was weer een geslaagd weekje.

 



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches