Een fijne sportieve plek waar kinderen op hun eigen niveau met bewegen bezig kunnen zijn. De enthousiaste medewerkers zorgen dat alle kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Dennis Dennis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie 2024

Maandag 23 april 2024

De eerste dag van de meivakantie starten we af met een heerlijk weertje. De gehele dag hebben we bij ons op de BSO heerlijk buiten gespeeld. De gehele ochtend zijn we binnen en buiten druk bezig geweest. De een was heerlijk op het terrein aan het steppen en de ander speelden een heerlijk potje verstoppertje. Vervolgens was het tijd om wat fruit te gaan eten waarna we naar het veld gingen voor de activiteit. we speelden eerst WC-tikkertje waarna we doorgingen met het ren je fit koningsdag spel. Bij dit spel heb je vier teams bij vier verschillende hoedjes staan. In het midden is een vierkant uitgezet met in het midden verschillende koningsdag munten. Steeds mag er per team een speler twee rondjes rond het vierkant rennen om vervolgens een munt te pakken. Het team dat als eerste zes munten verzameld heeft mag de vlag in het midden pakken en wint het spel. Vervolgens was het tijd om de boterhammen te gaan eten waarna we nog eventjes buiten gingen spelen. Al snel werd de heerlijke geur van zelf gemaakte cup cakes opgemerkt door de kinderen. Deze middag gingen we namelijk zelf de cup cakes versieren. Iedereen was creatief bezig met de chocolade versiersels. Na het versieren van de cup cakes zijn we buiten nog eventjes wezen spelen waarna we de cup cake opaten tijdens het kijken van een kort filmpje voordat we lekker naar huis gingen. Het was een geslaagde start van de meivakantie!

 

Dinsdag 24 april 2024

Vandaag  hadden we weer erg veel geluk met het weer! De gehele ochtend zijn we lekker aan het spelen geweest. Nadat we wat fruit gegeten hadden was het tijd om een woordpuzzel estafette te houden. De groep werd in vier teams verdeeld. Ieder team moest hetzelfde parcours afleggen om vervolgens in het midden een papieren vel in de kleur van jouw team op te pakken. Zodra je al jouw vellen had mocht je ze omdraaien en gaan puzzelen. Het team dat als eerste de letters in de juiste volgorde gelegd had en het woord wist wint het spel. Nadat we een aantal rondes gespeeld hadden met steeds een ander woord was het tijd om nog eventjes vrij te gaan spelen terwijl de lunch voorbereid werd. Nadat iedereen zijn/haar buik gevuld had met boterhammen was het tijd om nog eventjes buiten te gaan spelen zodat alles binnen klaargezet kon worden voor de activiteit van de middag. Deze middag kregen we namelijk een workshop waarbij we zelf onze eigen spaarpotten gingen versieren. Met verf stiften werd er druk op de spaarpotten geverfd en kwamen er allerlei verschillende creaties uit. Nadat iedereen klaar was met het versieren van de spaarpot werden de eerste kinderen alweer opgehaald. Vervolgens werden alle andere kinderen opgehaald waarna de dag er alweer op zat!

 

Woensdag 25 april 2024

Bij ons op de BSO was het vandaag een lekker rustig dagje. De gehele ochtend is iedereen zelf lekker bezig geweest. Er werd druk gevoetbald en op het veld speelden we overlopertje. Vervolgens was het al snel weer tijd om de boterhammen te gaan eten. In de middag kwam Fleur nog eventjes langs op de BSO om heerlijk met ons mee te spelen. Na de lunch zijn we met iedereen het veld op gegaan en speelden we verschillende voetbal spelletjes. Nadat we druk bezig zijn geweest hebben we binnen genoten van een heerlijke oranje tompouce om in de koningsdag stemming te komen. Verder hebben we het vandaag wat rustiger aan gedaan maar dat soort dagen mogen er ook wel eens tussen zitten!

 

Donderdag 26 april 2024

Vandaag was het een wat drukkere dag bij ons op de BSO maar dat betekend dat alle kindjes meer vriendjes en vriendinnetjes hebben om mee te spelen. In de ochtend heeft iedereen zelf lekker gespeeld. In de zandbak werd er druk gegraven, op het veld werd er lekker gevoetbald en in de hut waren we fanatiek aan het klimmen. Nadat we buiten op het terras onze boterhammen gegeten hebben zijn we lekker naar buiten gegaan. Eerst werd er een korte uitleg gegeven over het spel dat we vervolgens gingen spelen. deze middag speelden wij namelijk de Levend Stratego Koningsdag editie. Er werden twee teams gemaakt en ieder team had een begeleider als teamleider. Als aller eerst moest de vlag verstopt gaan worden in de struiken waarna ieder teamlid een kaartje kreeg met een personage erop. Zo stonden er bijvoorbeeld op de kaartjes personages zoals prinses Beatrix, Prins Alexander, Mark Rutte de koning en een bitterbal. Ieder personage kon verschillende andere personages verslaan. Op ieder kaartje stond duidelijk aangegeven welk personage jij bent en welke andere personages jij kunt verslaan. Uiteindelijk was het dan zo ver, beide vlaggen waren verstopt en het was tijd om het spel te gaan spelen. het doel van dit spel is om de vlag van de tegenstander te vinden. In de tijd dat jij aan het zoeken bent naar de vlag kan je getikt worden. Zodra jij getikt word laten beide spelers hun kaartje zien. Verlies jij van het personage van de tegenstander? Dan mag je bij de teamleider een nieuw kaartje komen halen. Het team dat als eerste de vlag van de tegenstander vind wint het spel. Alle kinderen vonden dit spel zo leuk dat we uiteindelijk zelfs 5 potjes gespeeld hebben. De eerste week van de vakantie zit er alweer op en we kunnen zeggen dat het een geslaagde week is geweest!

  

Maandag 29 april 2024

Vandaag was het dan eindelijk zo ver, de eerste sterke zonnestralen lieten zich vandaag zien wat betekend dat we alle kinderen goed in moesten smeren. De gehele ochtend heeft iedereen zich goed vermaakt en zijn we druk bezig geweest. Nadat we wat fruit gegeten hadden zijn we buiten verstoppertje wezen spelen waarna het alweer bijna tijd was voor de boterhammen. Vandaag aten we lekker buiten op het terras van Oirschot Vooruit waar onze BSO gevestigd is onze boterhammen. Tijdens de vakanties verzorgen wij al het eten en drinken van de kinderen en zorgen we ervoor dat alle kinderen eerst een gezonde boterham op hebben voordat ze een ongezonde boterham mogen opeten. Nadat iedereen zijn buik vol had gegeten was het tijd om het veld op te gaan. Vandaag speelden we namelijk mega bal. Er werden verschillende tweetallen gemaakt en ieder tweetal had een vierkant vak in het veld. de bedoeling was om je eigen vak te beschermen en de bal doormiddel van het gebruiken van je handen en/of voeten in het vak van een van de andere teams te krijgen. Ieder tweetal heeft gezamenlijk 5 levens. Zodra de bal in jouw vak komt gaat er een leven vanaf. Omdat het vandaag al vrij warm was hadden we halverwege het spel een drinkpauze waarbij iedereen binnen wat moest gaan drinken. Nadat iedereen wat gedronken had vervolgden we het spel tot dat een team af was. Nadat we klaar waren met de activiteit sloten we de dag af met een lekker waterijsje waarna we langzamerhand weer naar huis gingen!

 

Dinsdag 30 april 2024

Wat was het vandaag toch weer heerlijk weer. De gehele dag zijn we buiten bezig geweest. Omdat het nu steeds lekkerder weer word zorgen wij er goed voor dat alle kinderen zich gedurende de dag goed insmeren. In de ochtend is er veel tijd en ruimte geweest om vrij te spelen waarna we rond een uurtje of twaalf de boterhammen op gingen eten. Na het eten van de boterhammen was het tijd voor de activiteit van vandaag namelijk een crazy 22. Bij dit spel heb je 22 verschillende opdrachten die je met de gehele groep uit moest voeren om punten te verzamelen. 22 verschillende opdrachten die van het knuffelen van 20 bomen naar 5 minuten lang je stil zijn gingen. De gehele middag zijn we fanatiek bezig geweest met deze opdrachten waarna we de dag weer afsluiten met een waterijsje. Het was weer een leuke dag!

 

Woensdag 1 mei 2024

Vandaag was het dan zo ver, het was tijd voor onze eerste editie van Aqua Splash en wat hebben we toch een geluk gehad met het weer! In de ochtend hebben de kinderen bij ons op de BSO heerlijk vrij kunnen spelen. er werd druk binnen getekend en met de spelletjes gespeeld. Nadat we fruit hebben gegeten zijn we lekkere worstjes in bladerdeeg gaan maken. Deze worstjes in bladerdeeg werden lekker bij de lunch opgegeten. Na de lunch zijn we nog eventjes bezig geweest met de laatste voorbereidingen voor de Aqua Splash. Samen met meer dan 100 kinderen speelden we deze middag zeven verschillende waterspelletjes waarbij plezier boven aan stond. Zo waren er twee buikschuifbanen, werd er appel gehapt, speelden we een sponzen race en voetbalden we lekker met elkaar tijdens een potje flessenvoetbal. De gehele middag hebben alle kinderen zich heerlijk vermaakt tijdens deze spellen en genoten we van een top DJ op de achtergrond. Tijdens de pauze zorgde wij ervoor dat alle kinderen een waterijsje kregen en wat konden drinken.

  

Donderdag 2 mei 2024

Ook vandaag genoten we nog eventjes van het heerlijke weer. Vandaag hadden we gezellig veel kinderen bij ons op de BSO. Gedurende de ochtend hebben we allerlei dingen gedaan. We waren druk bezig met de scooby doo touwtjes, speelde we buiten verstoppertje en waren we lekker aan het spelen in de zandbak en op het veld. Nadat we wat fruit hadden gegeten hebben we iedereen ingesmeerd waarna we nog eventjes vrij konden spelen. Terwijl alle kinderen van onze BSO lekker vrij aan het spelen waren begonnen wij alvast met de voorbereidingen van de activiteit van vanmiddag. Alle kinderen hadden het erg warm waardoor we besloten hadden om een paar water spelletjes te gaan spelen. Alle kinderen waren erg enthousiast voor deze spelletjes maar voordat we ermee gingen beginnen gingen we eerst wat boterhammen eten. Na het eten van de boterhammen mochten we dan eindelijk het veld op. In drie groepen speelden we allemaal een spel waarna er doorgedraaid werd. Zo speelden we vandaag een buikschuif estafette, moesten we hard rennen tijdens de sponzen race en speelden we een potje flessenvoetbal. De gehele middag zijn we hier lekker mee bezig geweest tot dat het ineens enorm hard begon te waaien. Snel gingen we naar binnen toe waar we de dag afsluiten met een waterijsje.

 

Vrijdag 3 mei 2024

Vandaag was het een rustig dagje bij ons op de buitenschoolse opvang, daarom gingen we naar onze Sportstuif vrienden in Best. In de ochtend hebben we lekker buiten op de velden gespeeld waarna we naar Monkey Town gingen. We zijn druk aan het klimmen geweest en lieten onze beste trucjes op de trampolines zien. Nadat we een hele tijd heerlijk aan het spelen zijn geweest was de dag dan toch echt voorbij. De vakantie zit er alweer op en wat hebben we het toch leuk gehad. Allerlei leuke activiteiten met prachtig weer. Op naar weer de normale schooldagen!



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches