Wauw, wat een geweldige opvang!

Mijn kinderen gingen voor het eerst naar de opvang ( mama is 8 jaar thuis geweest ) .. wat was dat spannend... Ik denk voor mama nog iets meer dan voor de kinderen..

Maar jeetje, wat hebben ze het geweldig daar! Ze doen super leuke dingen, als het weer het toelaat lekker buiten.
De communicatie is super goed, ze helpen en denken met je mee ..

Soms zou ik willen dat ik ze eerder naar die opvang had gedaan...

Toppers zijn het!

Aukje Aukje
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Slinger race, diamanten roof en een Nerfbattle in week 19-2024

Maandag 6 mei 2024

Na een goed weekend starten we deze week met prachtig weer. Afgelopen weekend is PSV kampioen geworden en dit lieten we goed terugkomen tijdens het tik spel. Als warming-up speelden we vandaag kampioenstikkertje. Bij dit spel bevries je zodra je getikt word. Zodra een andere speler voor jou staat en juicht mag je weer mee doen. Na dit tik spel deelde we de groep op in twee. De ene groep begon bij de slinger race. Hierbij werd er een lange menselijke slinger gemaakt. De achterste speler laat de handen los en slalomt onder de armen van de andere speler door om zich vooraan weer aan te sluiten. Zo start steeds de achterste speler en ga je steeds een stukje vooruit. Het team dat als eerst aan de overkant van het speelveld is wint. De andere groep begon met een verspring wedstrijd. Steeds mocht er van ieder team een speler springen. De speler die het verst springt wint en krijgt een punt. Na een aantal minuten wisselden de groepjes om en speelden ze het andere spel. We sloten de dag af met een heerlijke traktatie van een kindje op de BSO. Het was een leuke dag!

 

Dinsdag 7 mei 2024

Ook vandaag was het weer heerlijk weer. Nadat we iedereen goed ingesmeerd hadden zijn we fruit gaan eten waarna we het veld op gingen voor de activiteiten van vandaag. We begonnen met pizza tikkertje waarbij je zodra je getikt bent met je armen in de lucht moet gaan staan en met de benen open. Op deze manier lijk je op een pizza punt. Zodra een speler door de benen heen kruipt mag je weer mee doen. Vervolgens werd de groep opgedeeld in 3 groepen. Ieder groepje speelt ieder spel. Het eerste spel was een ballen doorgooi race. Bij dit spel word de bal naar de eerste speler gegooid waarna hij/zij de bal terug gooit. De speler die de bal terug gegooid krijgt rent naar de volgende hoepel om de bal vervolgens weer door te gooien. Het team dat als eerst alle spelers in een hoepel heeft wint. Vervolgens speelden we diamanten roof. Er waren kleine vierkantjes gemaakt van hoedjes en in ieder vierkantje stond een bewaker. De dieven proberen de hoedjes te stelen zonder getikt te worden. Het laatste spel dat we speelden was lekker land vies land. Heel de middag zijn we heerlijk op het veld bezig geweest waarna we ook vandaag de dag afsloten met een traktatie!

  

Woensdag 8 mei 2024

Vandaag was de start van weer een nieuwe peutergym reeks. Samen met een kleine twintig peuters speelden we allerlei verschillende spelletjes op het veld. Nadat we in de ochtend heerlijk bezig zijn geweest met de peuters was het in de middag dan tijd voor onze eigen BSO kinderen. Nadat we heerlijk de boterhammen en wat fruit op hadden zijn we het veld op gegaan. Vandaag hadden we maar een klein clubje bij ons op de BSO maar desondanks hebben we er toch een leuke dag van gemaakt. Vandaag speelden we eerst het safari spel. Bij dit spel heb je een jager in het midden staan en vier vakken met dieren namen. De kinderen mogen zich verdelen over de vakken. De spelbegeleider noemt een dieren vak en de kinderen in dit vak moeten rennen naar het lege dieren vak. Word je getikt door de jager dan ga je de jager helpen. Vervolgens speelden we een reactie spelletje. Alle kinderen stonden bij elkaar. De spelbegeleider noemt een speler en een kleur op. De speler die opgenoemd word moet de kinderen gaan tikken en de andere spelers moeten naar het  worden zodat je snel kunt reageren. Ondanks het kleinere groepje zijn we vandaag toch weer leuk bezig geweest.

 

Vrijdag 10 mei 2024

Vandaag hadden we een studiedag bij ons op de BSO. Omdat we maar een kindje hadden vandaag zijn we naar onze Sportstuif vrienden bij DBS Eindhoven geweest. De gehele ochtend zijn we  druk op het veld bezig geweest. We waren aan het voetballen, gooide met de bal over en speelden binnen met de auto’s. Na de lunch zijn we terug gegaan naar onze eigen BSO in Oirschot. Vandaag was het namelijk tijd voor de eerste vrijdagmiddag activiteit. Samen met onze eigen BSO kindje en een kleine twintig kinderen uit Oirschot en omgeving speelden wij een Nerf battle. Heerlijk op het grasveld in de zon schoten we met de nerfpijltjes op elkaar om punten te verzamelen. We sloten de dag af met een ijsje waarna de eerste vrijdagmiddag activiteit er alweer op zit. Voor sommige vrijdagmiddag activiteiten zijn nog een aantal plekjes over dus als je je nog ergens voor wilt inschrijven kijk snel op onze website!

 



Ons team

Rudi Muller
Rudi Muller Vestigingsmanager
Brian van Riel
Brian van Riel
Fleur Slaats
Fleur Slaats
Femke van Gestel
Femke van Gestel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches