Janneke Janneke
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie - week 43

Hoi, welkom bij een nieuwe blog van Sportstuif Son en Breugel. Hierbij een verslag met leuke foto’s en filmpjes van wat we afgelopen week allemaal gedaan hebben!

Afgelopen week hebben we heerlijk kunnen genieten van het prachtige weer.

 

Maandag 24 oktober
De eerste dag van de vakantie zijn we begonnen met genoeg leuke activiteiten. In de ochtend zijn we met alle kinderen naar de speeltuin geweest, hier hebben we heel de ochtend heerlijk vrij mogen spelen. Toen we terug gingen hebben we zoals we altijd doen in de vakanties samen boterhammen gegeten.

Hierna hadden we wel een hele speciale activiteit op de planning. Er kwam iemand met ons spookhuisjes maken. Dit natuurlijk omdat het bijna Halloween is. We kregen allemaal een mooi huisje (kistje) die we zelf mochten versieren tot een volwaardig spookhuis. In dit spookhuis kwamen ook nog 3 ‘enge’ poppetjes te staan. Deze mocht je zelf zo eng maken als je maar wilde. Na deze geslaagde knutselmiddag werden de kinderen alweer opgehaald en was de eerste vakantiedag voorbij.

   

Dinsdag 25 oktober
De dinsdag hadden we zelfs in de vakantie een hele grote groep kinderen. Dit waren er te veel om deze dag een uitje ver weg te doen. Dus hadden we besloten dat we in de ochtend te voet naar speeltuin de Brink gingen. Daar hebben we heel de ochtend mogen spelen. Tussendoor hebben we nog een verjaardag gevierd in de speeltuin, zij heeft ook nog getrakteerd.

In de speeltuin hebben we ook nog wat bladeren verzameld voor de knutselmiddag. Waar we namelijk van alle bladeren een mooie egel geknutseld hebben. Na het knutselen hebben de kinderen nog lekker kunnen vrijspelen tot het einde van de dag.

   

Woensdag 26 oktober
Vandaag waren we met 7 kinderen dus konden we een leuk uitje plannen. We zijn naar de Hooiberg in Bladel geweest samen met nog 2 andere vestigingen van Sportstuif. Dit was dus uiteindelijk een hele gezellige grote groep kids.

Ze hebben heel de dag vrij mogen spelen. Ze hadden 2 binnenspeelplaatsen, 1 buitenspeelplaats en een knutselhoek. Genoeg dus om jezelf heel de dag te vermaken. In de middag kregen de kinderen heerlijk wat frietjes en chips, goed verwend dus. Aan het einde van de dag hebben we met alle kinderen en leiding gezamenlijk afgesloten met een grote sprong op het springkussen.

Donderdag 27 oktober
De donderdag konden we omdat we genoeg leiding en auto’s hadden naar speeltuin de Molenwiek. Hier hebben de kinderen vrij kunnen spelen in de ochtend. Na de ochtend kwamen we terug naar bij Sportstuif, hier hebben we weer samen geluncht.

Na de lunch konden we van bladeren een leeuw gaan knutselen. Iedereen kreeg een leeuwenhoofd en daaromheen konden we van bladeren de manen maken. Dit gaf een super gaaf eindresultaat. De leeuw konden we nog inkleuren zodat deze ook nog mooie kleuren had.

Toen we klaar waren met het knutselen van de leeuw zijn we nog even het veld op gegaan om een activiteit te doen. Hier begonnen we met stopcontact tikkertje. Wanneer je getikt werd moest je met je handen in je zij gaan staan. Wanneer een ander zijn of haar twee armen hier door deed (dus zoals je een stekker in het stopcontact steekt) dan was je weer vrij en mocht je weer mee doen. Hierna hebben we nog vies en lekkerland gespeeld. En daarna was het alweer tijd om opgehaald te worden.

   

Vrijdag 28 oktober

De laatste dag van de vakantie zijn we naar speeltuin de Splinter in Eindhoven geweest. Hier hebben de kinderen heel de ochtend vrij mogen spelen samen met Sportstuif Best. We hadden al boterhammen gesmeerd zodat we deze gezamenlijk op konden eten in de speeltuin. Na het eten hebben de kinderen ook heel de middag zelf mogen kiezen wat ze gingen doen. Aan het einde van de dag zijn we samen weer terug gegaan naar Sportstuif Son zodat we allemaal weer opgehaald konden worden om naar huis te gaan.

   

Zo zijn er elke dag nieuwe en uitdagende sportactiviteiten die we spelen bij Sportstuif. Ben jij een beetje nieuwsgierig geworden? Maak hiervoor een afspraak via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@sportstuif.nl

Tot snel bij Sportstuif!



Ons team

Stan van de Vondervoort
Stan van de Vondervoort Vestigingsmanager
Sanne van Liempt
Sanne van Liempt
Janne van der Heijden
Janne van der Heijden
Josien Trekop
Josien Trekop

Guusje verwijst

Clim Smits

Kirby Spanjers

Juul den Tuinders

Pedagogisch coaches