Wij zijn echt super tevreden over sportstuif Venray. Belangrijker nog, onze kinderen hebben het hier echt enorm naar hun zin. Ze gaan twee keer in de week naar sportstuif en kijken er altijd naar uit. De vele activiteiten die ze met de kinderen ondernemen en het sport en spel concept is naar onze mening uniek, leuk en iedere keer weer een feest voor de kinderen. De flexibiliteit mbt de ruiluren, de communicatie en iedere dag dat de kinderen aanwezig zijn de leuke foto’s via whatsapp om ouders te laten zien wat ze die dag gedaan hebben is echt top! In vergelijking met een andere BSO waar de kinderen gezeten hebben hebben wij ze nog nooit met zoveel enthousiasme naar de BSO zien gaan. Dikke aanrader dus!

Shirley Rosario Shirley Rosario
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Flipperkast, poortjes tikkertje en voetbaltraining! - Week 22 2024

Maandag 27 mei, 

Het weekend zit er alweer op en wij hebben er weer veel zin in om de kinderen van school op te halen. Eerst was het tijd om lekker vrij te spelen. Alle sportattributen werden weer mee naar buiten genomen. Toen alle kinderen weer op de BSO waren, was het tijd om de handjes te wassen en fruit te eten. Alle leuke verhalen van het weekend werden uitgebreid aan elkaar verteld. Het weer zat ook mee, dus we konden het fruitmoment lekker buiten doen.

Na het fruitmoment was het tijd voor de activiteit. Vandaag stond flipperkast op het programma. Hierbij moesten alle kinderen in een cirkel gaan staan, zich omdraaien en voorover bukken. Eén iemand stond in het midden en er waren twee ballen in het spel. Als de bal bij jou kwam, moest je proberen de bal door je benen weg te slaan, terwijl degene in het midden de ballen moest ontwijken. Na een tijdje werden we er een beetje duizelig van, dus gingen we even lekker zitten en rolden de ballen door de cirkel.

Daarna was er nog tijd om vrij te spelen. Er werd binnen geknutseld en getekend, maar er werd natuurlijk ook weer lekker buiten gevoetbald. Toen was het alweer tijd voor een lekker koekje en werden de eerste kinderen alweer opgehaald.

  

Dinsdag 28 mei, 

We begonnen de dag met prima weer. Nadat de kinderen waren opgehaald, gingen we terug naar de BSO om eerst even vrij te spelen. Hierna was de activiteit al uitgezet. We begonnen met poorttikkertje. Hierbij is er een tikker en als je getikt wordt, moet je met je benen uit elkaar staan totdat er iemand onderdoor kruipt. Daarna mag je weer verder en ben je bevrijd. Dit hebben we een paar rondes gedaan.

Daarna hebben we iemand is 'm, niemand is 'm gespeeld met zachte ballen. Hierbij zijn er twee ballen in het spel en als iemand een bal pakt, mag diegene een ander kind afgooien zonder te lopen. Na deze spelletjes gingen we nog even vrij spelen, kregen we nog een koekje en werden we langzaam opgehaald.

Woensdag 29 mei, 

De middag begon weer zoals altijd met het ophalen van de kinderen. We gingen meteen lekker gezamelijk luchen. Nu alle buikjes vol zijn kunnen we beginnen met de activiteit. Als activiteit hadden wij een voetbaltraining uitgevoerd, omdat het weer gelukkig even meewerkte en de kinderen dit geweldig vonden. We oefenden onze schoten op het doel en speelden uiteindelijk een wedstrijdje.

Toen het weer iets slechter werd, gingen we naar binnen om tafelvoetbal te spelen. We hebben ook nog met papier vliegtuigjes gevouwen om te zien wie het verste kon vliegen, en er zaten zeker een paar goede tussen. Na al deze leuke activiteiten was het tijd om rustig aan naar huis te gaan. Fijne dag nog!

Donderdag 30 mei,

Het is alweer donderdag. Toen alle kinderen er weer waren, hebben we eerst lekker een stukje fruit gegeten. Het fruit eten konden we buiten doen, omdat het weer vandaag weer meezat. Gelukkig bleef het de hele middag goed en konden we nog even lekker vrij spelen buiten op het veld.

Daarna was het tijd voor de activiteit van vandaag. We begonnen als warming-up met pizza-tikkertje. Vervolgens gingen we met de voetbal slalommen tussen de pionnen door en schoten we op doel.

Vandaag had een van de kinderen iets moois meegenomen naar de BSO: hele coole tatoeage gelpennen. Hiermee werden prachtige creaties op de armen gemaakt. Er werd nog heerlijk buiten gespeeld en zelfs een heel dansje in elkaar gezet voor de papa's en de mama's. Toen was het alweer tijd voor een lekker koekje en kwam onze gezellige dag ten einde.

   

Vrijdag 31 mei, 

De laatste dag van de week is weer aangebroken. We begonnen met het ophalen van alle kinderen van de basisscholen. Daarna hebben we onze handjes gewassen en onze broodtrommels uitgepakt. We kletsten over al onze plannen voor het komende weekend. Toen onze buikjes weer gevuld waren, konden we weer met volle energie gaan spelen.

We begonnen met vrij spelen. Er werden weer hele leuke rollenspellen gespeeld. De kinderen hadden een huisje gemaakt waarin ze een kledingwinkel en een fietsenmaker hadden. Rond half 3 ging Roos naar het Maasveld om daar nog de andere kinderen op te halen. Toen Roos terug was, hebben we een stukje fruit gegeten en een bekertje ranja gedronken.

We zijn nog lekker op pad gegaan vandaag. We gingen door de bosjes en vonden allemaal grote takken. We kwamen verschillende soorten dieren tegen en hebben ons de hele middag hiermee kunnen vermaken. De middag vloog voorbij en de eerste kinderen werden langzaam opgehaald. Fijn weekend allemaal!

 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Guven Bulut
Guven Bulut
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches