Wij zijn echt super tevreden over sportstuif Venray. Belangrijker nog, onze kinderen hebben het hier echt enorm naar hun zin. Ze gaan twee keer in de week naar sportstuif en kijken er altijd naar uit. De vele activiteiten die ze met de kinderen ondernemen en het sport en spel concept is naar onze mening uniek, leuk en iedere keer weer een feest voor de kinderen. De flexibiliteit mbt de ruiluren, de communicatie en iedere dag dat de kinderen aanwezig zijn de leuke foto’s via whatsapp om ouders te laten zien wat ze die dag gedaan hebben is echt top! In vergelijking met een andere BSO waar de kinderen gezeten hebben hebben wij ze nog nooit met zoveel enthousiasme naar de BSO zien gaan. Dikke aanrader dus!

Shirley Rosario Shirley Rosario
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Het kleurenspel, springfestijn en sommen estafette! - Week 24 2024

Maandag 10 juni,

Het weekend zit er op en wij hebben weer energie voor tien! Met de blauwe sportbusjes haalden wij vandaag weer alle kinderen van school op. De bordjes fruit stonden al klaar in de koelkast. De rode en de gele ranja werden nog snel klaargemaakt. Toen we alles lekker hadden opgesmikkeld, was het tijd voor de activiteit van vandaag. Vandaag deden wij het grote kleurenspel.

Bij dit spel had je vier teams: team rood, blauw, geel en oranje. Midden in het speelveld lagen allerlei verschillende gekleurde pionnetjes. Guven riep een kleur, en dan mocht iemand van het team naar die kleur pion rennen en deze meenemen naar zijn thuisplek. Daarna mocht de volgende naar die kleur rennen. Waren die kleur pionnen allemaal weg, dan riep Guven weer een nieuwe kleur die er nog wel lag. Dit was een erg leuk spelletje!

Daarna begon het helaas te regenen en speelden we binnen lekker vrij. Zo werden er weer mooie kunstwerken gemaakt en werd er fanatiek gevoetbald aan de voetbaltafel.

 

Dinsdag 11 juni,

Vandaag hadden we een lekker druk dagje op de BSO. We mochten vandaag naar zes verschillende scholen. Toen iedereen was gearriveerd op de BSO, gingen we gezamenlijk lekker een stukje fruit eten met een bekertje ranja of water. Het weer was stukken beter dan gisteren; vandaag scheen het zonnetje gelukkig weer. Dus we konden eindelijk weer eens buiten het fruit opeten.

Nadat alles weer lekker was opgegeten, was het tijd voor de activiteit. Vandaag speelden we Chinese muur tikkertje. Er werden twee tikkers uitgekozen en de rest van de kinderen moest proberen naar de overkant te rennen zonder getikt te worden. Werd je toch getikt, dan moest je midden in het speelveld gaan staan met je armen en benen gespreid. Steeds meer kinderen werden getikt, dus de muur werd ook steeds langer en langer. Op een gegeven moment hebben we ook gezegd dat je door de benen van de getikte kinderen mocht kruipen om zo de muur weer wat korter te maken.

Er werd volop meegedaan en het was erg leuk om dit met z'n allen te doen! Zo vloog onze middag alweer voorbij. Nog even snel een lekker koekje en toen kwamen de papa’s en de mama’s alweer.

 

Woensdag 12 juni, 

Vandaag hadden we weer iets groots op de planning staan. Eerst haalden we iedereen van school op en aten we samen lekker onze boterhammetjes op. Daarna zijn de kinderen nog even lekker buiten gaan voetballen, terwijl Judith en Roos samen de springkussens hebben opgezet. Vanmiddag was het namelijk tijd voor het grote springfestijn!

Alle kinderen van Tegelen mochten hieraan meedoen. Hiervoor kon je je aanmelden via de website: samenbijsportstuif.nl. Nu alles klaarstond voor deze leuke middag, konden de kinderen komen. De middag stond helemaal in het teken van springen. Er waren twee leuke springkussens en er waren nog verschillende activiteiten om de voetjes van het veld te laten gaan.

Na al dat springen kregen alle kinderen wel hele erge dorst. We hebben nog een lekker bekertje water gedronken en toen was het tijd voor de kinderen die van buitenaf kwamen om weer naar huis te gaan. De kinderen die hier op de BSO zaten, mochten nog even lekker vrij spelen totdat de papa’s en mama’s kwamen.

  

Donderdag 13 juni,

Wat een heerlijk weer vandaag weer. Alle kinderen werden weer van school opgehaald en genoten van een lekker stukje fruit, dat we buiten hebben opgegeten. Toen onze buikjes weer goed gevuld waren, was het tijd voor de activiteit. Vandaag stonden er twee activiteiten op het programma. We begonnen met de vloer is lava, waarbij allerlei attributen op de grond lagen en de kinderen erop moesten staan zodra de muziek stopte.

Onze tweede activiteit was de sommen estafette. Hierbij moesten de kinderen goed kunnen optellen. Ze moesten met twee dobbelstenen gooien en de twee getallen bij elkaar optellen. Het resultaat bepaalde naar welke hoepel ze moesten rennen. Bij de jongste kinderen hebben we dit gedaan met getallen van één en twee.

Onze middag vloog voorbij. Tot morgen!

 

Vrijdag 14 juni, 

De laatste dag van de week is alweer aangebroken. Toen we terugkwamen van het ophalen van de kinderen, hebben we meteen een lekker boterhammetje gegeten. Nadat alle boterhammetjes lekker waren opgesmikkeld, hebben we onze jassen aangetrokken en zijn we lekker naar buiten gegaan. Hier hebben we heerlijk buiten gespeeld, en natuurlijk waren de rollenspellen vandaag ook weer niet te missen.

Om half drie moesten wij nog een kindje ophalen bij basisschool het Maasveld. Hierna hebben we een lekker stukje fruit gegeten en zijn we begonnen met de activiteit van vandaag. Vandaag speelden we schipper mag ik overvaren. Alle kinderen moesten naar de andere kant komen, maar dan wel als een kikker, lopend als een oude opa, rollend, en ga zo maar door. Fijn weekend allemaal!

   

 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Guven Bulut
Guven Bulut
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches