Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lievenheerbeestje tikkertje, EK vlaggen gemaakt en ouder kind middag! - Week 25 2024

Maandag 17 juni,

Het is weer tijd om gezellig bij Sportstuif te spelen. Vandaag hadden we een nieuwe activiteit op de planning staan. Nadat we de kinderen van school hadden opgehaald, begonnen we met vrij spelen. Na het vrije spel aten we lekkere groenten en fruit en dronken we een bekertje ranja of water.

Toen gingen we met z'n allen naar buiten voor de eerste activiteit: lieveheersbeestje tikkertje. De kinderen vonden dit zo leuk om te doen! Als je getikt werd, moest je als een lief trappelend lieveheersbeestje op de grond gaan liggen. Je mocht weer meedoen als je bevrijd werd door de andere kinderen. Hierna hebben we nog even heerlijk buiten gespeeld.

Toen was het tijd voor een snel koekje, en daarna werden de kinderen alweer opgehaald.

 

Dinsdag 18 juni,

Vandaag mochten we twee nieuwe kinderen ophalen bij De Schalm. Nadat de rest van de groep compleet was, gingen we snel nog even buiten spelen. Helaas konden we niet lang buiten blijven vanwege het slechte weer.

Daarna gingen we naar binnen en verdeelden de groep in tweeën. Een deel ging knutselen, waarbij we werkjes in het EK-thema maakten. Het andere deel hield een tafelvoetbaltoernooi. Na een leuke dag en het afmaken van de knutselwerkjes, werden de kinderen langzaam opgehaald en was de dag alweer voorbij.

 

Woensdag 19 juni,

Vandaag was het heerlijk weer. We kwamen aan op de BSO en begonnen meteen met het wassen van onze handen en het eten van onze boterhammen. Daarna gingen we naar buiten om samen een balletje te trappen.

Toen was het tijd om eropuit te gaan. We pakten onze spullen en gingen naar Scopias, waar een leuke open-dag was gepland waar de kinderen konden spelen. Dit is een nieuwe Sportstuif-locatie in Venlo. Tussendoor aten we samen fruit, ook met de kinderen van de andere BSO's.

Na een leuke dag gingen we terug met de kinderen en konden we buiten blijven spelen totdat iedereen werd opgehaald.

Donderdag 20 juni,

We begonnen de middag lekker met vrij spelen. Daarna was het tijd om een stukje fruit te eten en een bekertje ranja te drinken. Het fruit was al snel op, want alle kinderen wilden het liefst meteen weer terug naar buiten. Even wachten tot iedereen zijn bekertje leeg had en netjes terug op de bar had gezet, en toen konden we gezellig met z'n allen naar buiten!

Vandaag speelden we allerlei verschillende tikspelletjes. De kinderen mochten zelf leuke tikspelletjes verzinnen, dus we hebben wc-tikkertje, Hot Wheels-tikkertje, slinger-tikkertje en nog veel meer gespeeld. Daarna hebben we nog heerlijk buiten gespeeld en genoten van het zonnetje, dat af en toe tevoorschijn kwam.

 

Vrijdag 21 juni, 

De laatste dag van de week is weer aangebroken. Vandaag hadden we voor het eerst onze ouder-kindmiddag. Eerst haalden we de kinderen op en aten we samen onze boterhammetjes. Daarna hebben we nog even lekker buiten gespeeld zolang het nog kon, want het weer van vandaag was onvoorspelbaar.

Om half 3 moesten we nog ons laatste kindje van school ophalen. Toen we terug waren op de BSO, aten we meteen een lekker stukje fruit, zodat we klaar waren voor de ouder-kindmiddag. De middag stond in het teken van allerlei spelletjes tegen de papa's en de mama's. We speelden het ballonspel, estafette memory en natuurlijk een potje voetbal tegen de ouders. We sloten de middag af met een quiz in de vorm van Ren je rot.

We hebben een supergezellige middag gehad en wensen jullie allemaal een heel fijn weekend!

 



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Guven Bulut
Guven Bulut
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches