Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Trefbal, vlaggenverovertje en poortjes tikkertje! - Week 27 2024

Maandag 1 juli

Het weekend zit er weer op en wij staan weer met volle energie klaar om de kinderen van school op te halen. Het fruit werd van tevoren al klaargemaakt en de kannen ranja werden in de koelkast gezet. Toen was het tijd om de kinderen op te halen.

Toen we weer helemaal compleet waren op de BSO, hebben we genoten van een lekker stukje fruit en een bekertje ranja. Met volle energie begonnen we aan de activiteit van vandaag: vlaggenverovertje. We maakten twee teams en verstopten de vlaggen. Zodra de vlaggen van beide teams waren verstopt, was het de taak van de teams om ze bij elkaar te vinden. Maar werd je getikt, dan moest je terug naar je thuisbasis, de prullenbak aantikken, en daarna mocht je weer verder. Hierna hebben de kinderen nog heerlijk kunnen genieten van vrij spel, en zo vloog de eerste dag van de week alweer voorbij.

Dinsdag 2 juli

Vandaag was weer een heerlijke dag. Het weer zat mee, dus we konden de hele dag lekker buiten spelen. Zelfs het fruit konden we weer buiten opeten. Daarna was het tijd voor de activiteit: trefbal. Als je werd afgegooid, moest je op de grond gaan zitten en kon je weer meedoen als je de bal kon pakken en die naar iemand anders kon rollen. Na de activiteit hebben de kinderen nog lekker vrij kunnen spelen. Rond kwart voor vijf was het tijd voor een koekje. Vlak daarna werden de kinderen alweer opgehaald en was deze leuke dinsdag alweer voorbij.

Woensdag 3 juli,

Na het ophalen zijn we doorgereden naar de BSO om een boterham te eten. We wilden daarna meteen naar buiten gaan, maar helaas regende het de hele dag. Dus hebben we binnen spellen gespeeld. We hebben op het waveboard gespeeld en Fender heeft geleerd hoe dit moet. Daarnaast hebben we de spellenkast eens goed doorzocht.

Later was het even droog genoeg om toch naar buiten te gaan, dus we zijn naar buiten gegaan om een bal te trappen. Nadat we dat gedaan hadden, werd iedereen langzaam opgehaald.

Donderdag 4 juli,

Vandaag hadden we eerst de kinderen opgehaald. Daarna zijn we teruggegaan naar de BSO en begonnen we met vrij buitenspelen met z'n allen. Vervolgens gingen we naar binnen om lekker wat fruit te eten.

Na het eten zijn we weer naar buiten gegaan om poorttikkertje te spelen. Als je getikt werd, moest je met je benen wijd gaan staan. Je kon bevrijd worden als er iemand onder je door kroop. Daarna hebben we nog even heerlijk vrij buiten gespeeld en uiteindelijk werden de kinderen één voor één opgehaald.

Vrijdag 5 juli, 

De laatste dag van de week en de kinderen hebben al lekker vakantie. Vandaag stond er een studiedag op het programma omdat alle scholen in Tegelen een studiedag hadden. We begonnen de dag met vrij spelen en daarna genoten we van een stukje fruit.

Zodra dat lekker op was gesmikkeld, hebben we alle broodtrommels in een grote tas gedaan en zijn we op uitstapje gegaan. We speelden vandaag lekker bij Roeffen Mart. Hier hebben we heerlijk gespeeld en gleden we van de glijbaan af. Rond 12 uur was het tijd om onze boterhammetjes op te eten. We rolden onze picknickmat uit en genoten van onze lunch.

Hierna hebben we weer lekker verder kunnen spelen. Het was een geslaagde dag.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne zomervakantie!



Ons team

Judith de Graaff
Judith de Graaff Vestigingsmanager
Roos Maassen
Roos Maassen
Guven Bulut
Guven Bulut
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches