Super tevreden over sportstuif!

De kinderen hebben het er heel erg naar hun zin en ze doen veel leuke spellen, activiteiten en uitstapjes.

Super flexibel (zelfs eerder ophalen op de laatste schooldag op een andere locatie verder weg is geen probleem!).

Een keer later omdat je in de file staat is geen punt, ze sturen nog een leuke foto mee dat ze zich prima vermaken, en dan zit je toch een stuk minder gestresst in de auto.

De kinderen willen nooit mee naar huis, dus dat is een goed teken!

Sanne van Ast Sanne van Ast
5 /5
bij Google reviews

Een drukke week bij Sportstuif Uden FC: op bezoek bij Son en Breugel tot nieuwe relaxhoek - week 19

Hallo allemaal!

Welkom terug bij de blog van Sportstuif Uden FC, waar we elke week weer nieuwe avonturen beleven! Deze week was geen uitzondering, met spannende uitstapjes, creatieve projecten en een heleboel plezier.

Dinsdag 7 mei: Een avontuur naar Son en Breugel
Op dinsdag was het tijd voor een speciaal avontuur met een klein groepje van twee kinderen. We pakten onze rugzakken in en gingen op bezoek naar Sportstuif Son en Breugel. De kleinere kinderen speelden drie verschillende spelletjes. Het eerste spel was piraterij. Dit is eigenlijk een soort van lummelspel waarbij de piraat in de piratenboot de bal probeert af te pakken. Ook speelden zij het spel makers en krakers waarbij één groep de pionnen probeert te maken (rechtop te zetten) en de andere groep ze probeert te kraken (op zijn kop te leggen). Na een x aantal minuten wordt er dan gekeken of er meer pionnen gemaakt of gekraakt zijn en welk team er dus heeft gewonnen. Als laatst deden zij ook nog de hoepeldans. Een muzikale afsluiting van deze sportieve middag!

     

Een Nieuwe Relaxhoek
Na onze spannende reis naar Son en Breugel, was het tijd om terug te keren naar onze opvanglocatie en aan de slag te gaan met het creëren van een ontspannende ruimte. Met de spullen die we hadden gekocht, richtten we een gezellige relaxhoek in waar kinderen kunnen ontspannen, een boek kunnen lezen of gewoon even tot rust kunnen komen na een drukke schooldag. Het was fantastisch om te zien hoe enthousiast de kinderen waren om de nieuwe hoek uit te proberen!

Het benaderen van Geïnteresseerde Kinderen
Naast al onze avonturen en activiteiten, waren we deze week ook druk bezig met het benaderen van geïnteresseerde kinderen die graag deel willen uitmaken van onze buitenschoolse opvang. We vinden het geweldig om nieuwe gezichten te verwelkomen en kijken ernaar uit om hen te laten zien wat voor leuks we te bieden hebben!

Dat was het voor deze week bij Sportstuif Uden FC. We kunnen niet wachten om volgende week weer nieuwe avonturen te beleven en samen plezier te maken. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches