Echt een TOP BSO! Goede afwisseling tussen sporten - rustige activiteiten én alles in teamverband. Je leert dus sportief samen te werken in een gezellige omgeving met een jonge, dynamische leiding. En als bonus maken ze met grote regelmaat leuke uitstapjes zoals de bios of een (indoor) speeltuin. Echt gaaf!

Janssen Janssen
5 /5
bij Google reviews

open dag en veel sport activiteiten gedurende een zonnige week - week 25

Maandag 17 juni: Teambal, Noodle Race en Mijnenveld

Maandag begonnen we de week met vijf enthousiaste kinderen. Toen we de kinderen van de scholen opgehaald hadden en we op de BSO aankwamen, was het tijd voor een lekker bordje fruit! Met het lekkere weer vonden de kinderen dit heerlijk en was het bordje ook zo leeg. De dag stond in het teken van samenwerking en plezier met teambal, een uitdagende noodle race en het spannende spel mijnenveld. Het was geweldig om te zien hoe de kinderen samenwerkten en elkaar aanmoedigden. Na het goed meespelen door de kinderen hadden ze zeker een koekje verdiend! Hierna mochten ze nog lekker vrij spelen totdat ze opgehaald werden door de ouders.

     

Dinsdag 18 juni: Dagje Uit naar Hemelrijk

Dinsdag hadden we een intiemere groep met één kind. Na het ophalen en genieten van een gezond bordje fruit, vertrokken we naar Hemelrijk. Het kind had volop de ruimte om te spelen en nieuwe dingen te ontdekken. De speciale aandacht zorgde voor een onvergetelijke dag vol plezier. Terug op de BSO was er nog tijd voor een koekje en wat vrij spel voordat de ouders hun kind kwamen ophalen.

Woensdag 19 juni: Open Dag met Springkussen en Meer

Woensdag was een bijzondere dag: onze open dag! Na het ophalen van de kinderen en het genieten van een bordje vers fruit, verwelkomden we vele bezoekers. We hadden diverse activiteiten klaargezet, zoals een groot springkussen, boerengolf, unihockey en een reusachtige vier op een rij XL. Het was een feestelijke dag vol gelach en spelplezier. De kinderen en bezoekers konden tussendoor genieten van gezonde snacks en aan het einde van de dag werden de kinderen met een voldaan gevoel opgehaald door de ouders.

     

Donderdag 20 juni: Chinese Muur Tikkertje en Commandospelletje

Op donderdag hadden we een grote groep van elf kinderen. Na het ophalen en een gezonde start met een bordje fruit, gingen we aan de slag met het actieve Chinese muur tikkertje en verschillende commandospelletjes. De kinderen renden, lachten en genoten van de zomerse dag. Na de intensieve spelletjes kregen de kinderen een koekje en was er tijd voor vrij spel. De ouders kwamen aan het einde van de dag hun blije en vermoeide kinderen ophalen.

     

Vrijdag 21 juni: Bezoek aan Son en Breugel

Vrijdag sloten we de week af met één kind. Na een gezond bordje fruit brachten we een bezoek aan onze locatie in Son en Breugel. Daar speelden we samen met de kinderen op die locatie en maakten we nieuwe vrienden. Het was een rustige maar gezellige afsluiting van een dynamische week. Terug op de BSO genoten we van een koekje en wat vrij spel voordat de ouders hun kind kwamen ophalen.



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches