Een plek waar de kinderen ook na school actief bezig worden gehouden door enthousiaste medewerkers met een sportieve achtergrond!

Anne Anne
5 /5
bij Google reviews

Zomerse Week bij Sportstuif Uden FC Vol Vreugde! - week 26

 

Maandag 24 juni: Spullen Speurtocht en Sponzen Estafette

Onze week begon met een spannende spullen speurtocht. Met drie enthousiaste kinderen gingen we op pad, op zoek naar verborgen schatten. De speurtocht stimuleerde niet alleen hun nieuwsgierigheid, maar ook hun samenwerking om toch alle 12 verstopte spullen te gaan vinden. Ook zorgde we er hiermee voor dat de kinderen hun locatie beter leren kennen waar ze kunnen spelen. Hierna was het tijd voor een verfrissende sponzen estafette. De kinderen renden en lachten terwijl ze natte sponzen van de ene kant naar de andere probeerden te brengen. Dit zorgde voor de nodige verkoeling en heel veel plezier!

Dinsdag 25 juni: Color Run in Schijndel

Dinsdag was een speciale dag. Met twee kinderen vertrokken we naar Schijndel voor een kleurrijke ervaring: de Color Run. Nadat we bij Schijndel aan kwamen was het tijd om met de kinderen fruit te eten. Want het is altijd heel belangrijk om genoeg vitamine binnen te krijgen voor ze gaan rennen! Ook zorgde we er nog even voor dat de kinderen goed ingesmeerd waren voor de zon. Toen was het toch echt tijd voor de start van de Color Run. De kinderen renden door een parcours terwijl ze onder een regenboog van kleurenpoeder bedolven werden. Hun witte T-shirts veranderden al snel in kunstwerken, en hun stralende gezichten spraken boekdelen. Het was een onvergetelijke dag vol kleur en energie!

Donderdag 26 juini: Waterpret met Sponzen Estafette en Menselijk Bowlen

Donderdag was het waterpret alom! Met acht kinderen hadden we een uitgebreid sponzen estafette parcours klaargezet. De kinderen deden fanatiek mee en genoten van de verschillende varianten van de estafette, inclusief een variant waarbij de sponzen moesten worden doorgegeven. Maar het hoogtepunt van de dag was zonder twijfel het menselijk bowlen op de buikschuifbaan. Dit zorgde voor eindeloze mooie buikschuivers en vrolijke kreten. Het was prachtig om te zien hoe de kinderen zich helemaal uitleefden en genoten van de zomerse dag.

 



Ons team

Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Carlijn van Ingen Vestigingsmanager
Don van de Wiel
Don van de Wiel
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches