Kids staan te springen om te gaan. Gezelligheid, leuke en professionele begeleiding. altijd originele activiteiten en bezigheden. En gewoon, lekker toegankelijk en open. Ik hou ervan.

Eline Smit Eline Smit
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De eerste week na de schoolvakantie! Week 36 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 36!

Na een hele leuke zomervakantie zijn de scholen weer begonnen. Wat fijn om alle kinderen weer terug te zien bij Sportstuif en om alle mooie vakantie verhalen van de kinderen te horen. Iedereen had er weer heel veel zin om lekker te bewegen, sporten, spelen & knutselen bij Sportstuif!

De eerste week na de schoolvakantie is voorbij gevlogen, we hebben weer allemaal leuke activiteiten hebben gedaan. Benieuwd naar onze activiteiten? lees hieronder dan verder.
 

Maandag 5 September

De week is weer begonnen met spelen, fruit eten & ranja drinken, daarna was het tijd voor de activiteit. Allereerst hebben de kinderen zelf een slinger gemaakt van groot naar klein, daarna is de groep opgesplitst in grote en kleine kinderen. De kleintjes zijn begonnen met Kwartetten. Er waren vier groepjes, als groepje moest je proberen zo snel mogelijk vier dezelfde sportartikelen te verzamelen. De grote kinderen zijn begonnen met slingertikkertje. Halverwege de tijd is er gewisseld van activiteit.  
Het was weer een leuke dag vol plezier!

   

 

Dinsdag 6 September

Vandaag stonden er ook weer leuke activiteiten op de planning. De kinderen hebben de heupjes weer lekker los gegooid tijdens hoepeldans. Bij bommetje werd het reactievermogen van de kinderen getest. De kinderen stonden in een cirkel met de ogen dicht. In het midden van de cirkel telde de bom af, ontplofte de bom en hoorde je je naam? Dan moest je proberen de bal te vangen. Dit was wel een uitdaging, wat zorgde voor grappige situaties.

   

 

Woensdag 7 September

Vandaag stond een creatieve middag op de planning. De kinderen hebben dennenappels beschilderd die ze in het bos gevonden hebben. Daarnaast hebben ze al hen creativiteit laten zien op de grote witte blaadjes. De mooiste creatieve kunstwerken zijn hieruit gekomen.  Het was weer een leuke middag!

   

 

Donderdag 8 September

Vandaag was weer een gezellige drukke dag met veel kinderen op de BSO. De kinderen mochten vandaag zelf kiezen met welke activiteit zij mee wilden doen. Er was keuze tussen Slingertikkertje of Tienbal. Alle kinderen hebben fanatiek meegedaan met de activiteiten. Daarna hebben ze fijn samen buiten gespeeld of binnen spelletjes gedaan.
Het was een gezellige druk middag

   

 

Vrijdag 9 September

de laatste dag van de week alweer, de eerste schoolweek zit erop! De kinderen zijn na zo’n eerste week weer naar school helemaal uitgeput. Daarom hebben we het vandaag lekker rustig aan gedaan bij Sportstuif. De regen werkte ook niet echt mee, dus zijn we lekker binnen gaan spelen. We hebben koekjes gebakken en toen ze in de oven zaten hebben de kinderen lekker binnen gespeeld. Toen de koekjes afgekoeld waren, mocht iedereen ze versieren. Het waren de lekkerste koekjes die de kinderen ooit hebben gehad, maar dat is vaak als je ze zelf maakt. 😉

   



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches