Super leuk, en fijn voor de kids. Mooie omgeving waar ze alle goede energie kwijt kunnen.

Brigitte Kroon - Hessing Brigitte Kroon - Hessing
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Escape Room, kerstborrel en kerstbomen schilderen ! Week 51 – 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 51!

 

Maandag 19 december

Vandaag hadden we geluk met het weer en konden we buiten de activiteiten doen! Als eerste deden we de grote oversteek. De kinderen moesten in twee teams met hoepels proberen zo snel mogelijk bij de overkant te komen zonder buiten de hoepels te gaan staan. De andere activiteit was een conditie circuit met aan het einde drie op een rij.  Ze moesten eerst 10 keer touwtje springen erna over de hordes heen springen, een rondje om de pion rennen en als laatste het hoedje in de hoepel leggen. Wie het eerste drie op een rij heeft is het winnende team.

 

Dinsdag 20 december

Vandaag hadden we helaas minder geluk met het weer, het regende de hele dag dus zijn we met alle kinderen binnen gebleven. Het was een drukke middag dus na het fruit eten werden de kinderen meteen in twee teams verdeeld zodat we de samen de BSO konden verbouwen. Verbouwen?! Ja dat lees je goed, we hebben de tafels en stoelen verplaatst en op de zijkanten gezet want we gingen met onze stagiaire Cathelijne verstoppertje in het donker doen. Aan de andere kant werden door de Fontys stagiaires alle stoelen in een kring gezet voor stoelendans. Zo hebben we ondanks het weer toch nog een leuke actieve middag gehad!  

  

 

Woensdag 21 december

Vanmiddag was het zover de Sportstuif Escape Room. Aan de kinderen de taak om het raadsel op te lossen. Om het raadsel op de kunnen lossen moesten de kinderen in een groepje negen verschillende opdrachten voltooien. Opdrachten zoals een woordzoeker, Rebus, zoek te verschillen, bouw een kerstboom van blokken, sneeuwballen gooien & breng de kerstman veilig naar de overkant. Per voltooide opdracht kregen ze een hint en mochten ze door naar de volgende opdracht om weer een nieuwe hint te kunnen verzamelen. Gelukkig hebben ze het raadsel weten op de lossen en hebben ze de Escape Room gekraakt. Vanavond was het ook erg gezellig bij de BSO, met een aantal kinderen en hun ouders hebben we een kerstborrel gehad. We hebben stoelendans en een leuke quiz gedaan onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Donderdag 22 december

Het was vandaag voor de verandering eens rustig op de drukste dag van de week en iedereen werd vroeg opgehaald, want alle kinderen hadden ’s avonds een kerstdiner op school. Maar dat mocht de pret niet drukken want The Handmates kwamen weer om met ons te knutselen. We hebben hele mooie houten kerstbomen geschilderd. Super gaaf en wat zijn onze kinderen toch creatief, en niet alleen de kinderen, Marieke, Anouk en Antje deden ook gezellig mee!

 

Vrijdag 23 december

De laatste dag voor de kerstvakantie was helaas weer een regenachtige dag. Dus zijn we na het gezamenlijk lunchen en zingen voor onze jarige Maud met al onze aapjes de hele middag naar MonkeyTown geweest.  

 

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2023!

Marieke, Kenny, Anouk, Maud en Antje

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches