Een BSO naar mijn hart! De gehele dag staat in het thema van sport en spel! Lekker bezig zijn ipv saai binnenblijven. Dikke vette aanrader!

Petra Akkermans Petra Akkermans
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Frisbee slagbal, malpie hoeve en leeuwenkooi! Week 21 - 2024

 

Dinsdag 21 mei

Vandaag was het weer de eerste dag van de week, want op maandag was het Pinksteren. Iedereen kon dus weer lekker uitgerust aan de week beginnen. We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij de basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Wanneer iedereen bij Sportstuif was, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. Er stonden drie activiteiten op het programma, namelijk: Slingertikkertje, leeuwenkooi en ring werpen. Alle kinderen deden weer erg goed mee en waren weer erg actief bezig geweest. Na de activiteiten hadden veel kinderen dan ook erg veel dorst. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen en tijdens het vrij spelen werden bijna alle kinderen alweer opgehaald door alle ouders.  

 

 

Woensdag 22 mei

Vandaag was het weer een langere dag dan normaal bij Sportstuif Valkenswaard. Alle scholen zijn namelijk op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald bij de basisscholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er veel gevoetbald. Ook werd er nog veel gekaart en werd er nog veel met de LEGO gespeeld. Rond 14:00 uur was het tijd om op te ruimen en zijn we ons fruithapje alvast gaan eten. Om 14:30 was het namelijk tijd om op uitstapje te gaan. We zijn namelijk naar de malpie hoeve gegaan. Dit vonden de kinderen geweldig en het was ook nog eens superlekker weer. De kinderen hadden veel gesprongen op de trampolines, gespeeld met de skelters, geklommen in klimrekken en nog veel meer. We sloten het uitstapje af met een lekker ijsje en rond 16:30 was het tijd om terug te gaan naar Sportstuif Valkenswaard. Hier stonden namelijk de eerste ouders al klaar om hun kinderen op te halen. 

 

 

Donderdag 23 mei

Vandaag was het een drukke dag bij Sportstuif Valkenswaard. Er waren namelijk meer dan veertig kinderen. We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen in de gemeente Valkenswaard. Toen alle kinderen bij Sportstuif gearriveerd waren, zijn we begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. De fontys stagiaires gaven het kat en muisspel en frisbee slagbal. Zelf gaven we nog het spel tienbal. De oudere kinderen mochten de hele tijd frisbee slagbal spelen en de jongere kinderen wisselde af tussen het kat en muisspel en tienbal. Het was de eerste keer dat de kinderen frisbee slagbal speelden en dit was dan ook een groot succes. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er vooral veel gevoetbald. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer opgehaald door alle ouders.

 

 

Vrijdag 24 mei

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald van de basisscholen, zijn we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. We konden vandaag helaas niet naar buiten, want het was erg vies weer. Het stopte maar niet met regenen en het was dan ook geen moment droog. Hierom zijn we binnen moeten blijven. Tussendoor moesten er nog veel kinderen naar de zwemles gebracht en gehaald worden en moesten we ook nog een aantal kinderen ophalen bij de basisscholen. De kinderen waren erg veel met de LEGO aan het spelen. Ook werden er veel kaartspelletjes gespeeld en werd er nog veel gekleurd. Rond 15:30 was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje hadden we een film opgezet, want we merkte dat de kinderen erg druk begonnen te worden. Door middel van de film werden de kinderen erg rustig en iedereen was dan ook erg gefocust op de film. Tijdens het kijken van de film werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders en zat de week bij Sportstuif Valkenswaard er weer op. Tijd voor een welverdiend weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches