Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Jolanda Jolanda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lasergamen, allesbal en vos kom uit je hol! Week 11 - 2024

Maandag 11 maart

Vandaag was het weer de eerste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat alle kinderen waren opgehaald van de scholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje wilden we eigenlijk naar buiten gaan, maar het weer liet dit helaas niet toe. Hierdoor zijn we twee activiteiten binnen gaan doen, namelijk: Stiltebal en museumwachtertje. Ondanks het slechte weer, hadden de kinderen zo toch een leuke dag gehad. De kinderen beleefde toch beweegplezier, ondanks het slechte weer. Wel vonden de kinderen het soms moeilijk om stil te blijven bij het spel stiltebal. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer opgehaald door alle ouders.

Dinsdag 12 maart

Nadat alle kinderen van alle scholen in de gemeente Valkenswaard en omstreken waren opgehaald, zijn we begonnen met een lekker fruithapje. Tijdens het fruithapje merkte we dat de kinderen weer erg veel energie hadden. Hierom zijn we dan ook zo snel mogelijk naar buiten gegaan om een aantal activiteiten te doen. Er stonden drie activiteiten op de planning, namelijk: Allesbal, wc tikkertje en verstoptikkertje in het bos. Alle kinderen konden hun energie kwijt tijdens de activiteiten en er werd dan ook erg veel gerend. De kleine kinderen vonden allesbal nog erg moeilijk, dus waren we iemand is hem niemand is hem gaan doen. Voor de rest liepen de spellen erg goed en beleefden de kinderen weer erg veel beweegplezier. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen en werden er nog veel spelletjes gespeeld met elkaar. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

   

Woensdag 13 maart

Vandaag was het weer een lange dag bij Sportstuif Valkenswaard, want alle scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen opgehaald hadden van alle scholen, zijn we begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch stond er iets speciaals op het programma. We zijn namelijk gaan lasergamen bij Sportstuif Bergeijk (https://www.sportstuif.nl/bergeijk/). Dit vonden de kinderen erg leuk en het was dan ook een zeer geslaagde middag. De kinderen deden erg goed hun best om het andere team te raken en het was dan ook een echte strijd tussen de verschillende teams. Eenmaal terug bij Sportstuif Valkenswaard, mochten de kinderen nog vrij spelen. Er werd nog veel gevoetbald en er werd ook nog veel met de LEGO gespeeld. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen ook weer opgehaald door de ouders en zat de dag bij sportstuif Valkenswaard er weer op.

Donderdag 14 maart

Vandaag was het alweer donderdag en was het dus al bijna de laatste dag van de week. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald in de gemeente Valkenswaard zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. Vandaag hadden de fontys stagiaires twee spellen voorbereidt en gaven we zelf ook nog een spel. De fontys stagiaires gaven het spel ‘makers en krakers’ en mierentikkertje. Zelf speelden we nog ‘vos kom uit je hol’ met de kinderen. De kinderen vonden dit erg leuke spellen en dit was dan ook te zien aan alle lachende gezichtjes. Toen de spellen afgelopen waren, was het alweer tijd voor een koekje en mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

 

Vrijdag 15 maart

Vrijdag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard en ook een lange dag. De scholen in de gemeente Valkenswaard zijn op vrijdag namelijk eerder uit. We waren de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch wilden we eigenlijk naar buiten gaan, maar dit liet het weer helaas niet toe. Het was erg vies weer, waardoor we binnen moesten blijven. Er werden binnen veel spelletjes met elkaar gespeeld en er werd ook veel gekleurd. Rond 15:30 was het tijd voor een fruithapje en na het fruithapje konden we gelukkig wel naar buiten voor een aantal activiteiten. We zijn verschillende tikspellen gaan spelen, zoals knakworsttikkertje en wc tikkertje. Ook hebben we nog iemand is hem niemand is hem gespeeld. Na de activiteiten werden alle kinderen eigenlijk al vrij snel opgehaald door alle ouders en was het dus tijd voor een welverdiend weekend! Ook hadden we deze week de flyers binnengekregen voor de aankomende activiteiten, die je hieronder terug kan vinden. Je kan je inschrijven voor deze activiteiten via deze link: https://www.samenbijsportstuif.nl/valkenswaard



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches