Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Esther Jeschar Esther Jeschar
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Leeuwenkooien, trefbal en beat the card! Week 27 - 2024

Maandag 1 juli

Vandaag was weer het begin van de week bij Sportstuif Valkenswaard en was het ook de laatste week voor de vakantie. We begonnen de dag met het ophalen van alle kinderen bij alle basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Hierna zijn we een lekker fruithapje gaan eten met wat limonade erbij. Wanneer iedereen het fruit op had, mochten de kinderen weer naar buiten om de activiteiten te gaan doen. Vandaag stond drie is te veel en super bal op het programma. De groep werd in twee verdeeld. De ene groep begon bij drie is te veel en de andere groep bij super bal. Na de activiteiten mochten de kinderen vrij spelen. Rond 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden bijna alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 2 juli

Ook vandaag zijn we de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij alle basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Vandaag was er weer een erg grote groep bij Sportstuif Valkenswaard. Er waren namelijk rond de veertig kinderen. Tijdens het fruit eten merkte we dan ook dat we zo snel mogelijk door moesten gaan naar de activiteiten, want de kinderen waren erg druk. De activiteiten die vandaag op het programma stonden waren: Boter kaas en eieren en beat the card. De kinderen hadden het erg naar hun zin tijdens de activiteit en er werd veel gerend door alle kinderen. Rond 16:45 en 17:15 vertrokken er ook een aantal auto’s richting Valkenswaard. Hier stonden namelijk veel ouders hun kinderen al op te wachten. Dit was vroeger dan normaal, wat waarschijnlijk te maken had met het nederlands elftal. Die moesten namelijk om 18:00 uur spelen en bijna alle kinderen gingen Nederland dan ook aanmoedigen. Na het pendellen zat de dag er alweer op bij Sportstuif Bergeijk en Valkenswaard.

 

 

Woensdag 3 juli

Vandaag was het weer een langere dag dan normaal bij Sportstuif Valkenswaard. Alle scholen zijn namelijk op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald bij de basisscholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch mochten de kinderen nog vrij spelen. Er werden veel kaartspelletjes gedaan en er werd ook veel binnen gespeeld met de lego. Het was namelijk heel vies weer, waardoor we helaas niet naar buiten konden gaan. Rond 15:00 uur was het tijd om op te ruimen en zijn we ons fruithapje gaan eten. Hierna was het tijd voor de activiteit, namelijk: Slingertikkertje. Na de activiteit mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er nog veel gevoetbald. Rond 16:30 gingen we een aantal kinderen al verzamelen, want de eerste pendelbussen moesten alweer richting Valkenswaard vertrekken. Hier stonden namelijk alle ouders al om hun kinderen op te halen. 

 

Donderdag 4 juli

Vandaag was het een drukke dag bij Sportstuif Valkenswaard en Bergeijk. Er waren namelijk meer dan veertig kinderen. We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen in de gemeente Valkenswaard. Toen alle kinderen bij Sportstuif gearriveerd waren, zijn we begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. Vandaag was het ook de laatste dag van de stagiaires en was het dus de laatste keer dat ze een activiteit mochten geven aan de kinderen. De activiteiten die gegeven werden waren leeuwenkooien en trefbal. Tijdens de activiteiten werd er veel beweegplezier beleefd en konden de kinderen weer lekker hun energie kwijt. Na de activiteiten mochten de kinderen vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werd er veel gevoetbald, maar werd er ook veel met de lego en ander speelgoed gespeeld. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders en zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er alweer op. 

 

Vrijdag 5 juli

Afgelopen vrijdag was een bijzondere dag op onze buitenschoolse opvang, want het was de laatste dag voor de vakantie van de kinderen van Sportstuif. De dag begon met een grijze lucht en dreigende regenwolken, maar dat kon de opwinding van de kinderen niet temperen. Na dat het in het begin van de middag veel heeft geregend en wij genoodzaakt waren om binnen spelletjes te moeten doen, klaarde het in het eind van de middag aardig op. We hebben met zijn allen nog een leuke buitenactiviteit gedaan genaamd Buskruit. Het was erg fijn om deze bijzondere dag toch op een leuke positive manier af te sluiten. Verder hebben we weer de mooiste lego bouwwerken en mooiste tekeningen langs zien komen. Ook werd er door de kinderen een toernooitje dammen georganiseerd, en met de sjoelbak gespeeld. Al met al een prima laatste dag voor de vakantie als je het ons vraagt. Na de kinderen een hele fijne vakantie gewenst te hebben zat ook deze vrijdag er al weer op.

 

 

 

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches