Onze twee energieke boys (6 en 11 jaar) zijn helemaal op hun plek bij de sportstuif. Ze zijn altijd enthousiast als ze geweest zijn. De spelletjes, activiteiten en verwenuitstapjes, het is allemaal even leuk. Het ophalen met de bus bij school is ideaal en daar begint de gezelligheid dan alvast. En als wij ouders aan het werk zijn, komen er regelmatig leuke foto's binnen over de app. Een dikke aanrader!! Zelfs voor de grotere kinderen.

Lesley van de Ven Lesley van de Ven
5   /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lego masters, flessenvoetbal en EK tafelvoetbaltoernooi! Week 25 - 2024

Maandag 17 juni

Vandaag hadden we het geluk dat we konden genieten van het prachtig weer, wat de perfecte gelegenheid bood voor een dag vol buitenactiviteiten. De zon scheen helder en er was een aangename bries, ideaal voor onze geplande spelletjes: Skippybal Estafette en Annamaria Koekoek. De 1e activiteit was de Skippybal Estafette. De kinderen waren meteen enthousiast toen ze de kleurrijke skippyballen zagen liggen op het grasveld. Na een korte uitleg over de regels, stonden de teams klaar voor de start. De estafette was een groot succes, vol gelach en aanmoedigingen. Na het ophalen en vrij spelen hadden we een korte pauze met wat drinken en fruit, en hebben we ook nog een andere activiteit gedaan: Annamaria Koekoek. Dit klassieke spel was duidelijk een favoriet onder de kinderen. Na de activiteiten mochten de kinderen nog vrij spelen en was het rond 17:00 uur nog tijd voor een lekker koekje met wat drinken erbij. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen alweer opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 18 juni

Dinsdag hadden we te maken met minder gunstig weer, waardoor we onze plannen moesten aanpassen en binnenshuis een activiteit organiseerden. Na het ophalen van alle kinderen bij de basisscholen in de gemeente Valkenswaard en Bergeijk, waren we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Hierna was het tijd voor de activiteiten. Door het weer konden we helaas niet naar buiten gaan, maar dit mocht de pret niet drukken. De kinderen vonden het namelijk geweldig om zich creatief uit te leven tijdens onze Lego Masters-activiteit. Door het slechte weer waren we genoodzaakt binnen te blijven, maar dat gaf ons de perfecte kans om een binnenspel te spelen: Lego Masters. De kinderen werden verdeeld in kleine groepjes en kregen de opdracht om de meest indrukwekkende bouwwerken te creëren. De tafels lagen vol met tekeningen over wat ze gingen maken van lego. de kinderen mochten eerst iets tekenen van de zomer en daar keek de jury heel erg krittisch naar en vervolgens mochten ze proberen iets zo groot en mooi mogelijk te maken wat te maken heeft met de zomer. 

 

Woensdag 19 juni

Vandaag hadden we het geluk om te genieten van heerlijk weer, wat ons in staat stelde om volop van de buitenlucht te genieten. Het zonnetje scheen en de temperatuur was perfect voor een dag vol activiteiten. Alle scholen waren vandaag ook eerder uit, waardoor de woensdag dus altijd een langere dag is bij Sportstuif voor de kinderen. Zo waren we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. We begonnen de dag met een soort picknick en eindigden met een spannende pot flessenvoetbal. we hebben nadat we de kinderen opgehaald hadden lekker buiten in de zon de boterhammen opgegeten. we kregen het idee dat flessenvoetbal wel een leuke en toepasselijke activiteit was. Het was super leuk en mooi om de verschillende tactieken te zien die de kinderen hadden bedacht. de woensdag was een leuke en gezellige middag die de kinderen afsloten door elkaar nat te maken met het overgebleven water.

 

 

Donderdag 20 juni

Vandaag was een dag vol energie en actie op de BSO. Met het mooie weer besloten we opnieuw buiten te spelen, wat resulteerde in een fantastische dag vol met rennen, lachen en samenwerken. Nadat we het fruit op hadden, waren we dan ook direct naar buiten gegaan voor de activiteiten. Op het programma stond Tikkertje en Pionnen Trefbal, twee spellen die de kinderen altijd leuk vinden. We verzamelde weer in de middencirkel, om hier de groep in twee groepen te verdelen. De dag vloog voorbij met al het plezier en de spannende activiteiten. Het mooie weer droeg bij aan de vrolijke sfeer en zorgde ervoor dat iedereen volop genoot tijdens de activiteiten. Na de activiteiten was het tijd voor een gezamenlijk rustmomentje. Zo zijn we met zijn alle even lekker een koekje gaan eten met wat drinken erbij. Hierna mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen alweer opgehaald door alle ouders.

 

Vrijdag 21 juni

We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij de basisscholen en een gezamenlijke lunch. Vandaag werd een regenachtige dag, waardoor we genoodzaakt waren om de geplande buitenactiviteiten al voor de 2e keer deze week naar binnen te verplaatsen. Maar dat mocht de pret weer niet drukken! In plaats van een buiten EK-toernooi dat Nick had georganiseerd, werd het een spannend EK Tafelvoetbaltoernooi, wat zorgde voor een dag vol competitie, teamwork en plezier. Ondanks het slechte weer buiten, hebben we binnen een fantastische dag gehad. Het EK Tafelvoetbaltoernooi was een groot succes en zorgde voor veel plezier en sportieve spanning. De kinderen hebben niet alleen hun tafelvoetbalvaardigheden laten zien, maar ook hun vermogen om samen te werken en elkaar te steunen. het was een leuke vrijdag die we lekker in het EK thema hadden gestopt, omdat nederland zelf die avond ook moest voetballen. Na het EK tafelvoetbaltoernooi mochten de kinderen nog vrij spelen en liepen ook al de eerste ouders binnen om hun kinderen weer op te halen. Het was weer een geslaagde week bij Sportstuif Bergeijk en Valkenswaard en dus was het tijd voor een welverdiend weekend!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches