Bij deze BSO kunnen kinderen op een plezierige bewegen en sporten onder begeleiding van enthousiaste medewerkers

Sjors Aerts Sjors Aerts
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Midgetgolven, dippie doe en de klimbim! Week 18 - 2024

Maandag 29 april

Vandaag was het de eerste dag van de tweede vakantieweek. Al vroeg werden alle kinderen naar Sportstuif Valkenswaard gebracht door alle ouders. De kinderen mochten de dag beginnen met vrij spelen. Toen iedereen er was zijn we het eerste fruithapje gaan eten met wat limonade erbij. Hierna stond de eerste activiteit op de planning. We zijn namelijk stenen gaan schilderen. Iedereen kreeg twee grote stenen. Op de tafels stonden verschillende kleuren verf klaar, waar de kinderen hun stenen mee konden beschilderen. Sommige kinderen deden erg goed hun best om de steen zo mooi mogelijk te maken, terwijl andere kinderen al erg snel klaar waren. Uiteindelijk zijn er een aantal mooie creaties uitgekomen, waar de kinderen erg goed hun best op hadden gedaan. Rond 12:00 uur was het tijd voor de middaglunch, want de kinderen hadden erg veel honger. Na de lunch stond de tweede activiteit op het programma, namelijk: Midgetgolven. Er waren negen verschillende banen en iedereen probeerden in zo min mogelijk beurten de golfbal in het gat te krijgen. De kinderen hadden het erg naar hun zin, maar om 15:30 was het alweer tijd om terug te gaan naar sportstuif Valkenswaard. Eenmaal terug bij sportstuif, was het tijd voor het tweede fruitmoment van de dag. Hierna mochten de kinderen nog vrij spelen en tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

 

 

Dinsdag 30 april

Vandaag werden de deuren bij Sportstuif Valkenswaard weer geopend om 7:15. De kinderen kwamen weer vroeg binnenstromen en zijn de dag begonnen met lekker vrij spelen. Zo werd er veel gekleurd, met de LEGO gespeeld en werden er ook veel kaartspelletjes gespeeld. Na het vrij spelen was het tijd voor het eerste fruitmoment met wat limonade erbij. Na het fruit eten zijn we direct alle boterhammen gaan smeren en zijn we ons klaar gaan maken voor een heel speciaal uitje. We zijn namelijk naar Dippie Doe gegaan. Hier kwamen we rond 11:00 uur aan. Er waren erg veel leuke attracties en mooie speeltoestellen. De kinderen hadden het dan ook erg naar hun zin en er waren veel lachende gezichtjes te zien. Rond 12:15 was het tijd voor de gezamenlijke lunch en werden de kinderen nog even goed ingesmeerd met zonnebrand. Het was namelijk erg mooi weer.  De kinderen waren weer erg actief bezig geweest vandaag en hebben het naar hun zin gehad, maar helaas was het rond 16:00 uur weer tijd om richting Sportstuif Valkenswaard te gaan. Eenmaal terug bij sportstuif, stonden de eerste ouders alweer klaar om hun kinderen op te halen. Alle kinderen mochten nog vrij spelen en tijdens het vrij spelen werden alle kinderen ook weer opgehaald door alle ouders. 

 

 

Woensdag 1 mei

Nadat de ouders alle kinderen af hadden gezet bij sportstuif, zijn we de dag begonnen met vrij spelen. Er werd veel met de LEGO gespeeld en er werden veel kaartspelletjes gedaan. Rond 10:00 was het tijd voor het eerste fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we ook direct onze boterhammen gaan smeren. We gingen namelijk de hele dag naar de Klimbim. Eenmaal bij de Klimbim werd er lekker veel met elkaar gespeeld en werd er veel geklommen. De kinderen hadden het dan ook erg naar hun zin. Er werd erg veel gerend en het was dan ook weer een actief dagje. Rond 16:00 uur was het weer tijd om terug te gaan naar sportstuif Valkenswaard. Eenmaal terug bij sportstuif, stonden de eerste ouders alweer klaar om hun kinderen op te halen. Er werd nog veel gevoetbald en om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje. Na koekjestijd werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders en zat de dag bij sportstuif er weer op.

 

 

Donderdag 2 mei

Vandaag was het alweer bijna de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. We waren de dag weer begonnen met vrij spelen. Nadat iedereen was gearriveerd bij Sportstuif Valkenswaard, was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het zijn we direct alles klaar gaan maken, voor de eerste activiteit. We zijn namelijk wafels gaan versieren. Er zaten erg veel mooie creaties tussen en de kinderen deden dan ook goed hun best om de wafel zo mooi en lekker mogelijk te maken. Nadat we de wafels hadden versierd was het tijd om de wafels lekker op te eten. Nadat alle wafels op waren mochten de kinderen nog even vrij spelen. Rond 12:15 was het tijd voor de gezamenlijke lunch. Na de lunch stond de tweede activiteit op het programma. We zijn namelijk naar speeltuin Geenhoven gegaan. Er werden hier verschillende actieve spelletjes gespeeld met elkaar en er waren dan ook veel lachende gezichtjes te zien. Iedereen had leuk met elkaar gespeeld bij speeltuin Geenhoven, maar rond 16:00 was het weer tijd om terug te gaan naar sportstuif Valkenswaard. Eenmaal terug bij Sportstuif Valkenswaard mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er veel buiten gespeeld en met de LEGO gespeeld. Ook werd er nog veel gekleurd. Rond 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna kwamen alle ouders hun kinderen ophalen. Het was weer een geslaagde vakantiedag bij sportstuif Valkenswaard.

 

 

Vrijdag 3 mei

Vandaag was het alweer de laatste dag van de meivakantie bij sportstuif Valkenswaard. Nadat alle ouders hun kinderen hadden afgezet bij sportstuif Valkenswaard zijn we de dag begonnen met vrij spelen. Er werd veel buiten gespeeld en gevoetbald. Sommige kinderen moesten ook nog even wakker worden op de vroege ochtend en zo werd er ook veel gespeeld met de LEGO en werd er nog gekleurd. Rond 10:00 uur was het tijd voor het eerste gezamenlijke fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we al direct boterhammen gaan smeren voor in de middag, want om 10:30 uur gingen we al naar de speeltuin in Bergeijk. Dit was een erg mooi en grote speeltuin, waar veel leuke speeltoestellen waren voor de kinderen. Er werd veel gespeeld met elkaar. Rond 12:00 was het tijd voor de gezamenlijke lunch. Na de lunch mochten de kinderen nog vrij spelen in het park en werden er spelletjes met elkaar gespeeld, maar werd er ook veel gevoetbald. Om 15:30 was het alweer tijd om terug te gaan naar sportstuif Valkenswaard. Eenmaal terug bij sportstuif Valkenswaard was het tijd voor het tweede fruitmoment van de dag. Na het fruit eten mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen alweer opgehaald door alle ouders en zat de tweede vakantie week er ook weer op bij Sportstuif Valkenswaard. Tijd voor een welverdiend weekend! 

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches