Een leuke gezellige sportieve BSO, zeker de moeite waard!!

Casper Verweij Casper Verweij
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Monkey town, tweelingtikkertje en de grote oversteek! Week 22 - 2024

Maandag 27 mei

Vandaag was weer het begin van de week bij Sportstuif Valkenswaard. We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij alle basisscholen. Wanneer iedereen gearriveerd was bij SV Valkenswaard, zijn we eerst een fruithapje gaan eten met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan voor alle activiteiten, namelijk: Boter kaas en eieren, tikspelen en zon zee vakantie. De kinderen deden weer erg goed hun best en zo hebben de kinderen hun energie weer goed kwijt gekund tijdens de activiteiten. Na de activiteiten gingen de meeste kinderen even binnen wat drinken en was het nog tijd om vrij te spelen. Tijdens het vrij spelen werd er nog veel gevoetbald, maar werden er ook veel kaartspelletjes gespeeld. Zo kwam er alweer een einde aan de eerste dag van de week en kwamen alle ouders de kinderen weer ophalen bij Sportstuif Valkenswaard.

 

Dinsdag 28 mei

Ook vandaag zijn we de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij alle basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Vandaag was er een erg grote groep bij Sportstuif Valkenswaard. Er waren namelijk meer dan veertig kinderen. Tijdens het fruit eten merkte we dan ook dat we zo snel mogelijk naar buiten moesten gaan, want de kinderen waren erg druk. Het was dus tijd voor de drie activiteiten, namelijk: Memory estafette, tweelingtikkertje en voetbal. De grootste kinderen mochten voetballen en de kleinste en middelste kinderen mochten memory estafette en tweelingtikkertje doen. De kinderen hadden het erg naar hun zin tijdens de activiteiten, alleen helaas werd het op het einde van de dag wat slechter weer. Hierdoor zijn we naar binnen moeten gaan. Binnen werd er nog veel met de LEGO gespeeld en werd er ook veel gekleurd. Rond 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Woensdag 29 mei

Vandaag was het weer een langere dag dan normaal bij Sportstuif Valkenswaard. Alle scholen zijn namelijk op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald bij de basisscholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er veel gevoetbald. Ook werd er nog veel gekaart en werd er nog veel met de LEGO gespeeld. Rond 14:00 uur was het tijd om op te ruimen en zijn we ons fruithapje alvast gaan eten. Om 14:15 was het namelijk tijd om op uitstapje te gaan. We zijn namelijk naar monkey town gegaan. Dit vonden de kinderen geweldig en er werd dan ook heel leuk gespeeld met elkaar. Het was erg druk bij de monkey town, dus de kinderen kwamen ook nog veel kinderen tegen van hun school of klas. De kinderen hadden een erg leuke middag beleefd, waarin ze ook erg actief bezig zijn geweest. Rond 16:30 was het alweer tijd om terug te lopen naar SV Valkenswaard, want de eerste ouders stonden alweer klaar om hun kinderen op te halen.

 

Donderdag 30 mei

Vandaag was het een drukke dag bij Sportstuif Valkenswaard. Er waren namelijk meer dan veertig kinderen. We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen in de gemeente Valkenswaard. Toen alle kinderen bij Sportstuif gearriveerd waren, zijn we begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. De fontys stagiaires gaven het haasje en de grote oversteek. Zelf gaven we nog het spel chinees voetbal. Tijdens de activiteiten werd er veel beweegplezier beleefd en konden de kinderen weer lekker hun energie kwijt. Na de activiteiten mochten de kinderen vrij spelen. Tijdens het vrij spelen bleven eigenlijk alle kinderen buiten om met elkaar buiten te spelen en te voetballen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders en zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er alweer op. 

 

Vrijdag 31 mei

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald van de basisscholen, zijn we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch zijn we gelijk naar buiten gegaan om de eerste activiteit te doen, namelijk: Buskruit. De kinderen verstopte zich erg goed en de zoeker vond het dan ook moeilijk om iedereen te vinden, zonder dat de bal werd weggetrapt. Na de eerste activiteit was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Wanneer het bordje op was, mochten alle kinderen even vrij spelen. Zo konden een aantal kinderen ook naar de zwemles gebracht worden. Na het vrij spelen was het tijd voor de laatste activiteit van de dag, namelijk: Iemand is hem niemand is hem. Iedereen deed goed zijn best om de rest af te gooien. Hierna mochten de kinderen nog vrij spelen en tijdens het vrij spelen werden eigenlijk alle kinderen weer opgehaald door alle ouders. Zo kwam er weer een einde aan de week bij Sportstuif Valkenswaard en was het tijd voor een welverdiend weekend.



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches