Kids staan te springen om te gaan. Gezelligheid, leuke en professionele begeleiding. altijd originele activiteiten en bezigheden. En gewoon, lekker toegankelijk en open. Ik hou ervan.

Eline Smit Eline Smit
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Studiedag, zeepjes maken en tikspellen! Week 38 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 38!

 

Maandag 19 september
Wij zijn de week weer goed gestart! Eerst zijn de heupjes lot geschut op de muziek, daarna was tijd voor de sportactiviteiten. Boter, Kaas & Eieren estafette: Welke team legt het snelste het circuit af en heeft als eerst drie op een rij! De andere activiteit was Annemaria Koekkoek: wie is als eerste aan de overkant, zonder dat er gezien wordt dat ze bewegen?

 

Dinsdag 20 september
Vandaag staan er weer twee hele leuke spellen op het programma. Levend memorie: ra, ra welke kinderen vormen samen een duo? De kinderen hadden hele leuke creatieve dansjes/bewegen om te laten zien welke memorie kaart zij waren. Aan de andere kant van het veld werd er een leuke tikspelletje gespeeld, namelijk Harry Potter tikkertje. Na de spelletjes hadden de kinderen nog even de tijd om vrij te spelen, voordat zij weer opgehaald werden.

 

Woensdag 21 September
Vandaag was het een rustig clubje kinderen, daarom zijn we gezellig naar Sportstuif Veldhoven gegaan. Daar hebben we gezellig samen met de kinderen van Veldhoven gespeeld. Ook bij Sportstuif Veldhoven doen ze leuke Sportactiviteiten. Deze middag hebben we trefbal gespeeld.

 

Donderdag 22 september
Studiedag voor basisschool st Martinus. Op studiedagen gaan we altijd op leuke uitjes, zo ook vandaag. We zijn in de ochtend samen met Sportstuif Veldhoven naar Speeltuin Geenhoven geweest. In de middag waren we weer op de BSO waar alle kinderen van de andere scholen natuurlijk ook nog kwamen. Daar stonden weer twee leuke sportactiviteiten op de planning. De kinderen mochten vandaag zelf kiezen tussen de spelletjes. Lummeltje of vier goaltjes voetbal.

 

Vrijdag 23 september
Nadat we gezamenlijk geluncht hebben, kwam Stefanie van the Handmates gifts weer een keer langs om iets leuks met ons te maken. Vandaag mochten we zeepjes maken! Hier mochten we eerst een geurtje uit zoeken, daarna een kleurtje en toen konden we de zeepjes gaan maken. Toen de zeepjes aan het uitharden waren, mochten we in de tussentijd een leuk zakje maken om de zeepjes in mee naar huis te nemen. Het was een super leuke middag!

   

 

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches