Heel leuk team en gezellige sfeer!

Sascha Adaloudis Sascha Adaloudis
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetslagbal, kwartetestafette en speeltuin Geenhoven! Week 19 - 2024

Maandag 6 mei

Vandaag was het weer de eerste dag na de vakantieweken bij Sportstuif Valkenswaard. We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij de basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Wanneer alle kinderen waren gearriveerd bij Sportstuif, was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruitmoment had onze nieuwe collega Renee zichzelf voorgesteld aan de kinderen. Zij komt namelijk iedere maandag, dinsdag en donderdag bij ons werken. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. Met de grote kinderen zijn we voetslagbal gaan spelen. Met de rest van de groep zijn we verschillende tikspelen en iemand is hem niemand is hem gaan doen. De kinderen hadden erg veel gerend tijdens de activiteiten en waren erg moe op het einde. Dit zal ook te maken hebben gehad met het mooie weer. Na de activiteiten hadden de kinderen erg veel dorst en zijn we dus binnen nog even wat gaan drinken. Hierna mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders.

 

Dinsdag 7 mei

Nadat alle kinderen gearriveerd waren bij Sportstuif Valkenswaard zijn we de dag begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje hebben we de kinderen eerst goed ingesmeerd met zonnebrand, voor we naar buiten zijn gegaan. De zon scheen namelijk weer fel. Buiten stonden er weer drie leuke activiteiten op het programma, namelijk: Allesbal, kwartetestafette en vos kom uit je hol. De kinderen deden weer goed hun best om te winnen. Je zag het zweet bij sommige kinderen van het hoofd afdruppelen. Hierom zijn we direct na de activiteiten weer wat gaan drinken, want de kinderen hadden erg veel dorst. Hierna mochten de kinderen nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werd er buiten nog veel gevoetbald. Ook werden er nog veel spelletjes gespeeld en werd er nog veel gekleurd. Om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden de kinderen alweer opgehaald door alle ouders.

 

Woensdag 8 mei

Vandaag was het weer een langere dag dan normaal bij Sportstuif Valkenswaard. Alle scholen zijn namelijk op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald bij de basisscholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er veel gevoetbald en met de LEGO gespeeld. Rond 14:30 was het tijd om op te ruimen en ons klaar te maken om te vertrekken. Vandaag stond er namelijk iets speciaals op het programma. We zijn namelijk naar de open dag bij de bibliotheek in Valkenswaard gegaan, om hier een aantal activiteiten te doen met de kinderen. De kinderen hadden het naar hun zin en deden dan ook goed mee met alle spelletjes. Om 16:00 uur was het alweer tijd om terug te gaan naar Sportstuif Valkenswaard, want de eerste ouders stonden alweer klaar om hun kinderen op te halen. Zo zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er weer op.

 

 

Vrijdag 10 mei

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard en ook een speciale dag. Alle scholen hadden namelijk een studiedag vandaag, waardoor de kinderen al erg vroeg naar SV Valkenswaard werden gebracht door alle ouders. Wanneer alle kinderen gearriveerd waren bij Sportstuif Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met vrij spelen. Zo werd er veel gevoetbald en werd er ook veel in het bos gespeeld. Rond 10:00 uur was het tijd voor een fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje werden alle kinderen nog even goed ingesmeerd met zonnebrand, want de zon scheen weer erg fel. We zijn direct naar buiten gegaan om de eerste activiteit te doen, namelijk: Buskruit. De kinderen deden goed hun best om zich zo goed mogelijk te verstoppen. Rond 12:00 uur was het tijd voor de gezamenlijke lunch. Na de lunch was het tijd om op te ruimen en onszelf klaar te maken om te vertrekken naar speeltuin Geenhoven. Hier waren de kinderen erg enthousiast over en er werd dan ook veel met elkaar gespeeld. Ook werd er erg veel gesprongen op de trampolines. Rond 15:30 was het weer tijd om terug te gaan naar Sportstuif Valkenswaard. Eenmaal terug bij Sportstuif, was het tijd voor een fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje kregen alle kinderen nog een lekker waterijsje. De kinderen mochten nog vrij spelen en om 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje. Hierna werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders en zat de week bij Sportstuif Valkenswaard er weer op. Het was dus tijd voor een welverdiend weekend!

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches