Leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen sporten, de medewerkers zijn erg enthousiast en leuk met de kinderen.

Janne Dekker Janne Dekker
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Vrije dagen, mooi weer en leuke uitjes! Week 21 - 2022

Bij Sportstuif hebben we een jaarplanning vol met sport- en spelactiviteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van de kinderen. Iedere dag bieden we diverse spellen aan voor onze beweeglijke kinderen. Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse opvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 21!

 

Maandag 23 mei 

De eerste dag van de week, met steeds meer kinderen! Het wordt steeds drukker op de maandag, steeds meer gezelligheid dus! Doordat het steeds drukker wordt is het voor de kinderen erg belangrijk dat er structuur is. Zo beginnen we de middag altijd met fruit eten en gaan we daarna lekker naar buiten om een spelletje met de kinderen te doen. Vandaag hebben we kat en muis en hoepeldans gedaan. Het was heel leuk om te zien hoe fanatiek de kinderen mee deden! Tijdens de spelletjes vliegt de tijd altijd voorbij, het was ook meteen koekjestijd toen we klaar waren met de spelletjes. Hierna hebben de kinderen nog even vrij gespeeld en werden ze al snel genoeg weer opgehaald.

   

 

Dinsdag 24 mei  

Voor vandaag hebben de stagiaires weer leuke spelletjes op het programma staan! Zo kunnen de kinderen bij Veerle het spel vlaggenroof in het bos doen en bij Pepijn een leuke variant van stoelendans. De groep werd eerst in twee kleinere groepen verdeeld, deze was gebaseerd op de leeftijd van de kinderen. De jongere kinderen begonnen eerst bij Pepijn, het was een makkelijk spel waar iedereen goed aan mee kon doen. Later werden de groepen omgewisseld en mochten de jongere kinderen naar Veerle. We zijn de hele middag bezig geweest met de spelletjes, waardoor we bijna waren vergeten dat het al koekjestijd was geweest. Dat is een heel goed teken! 😊

 

Woensdag 25 mei 

Vandaag zijn we een keer een dagje op de BSO gebleven, omdat de kinderen zelf aan gaven dat ze dit graag wilden. Er kwamen wat vriendjes voetballen op het veld, dus dan konden ze lekker met hen meedoen. Ook werd er door onze kinderen lekker in de bossen gespeeld, daar was het natuurlijk ook perfect weer voor! Tussendoor zijn de kinderen even binnen geweest om wat fruit te eten, daarna zijn ze weer lekker naar buiten gegaan. Aan het einde van de middag hebben de kinderen ook nog een ijsje gekregen. Het was een lekkere buitenspeeldag vandaag.

 

Donderdag 26 mei  

Vandaag was het Hemelvaartsdag, een dag waarop óók onze PM’ers een dagje vrij hadden.

 

Vrijdag 27 mei

Vandaag was het na een vrije dag maar een kort dagje. De kinderen hadden allemaal thuis geluncht en kwamen toen gezellig naar ons. Eerst werd Sportstuif op zijn kop gezet en hadden ze een mooie hut gebouwd. Daarna zijn we naar speeltuin de Klimbim in Waalre geweest. Hier konden ze lekker klimmen en klauteren. We hadden daar ook natuurlijk nog fruit gegeten en daarna werd er nog flink gespeeld. Toen we terugkwamen bij Sportstuif mochten ze nog lekker vrij buiten spelen. 

   

 



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches