Alle aandacht voor de kids. Eigen vervoer dus de kids hoeven nooit te wachten! Onze kinderen gaan met veel plezier naar de sportstuif! Zeker een aanrader!

Jolanda Jolanda
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterpret, buikschuiven en sponstikkertje! Week 26 - 2024

Maandag 24 juni

Vandaag was weer het begin van de week bij Sportstuif Valkenswaard. We begonnen de dag met het ophalen van alle kinderen bij alle basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Hierna zijn we een lekker fruithapje gaan eten met wat limonade erbij. Wanneer iedereen het fruit op had, mochten de kinderen weer naar buiten. Het was erg lekker weer. De activiteiten hadden we dan ook aangepast aan het weer. We zijn namelijk allemaal waterspellen gaan doen. De groep werd in twee verdeeld. De ene groep begon bij dienblad lopenen de andere groep bij het waterballonnengevecht. Na de activiteiten mochten de kinderen vrij spelen. Rond 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden bijna alle kinderen weer opgehaald door alle ouders.

 

 

Dinsdag 25 juni

Ook vandaag zijn we de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen bij alle basisscholen in de gemeente Valkenswaard. Vandaag was er een erg grote groep bij Sportstuif Valkenswaard, want ook vandaag waren de kinderen van Sportstuif Bergeijk gemixt met de kinderen van sportstuif Valkenswaard. Er waren wel bijna vijftig kinderen. Tijdens het fruit eten merkte we dan ook dat we zo snel mogelijk door moesten gaan naar de activiteiten, want de kinderen waren erg druk en het was weer erg lekker weer. Het was dus tijd voor de activiteiten, namelijk: Buikschuiven. De kinderen hadden het erg naar hun zin tijdens de activiteit en er werd veel gerend door alle kinderen. De kinderen vonden het natuurlijk ook heel leuk om alle meesters en juffen nat te maken. Rond 16:45 en 17:15 vertrokken er ook een aantal auto’s richting Valkenswaard. Hier stonden namelijk veel ouders hun kinderen al op te wachten. Na het pendellen zat de dag er alweer op bij Sportstuif Bergeijk en Valkenswaard.

 

 

Woensdag 26 juni

Vandaag was het weer een langere dag dan normaal bij Sportstuif Valkenswaard. Alle scholen zijn namelijk op woensdag eerder uit. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald bij de basisscholen in de gemeente Valkenswaard, zijn we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch mochten de kinderen nog vrij spelen en werd er veel gevoetbald. Ook werd er nog veel gekaart en werd er nog veel met de LEGO gespeeld. Rond 14:00 uur was het tijd om op te ruimen en zijn we ons fruithapje gaan eten. Hierna was het tijd voor de activiteit, namelijk: Waterpret. Hier kwamen ook veel kinderen van buitenaf op af. We hadden groepjes gemaakt en de kinderen hadden verschillende waterspellen gedaan, zoals sponstikkertje. Rond 16:30 gingen we een aantal kinderen al verzamelen, want de eerste pendelbussen moesten alweer richting Valkenswaard vertrekken. Hier stonden namelijk alle ouders al om hun kinderen op te halen. 

 

 

Donderdag 27 juni

Vandaag was het een drukke dag bij Sportstuif Valkenswaard en Bergeijk. Er waren namelijk meer dan veertig kinderen. We waren de dag begonnen met het ophalen van alle kinderen in de gemeente Valkenswaard. Toen alle kinderen bij Sportstuif gearriveerd waren, zijn we begonnen met een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje zijn we direct naar buiten gegaan om de activiteiten te doen. Ook vandaag was het erg lekker weer, dus de kinderen mochten gaan buikschuiven. Ook hadden we twee auto’s van sportstuif helemaal schoongemaakt met de helft van de groep. Tijdens de activiteiten werd er veel beweegplezier beleefd en konden de kinderen weer lekker hun energie kwijt. Na de activiteiten mochten de kinderen vrij spelen. Tijdens het vrij spelen bleven eigenlijk alle kinderen buiten om met elkaar buiten te spelen en te voetballen. Tijdens het vrij spelen werden alle kinderen weer opgehaald door alle ouders en zat de dag bij Sportstuif Valkenswaard er alweer op. 

 

Vrijdag 28 juni

Vandaag was het alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif Valkenswaard. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald van de basisscholen, zijn we de dag begonnen met een gezamenlijke lunch. Na de lunch mochten de kinderen eerst nog vrij spelen. Tijdens het vrij spelen werd er erg veel gekleurd, maar werd er ook veel gevoetbald. Na het vrij spelen was het tijd voor een lekker fruithapje met wat limonade erbij. Na het fruithapje was het tijd voor een leuke activiteit. We zijn iemand is hem niemand is hem gaan doen en knakworsttikkertje. Dit vonden de kinderen erg leuk en er werd dan ook goed meegedaan door alle kinderen. Rond 17:00 uur was het nog tijd voor een koekje en hierna werden alle kinderen alweer vrij snel opgehaald door alle ouders. Het was dus tijd voor een welverdiend weekend!



Ons team

Maud Vaessen
Maud Vaessen vestigingsmanager
Nick Koopmans
Nick Koopmans
Chantal Sanders
Chantal Sanders
Stijn van Meerwijk
Stijn van Meerwijk

Renée van de Groes
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches