Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Bordspellen,verstoppertje,raken en halen, speeltuin de klimbim, spelebos museum, frisbee --- week 31

Maandag 31 juli
We begonnen de nieuwe week weer met allemaal blije gezichten! Helaas zat het weer nog steeds niet heel erg mee. We begonnen de ochtend met leuke bordspelletjes, tussen de buien door speelden de kinderen lekker met elkaar allemaal spellen, overgooien, tikkertje etc. Na de lunch zijn we met de gehele groep verstoppertje gaan spelen over het hele terrein! Er zijn zo enorm veel verstopplekken te vinden! Hoe tof!
Na het tweede fruit moment werd het weer helaas weer wat slechter, maar gelukkig hebben we ook genoeg binnen speelgoed, we speelden verschillende bord spellen.

 


Dinsdag 1 augustus
Vandaag was het gelukkig mooi weer, in de ochtend begonnen we een leuk spelletje namelijk raken en halen. Dit vonden zowel de grote als de kleine kinderen erg leuk. Daarna gingen de kinderen lekker aan de slag met hun vrije keuze in activiteiten, zo gingen een paar meiden lekker kleuren en knutselen en de jongens natuurlijk voetballen.
Daarna gingen we gezellig samen lunchen, om vervolgens na de lunch met de auto's te vertrekken naar speeltuin de klimbim in Valkenswaard.
Zoals je op de foto's kunt zien vonden de kinderen dit enorm leuk!

 


Woensdag 2 augustus
Omdat de weersvoorspellingen niet zo goed waren, en we een uitstapje konden maken hebben we er samen voor gekozen lekker vroeg op pad te gaan!
Zo stonden we al om 10 uur bij het spelebos museum in Best.
Een enorm leuk en leerzaam museum met enorm veel leuke dingen te doen! De kinderen vermaakten zichzelf met een leuke speurtocht.
Er waren allerlei spellen te doen zoals: dammen, schaken, sjoelen maar ook boter kaas en eieren en allerlei leuke auto's waren te besturen.
Rond de lunchtijd vertrokken we weer gauw naar huis want spelen maakt hongerig! Na de lunch hebben we onze eigen petten versierd, deze zijn heel tof geworden!

 


Donderdag 3 augustus
De ochtend begon met een lekker potje frisbee buiten op het veld, hier speelden we verschillende vormen en met verschillende regels zodat het voor alle leeftijden leuk en uitdagend genoeg is.
Daarna gingen de meiden weer lekker aan de slag in de knutselhoek en de jongens speelden buiten tikkertje. Na de lunch hebben alle kinderen samen leuke creaties gemaakt met alles wat ze konden vinden.
Uiteindelijk ontstond er een soort hut waarin ze lekker gingen relaxen op onze heerlijke zitzakken! Ook speelden we nog een lekker potje pingpong!

 



Vrijdag 4 augustus
De dag begon voor alle kinderen lekker optijd, we gingen namelijk met 2 andere locaties samen naar ballorig Veldhoven!
We moesten optijd vertrekken zodat we lekker fruit konden eten bij onze collega's en kinderen bij sportstuif DBS.
We vertrokken met 5 auto's richting ballorig, wat een leuk gezicht was dit. De hele reis reden we aaneengesloten met 5 sportstuif auto's!
De hele ochtend en middag speelden de kinderen lekker met elkaar en de begeleiders.
Tussendoor kwam er nog lekker lunch op tafel met aanvullend lekker fruit. 
Wat hebben de kinderen genoten van deze dag! Helemaal uitgeput gingen we weer terug naar RKVVO waar we nog rustig wat bordspelletjes speelden en daarna werd iedereen alweer opgehaald.

 

Tot volgende week, fijn weekend!

 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Koen-Jiskoot
Koen Jiskoot
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach