Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Frisbee slagbal, Levende knoop, Springkussenfestijn, Stopdans - Week 27

Maandag 24 juni 2024

De laatste week voor de zomervakantie is begonnen en wij gaan proberen er nog een super fijne week van te maken voordat de vakantie eindelijk van start gaat! Vandaag hebben we hele leuke activiteiten!

De jongste kinderen speelden Lievenheersbeestjetikkertje. De tikkers proberen de andere kinderen, de lieveheersbeestjes, te tikken waardoor ze af zijn en op hun rug moeten gaan liggen. Ze kunnen dan bevrijd worden door een ander die niet af is.

De oudere kinderen speelden frisbee slagbal, een combinatie van frisbee gooien en slagbal spelen. Dit was een leuke variant wat voor veel kinderen geschikt is en zo had iedereen veel plezier!

vandaag was een goede opener van deze week!

 

Dinsdag 25 juni 2024

Dag twee van deze week en er is vandaag niet veel bijzonders te melden. De kinderen hebben lekker gespeeld en gesport en we hebben natuurlijk weer twee activiteiten gedaan. Welke dat zijn, lees je hieronder!

Vandaag deden de jongste kinderen het olifantenspel, waarbij de olifanten hun eten proberen te beschermen van de hongerige leeuwen. Ze doen dit door de leeuwen met hun slurf af te tikken.

De oudere kinderen speelden Levende Knoop, waarbij ze zichzelf uit een menselijke knoop moesten ontwarren. Het was een ware uitdaging en een goede test voor teamwork en communicatie!

 

Woensdag 26 juni 2024

Na lekker op onze eigen BSO te hebben geluncht, hadden de kinderen nog even de tijd om lekker te spelen voordat we eropuit gingen om iets heel leuks te doen!

Vandaag gingen we naar Sportstuif Basko om mee te doen aan hun springkussenfestijn! Zij hebben dit georganiseerd als Woensdag Middag Activiteit en wij mochten ook met onze kinderen komen om mee te doen. Het was regenachtig vandaag, maar gelukkig hebben ze daar een hele grote dome staan waar we toch nog binnen op de springkussens konden! Wij zijn heel blij dat wij mochten deelnemen aan deze gezellige middag bij Basko!

Het was een dag vol energie en plezier!

 

Donderdag 27 juni 2024

Voor vele kinderen is dit de laatste dag dat ze bij ons naar de BSO komen. Niet alleen voor de zomervakantie, maar ook voor altijd. Vandaag nemen een aantal kinderen afscheid en we hopen dat ze bij ons een fijne tijd hebben gehad. Wij wensen ze natuurlijk veel succes en hopen ze nog een keer op de scholen te zien lopen, zodat we weer een praatje kunnen maken met ze.

Vandaag hebben we weer allemaal verschillende activiteiten. De jongste kinderen speelden de Stopdans, waarbij ze stil moesten staan als de muziek stopte. Als ze dan toch bewogen, waren ze af. Dit was super grappig en veel kinderen moesten stilstaan in hele moeilijke posities.

De middelgrote kinderen deden een geluksestafette, waarbij ze de dobbelsteen rollen en dat gelijk staat aan de pion die je mag omleggen. Dit is weer de combinatie van geluk hebben en snel zijn. De kinderen vinden dit altijd leuk!

De oudste kinderen speelden Iemand is 'm, Niemand is 'm, waar ze met ballen elkaar proberen af te gooien zonder zelf geraakt te worden. De oudere kinderen vinden dit altijd heel leuk omdat ze hun gang kunnen gaan en zich helemaal kunnen uitleven.

Wij hebben veel kinderen vandaag al een fijne vakantie kunnen wensen en zullen ze na of misschien tijdens de zomervakantie weer zien!

 

Vrijdag 28 juni 2024

We zijn eindelijk aangekomen bij de laatste dag voordat de zomervakantie gaat beginnen. Sommige kinderen hebben vandaag al zomervakantie, gisteren was hun laatste dag en werd deze dag opgevuld door een studiedag. Hierdoor waren er ook al een aantal kinderen in de ochtend waarmee we heel gezellig verstoppertje hebben kunnen spelen.

Na de kinderen te hebben opgehaald, gingen we lekker lunchen en hebben we gesport en spelletjes gespeeld. We hebben nog een laatste middagactiviteit om dit schooljaar af te ronden! We sloten de week af met balspelletjes voor iedereen. De kinderen speelden voetbal en andere leuke balspellen. Het was een perfecte afsluiting van een geweldige week vol spel en beweging.

Bedankt voor het lezen en een fijne vakantie!



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Koen-Jiskoot
Koen Jiskoot
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach