Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Muziekbingo,, Carnavalsknutsels, Bonte Middag, Spelen sportstuif DSC, Voetbaltoernooi - week 7

Maandag 12 februari

Vandaag is de eerste dag van de carnavalsvakantie en waren de kinderen alweer vroeg aanwezig om een fijne dag bij ons te hebben. Omdat het een lange dag is, hebben wij een ochtend- en een middagactiviteit die vandaag natuurlijk met carnaval te maken hebben. In de ochtend deden we carnavalsmaskers maken, waarbij de kinderen zelf hun masker mochten tekenen en versieren. We zagen hier mooie maskers en iedereen maakte er net wat anders van, waardoor ze allemaal uniek waren!

In de middag hebben we een muziekbingo gedaan. We zetten een nummer op en als dat nummer op jouw bingokaart staat, mag je het afvinken. Natuurlijk zijn het allemaal carnavalsnummers om in de sfeer te blijven. Als je bingokaart vol is, mag je een prijsje komen ophalen!

Het was leuk om activiteiten te doen die te maken hadden met carnaval, en zo hebben we er een leuke maandag van gemaakt in de vakantie!

 

Dinsdag 13 februari

Ook vandaag staan er weer twee activiteiten op de planning, en we begonnen in de ochtend met een ballonnenestafette. De kinderen moesten de ballon tussen hun benen klemmen en het parcours afleggen. Als je het parcours hebt gehaald, mag je terugrennen en geef je de ballon door aan de volgende. Het team dat als eerste klaar is, heeft gewonnen! We deden dit ook in een lange slinger waarbij we de ballonnen tussen de kinderen klemde, waardoor we allemaal achter elkaar aan moesten lopen zonder dat de ballonnen vielen.

Voor de middag stond een bonte middag op het programma, waarbij we allemaal lekker gingen dansen op de muziek en nog even lekker gek konden doen! Dit was superleuk en gezellig om de carnaval mee af te sluiten.

Vandaag was weer een geslaagde dag en op dit tempo vliegt de vakantie voorbij omdat we het allemaal zo naar ons zin hebben!

Woensdag 14 februari

Vandaag gingen we op bezoek bij DSC, zodat we daar met een grote gezellige groep konden spelen. In de ochtend hebben we als activiteit inkvistikkertje gespeeld. Er is een inktvis die de hoepel vasthoudt en andere kinderen probeert te tikken. Als je getikt wordt, sluit je aan bij de hoepel als tikker. De tikkers kan je zien als de tentakels van de inktvis die proberen je te pakken!

Voor de middagactiviteit heeft Sportstuif DSC iets superleuks georganiseerd! Zij hebben namelijk een super leuke woensdag middag activiteit georganiseerd. In de sporthal hebben we superleuke spellen gespeeld zoals airhockey, de vloer is lava en 10 tellen in de rimboe. Het was tof om hieraan mee te mogen doen en we komen graag nog een keer langs!

Om de dag af te sluiten zijn we weer teruggegaan naar onze BSO en hebben we lekker een film gekeken.

Donderdag 15 februari

Net zoals bij een normale schoolweek is ook in de vakantie de donderdag de drukste dag, en in dit geval geldt: hoe meer kinderen, hoe beter! In de ochtend stond Just Dance op de planning. Dit kwam goed uit, want het was watregenachtig en nat buiten. Just Dance kennen we hier ondertussen wel, en de kinderen weten zelf ook al op welke liedjes ze willen dansen. Het was ontzettend leuk en we hebben zeker niet stilgezeten!

Voor de middag staat een voetbaltoernooi op het programma, dat we in de pannakooi zullen spelen, 2 tegen 2. Het team dat als eerste 2 doelpunten heeft gescoord, is de winnaar en mag blijven staan. De verliezers moeten helaas doorwisselen, en de eerstvolgenden mogen erin om de winnaars uit te dagen. Veel kinderen hebben gescoord en we hadden verschillende winnaars. Een groot succes kan je wel zeggen!

Na al dat sporten hebben we de dag lekker kunnen afsluiten met een film!

Vrijdag 16 februari

Vandaag hadden wij geen kinderen, wat betekent dat de BSO dicht was. We hopen dat de kinderen een leuke vakantie hebben gehad en we zullen ze na het weekend weer zien!



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Koen-Jiskoot
Koen Jiskoot
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach