Mijn kinderen gaan al langere tijd met heel veel plezier naar Sportstuif.

Ze kunnen er lekker buiten spelen, sporten, spelletjes spelen, knutselen en vooral Picoo is favoriet bij mijn zoontjes!

Voorheen gingen mijn kinderen naar een gewoon kdv, ze hadden het niet naar hun zin. Ik ben blij dat we Sportstuif gevonden hebben en overgestapt zijn.

Over de begeleiding, pedagogisch medewerkers ben ik dan ook erg te spreken.
Ze kunnen zich goed inleven in de kinderen en ons als ouder. Ze zijn sportief, enthousiast en werken oplossingsgericht waar nodig. Je wordt goed te woord gestaan bij het ophalen van je kind en ze nemen echt de tijd voor je!

Mijn kinderen worden met een Sportstuif busje op school opgehaald en daarmee naar de BSO locatie vervoerd.

Ik vind het ook altijd erg leuk als ik weer leuke foto’s of filmpjes van de kinderen ontvang onder mijn werktijd!

Ook wanneer je kind op sommige momenten net wat meer aandacht nodig heeft, weten de medewerkers van Sportstuif hier goed mee om te gaan!

Ik raad door mijn eigen ervaringen Sportstuif aan iedereen aan! 👍👍👍

Lindsey Smolders Lindsey Smolders
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Meivakantie week 1, Frietjes eten bij Ballorig, cupcakes versieren en boerengolf - week 17

Maandag 24 april

Eerste dag van de vakantie. We zijn de ochtend lekker rustig begonnen met tekenen, lego spelen en andere activiteitjes binnen. Helaas regende het, dus we konden niet naar buiten. Als ochtend activiteit hebben we placemats gemaakt met als thema Koningsdag. Na het knutselen zijn we gaan lunchen om de buikjes weer te vullen. Toen alle bordjes op waren, was het droog en konden we nog even lekker buiten spelen, voetballen, tikkertje spelen en ravotten. Na dat alles binnen was opgeruimd, stond ook alles voor de middagactiviteit al klaar. Daarbij hebben we een soort van bootcamp gehouden waarbij iedereen een keertje moest dobbelen om te kijken wat de kinderen uit moesten voeren. Erg leuk en goed voor de spieren om ze te trainen. Na de activiteit konden we nog eventjes naar buiten, maar het begon al weer snel met regenen. Gelukkig toch een goed dagje om zo de vakantie te beginnen. 

Dinsdag 25 april

Deze dag stond er iets lekker op de planning. In de ochtend na het fruit eten en lekker buiten spelen, werden er door de begeleiders al voorbereidingen getroffen voor de ochtendactiviteit. In de keuken rook het al naar versgebakken cupcakes. We gingen namelijk cupcakes versieren en opeten natuurlijk 😉 in het teken van koningsdag. Dus iedereen mocht zijn of haar cupcakes zo feestelijk mogelijk versieren met allerlei sprinkels. Bij de lunch hebben we er stiekem allemaal al eentje geproefd en de tweede kon iedereen lekker mee naar huis nemen. Voor de middagactiviteit moesten we een richting Riethoven. Hier gingen we boerengolven in de wei tussen de alpaca’s en deze mochten we naderhand zelfs nog voeren. Ook waren hier nog andere dieren te vinden, zoals ezels, shetlanders, kippen en andere paardjes. Pas laat in de middag waren we weer terug op de BSO en kon iedereen nog eventjes spelen totdat ze alweer werden opgehaald.

Woensdag 26 april

Deze dag was helemaal volgepland met hele dag spelen. We stonden in de ochtend namelijk al voor de deur van Ballorig. Hier konden we lekker glijden van de glijbanen, klimmen in de touwen, huizen bouwen van de blokken en we hadden nog iets lekker voor de lunch in petto. We gingen namelijk frietjes eten!! Wat een blije gezichtjes hebben we gezien en iedereen genoot van deze verrassing. Na al dit lekkers, konden we gewoon weer verder spelen en hadden we zelfs nog een verrassing. Om de dag af te sluiten hebben we allemaal een slushpuppie op. Wat een bofkonten vandaag zeg en dan morgen ook nog eens vrij zijn op Koningsdag.

Vrijdag 28 april

Het is alweer bijna weekend en gisteren heeft iedereen volop de verjaardag van de koning gevierd. Nog een laatste dagje en we zijn alweer vrij. Het is een beetje een regenachtige dag vandaag en gelukkig hebben we dan ook in de ochtend een binnen activiteit op de planning staan. Iedereen krijgt een groot stuk klei, mag zelf kiezen welke kleur verf we hierin doen en mag deze dan kneden totdat de klei verkleurd is. Daarna konden ze er een mooi kunstwerk van maken en moesten ze een paar uur drogen totdat de kunstwerken hard worden. Na al dat kneden, was het tijd voor de lunch en aten we de laatste keer weer deze week op de BSO. In de middag lekker vrij spelen en na het fruit eten nog een frisse neus buiten halen met de middagactiviteit. En daar konden we nog even onze energie kwijt tijdens een renspelletje nummertje wisselen. Iemand roept een nummer en naar dat vak moet iedereen zo snel mogelijk rennen. Wie er op een gegeven moment als laatste is, is helaas af. Wie er als laatste overblijft, heeft gewonnen. Na het koekje eten, was iedereen toch wel een beetje moe en hebben we de dag afgesloten met een leuke film. Tot volgende week, de week is weer voorbij gevlogen, maar gelukkig zien we jullie volgende week ook weer de hele week!



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach