Eindelijk een BSO die geen verkapte oppas is en actief iets met de kids doet. Geen zwarte band strijkkralen maar sporten en actie.
Super professionele begeleiding met laag drempelige communicatie. Zeker voor ons, wij plannen niet zo ver voorruit.
Wat ons betreft echt een aanrader.

Danny Danny
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportstuif Olympische spelen, rekenbingo en het douanespel - week 20 - 2024

Maandag 13 mei
Deze week vieren we een bijzonder jubileum bij Sportstuif. Vandaag was de aftrap van onze feestelijke jubileumweek en wat een geweldige start was het! De kinderen werden natuurlijk vandaag eerst opgehaald in onze vertrouwde blauwe auto's. Nadat alle kinderen er waren, was het tijd voor fruit en groente. Met de buikjes gevuld en de energie aangevuld, was het tijd voor actie. Het was namelijk tijd voor onze rekenbingo. Over het hele terrein van rood-wit hadden we nummers en rekentekens verstopt. De kinderen moesten in groepjes de kaartjes zoeken en de rekensommen neerleggen. Het was geweldig om te zien hoe enthousiast iedereen meedeed, op zoek naar de juiste kaartjes om de sommen te kunnen maken. Nadat alle kaartjes gevonden waren, kwam het moment van de waarheid: het uitrekenen van de sommen. De kinderen werkten samen en gebruikten hun rekenvaardigheden om tot de juiste antwoorden te komen. Het eindantwoord van de rekenbingo was 64, een symbolisch getal, want onze Sportstuif rood-wit bestaat officieel al 64 maanden! De kinderen werden opgehaald en dus was de eerste dag van deze speciale week alweer snel voorbij gevlogen.

  

Dinsdag 14 mei
Het is alweer dag twee van onze jubileumweek. Wegens werkzaamheden bij Rood-Wit zaten wij vandaag met al onze kinderen bij Sportstuif Basko! Het was een drukke boel vol energie en enthousiasme. De activiteit van vandaag was het spannende en uitdagende douanespel. Dit spel werd met alle kinderen van Rood-Wit gespeeld en zorgde voor veel plezier en teamwork. Het doel van het spel is om kaartjes te smokkelen naar de overkant zonder gepakt te worden door de douane. Een paar kinderen namen de rol van douane op zich, terwijl de andere kinderen smokkelaars waren. De smokkelaars mochten de kaartjes overal op hun lichaam verstoppen. Zodra ze klaar waren met verstoppen, moesten ze proberen de kaartjes langs de douane te smokkelen naar de andere kant van het speelveld. De douane probeerde de smokkelaars te doorzoeken en de kaartjes te vinden. Het was fantastisch om te zien hoe creatief en vindingrijk de kinderen waren bij het verstoppen van hun kaartjes. We kijken ernaar uit om de rest van de jubileumweek voort te zetten met nog meer leuke en speciale activiteiten!

  

Woensdag 15 mei
Ook vandaag is het feest bij Sportstuif Rood-Wit, want we vieren ons jubileum nog steeds met speciale activiteiten! Vandaag, op woensdag, hebben we een geweldige dag gehad bij Sportstuif Basko. Voor de hele groep hadden we verschillende kleine activiteiten georganiseerd. De kinderen konden genieten van blikgooien, bamboe bouwen, bowlen, zaklopen, ringwerpen en cornhole. Met een bingokaart in de hand gingen de kinderen langs alle activiteiten. Eén voor één probeerden de kinderen een volle bingokaart te krijgen! Met veel enthousiasme gingen ze alle spellen af. Met elk krulletje dat ze kregen, werd de glimlach op hun gezichtjes groter. De tijd vloog voorbij doordat we met de hele groep veel plezier hadden. Voor we het wisten, stonden de eerste ouders al klaar om hun kinderen op te halen. Het was een geslaagde dag!

 

Donderdag 16 mei
Vandaag was het weer een dag met veel kinderen! Alle kinderen werden opgehaald in onze auto’s. Na aankomst genoten ze van borden vol fruit en groente. De energie werd aangesterkt, want we hadden vandaag maar liefst twee activiteiten op de planning staan! De dag begon met een klassieker waar iedereen van houdt: verstoppertje. De kinderen waren enthousiast en creatief in het vinden van de beste verstopplekken. Het gegiechel en de spanning waren overal te horen terwijl ze zich verstopten en anderen probeerden te vinden. Na een korte pauze was het tijd voor een energiek spel: voetslagbal. Dit spel, dat op het hoofdveld plaatsvond, zorgde voor veel actie en plezier. Het was prachtig om te zien hoe de kinderen samenwerkten en genoten van het spel. Sommigen ontdekten zelfs verborgen talenten voor het schoppen van de bal! Aan het eind was het tijd voor een welverdiend koekje. De kinderen gingen met een goed gevoel terug naar huis.

  

Vrijdag 17 mei
Vandaag was een dag om nooit te vergeten bij Sportstuif! Ter ere van het 100-jarig bestaan van Rood-Wit organiseerden we de allereerste Sportstuif Olympische Spelen. Hoewel het weer niet meezat en we helaas het evenement naar binnen moesten verplaatsen, kon dit de pret absoluut niet verderven!De spanning was te voelen vanaf het moment dat de kinderen van Sportstuif Rood-Wit, Sportstuif Basko en Sportstuif RKVVO arriveerden. Met stralende gezichten en vol energie verzamelden ze zich in de zaal, klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. In vijf verschillende activiteiten streden de teams tegen elkaar. De activiteiten waren de stormbaan, voetbaldarts, touwtrekken, noodle werpen en domino bouwen. De kinderen deden hun uiterste best en moedigden elkaar aan. De sfeer was geweldig. Aan het eind van de middag verzamelden we ons voor de prijsuitreiking. De spanning was om te snijden terwijl de punten werden opgeteld. Natuurlijk was iedereen een winnaar. Elk kind ging naar huis met een eigen t-shirt, een heerlijke traktatie en een grote glimlach.

  



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach