Heerlijk buitenspelen, binnen knutselen of sporten! Leuke vlotte en sportieve begeleiders. Kinderen vermaken zich hier super!!

Maaike Maaike
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Super bal, paintbal en we keken een kerstfilm - week 51

Maandag
De allerlaatste week bij Sportstuif voor de kerstvakantie. We maken deze nog extra sportief zodat we daarna ook extra kunnen genieten van de feestdagen πŸ˜„. Het eerste spelletje spelen we met de parachute. Wie kan er snel onderdoor rennen als de parachute omhoog is?
Het andere spel van vandaag is ‘super bal’. Alle kinderen mogen de bal pakken om er iemand anders mee af te gooien. Op het moment dat je afgegooid wordt, onthoud je wie dit gedaan heeft en ga je aan de kant zitten. Als degene die je heeft afgegooid, zelf af is, mag je weer het veld in!

Dinsdag
Het is een regenachtige dag. Heel erg jammer… maar ook gezellig. De grootse kinderen spelen in de plassen water, net alsof ze weer klein zijn πŸ˜‰, daarna komen ze binnen opwarmen.
De activiteit van vandaag was paintball en kerstkaarten maken.
In de fietsenstalling hangen verschillende kaartjes. Iedereen krijgt 10 “kogels” om mee te schieten. Lukte het onze kinderen om raak te schieten?!
Binnen werden de kerstkaarten geknutseld. Iedereen kon super creatieve en mooie kaarten maken. Wij waren alvast onder de indruk en raken hierdoor steeds meer in de kerstsfeer!

Woensdag
Zoals we wel vaker doen, spelen we vandaag bij Basko. De kinderen kennen elkaar goed en vinden het ook leuk om samen te lunchen! We spelen vandaag het spelletje ‘memory-estafette’. We leggen de memory kaarten een aantal meter verder. De kinderen maken twee teams en gaan in een rij staan. Om de beurt mag het eerste kind van het team naar de kaarten lopen. Hij/zij draait twee kaarten om. Heb je een memory kunnen maken mag je deze twee kaarten bijhouden. Welk team kan het beste samenwerken en dus de kaarten die samenhoren het snelt vinden?

Donderdag
Normaal gezien is het op donderdag super druk! Maar.. vandaag is het anders aangezien de feestdagen in zicht zijn. Voor 17u worden alle kinderen al opgehaald om naar hun kerstdinner te gaan op school!
Daarom doen we het vandaag ook rustig aan op Sportstuif. We maken gezellig armbandjes en kijken een kerstfilm.
Veel plezier op jullie kerstdinner lieve kinderen en tot morgen!

Vrijdag
We sluiten deze week opnieuw af bij Basko. We lunchen samen met onze kerstmutsen op, om alvast in de stemming te komen πŸŽ„. Hierna spelen we heel de namiddag in de Done. Hier hebben we genoeg plaats en blijven we toch droog in dit regenweer. We spelen hier veel spelletjes zoals diamantroof, leeuwenkooi en voetbal.
Iedereen kreeg hierna nog een lekker koekje en we keken naar een kerstfilm 😊.  Al snel waren alle ouders er om de vakantie te starten!
Wij wensen iedereen alvast een fijn kerstfeest en geniet van de gezelligheid samenπŸŽ…! Tot volgende week.



Ons team

Judith Lammers
Judith Lammers Vestigingsmanager
Lian van Gils
Lian van Gils
Rick Michiels
Rick Michiels
Celine van Nuland
Celine van Nuland
Rachelle Scheepers
Rachelle Scheepers pedagogisch coach