Sportstuif Venlo is de plek waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen bewegen! Het is een prachtige locatie, waar lekker veel ruimte is voor allerlei sport en spel activiteiten! Mijn kinderen gaan er iedere week met enthousiasme naartoe.

Laura Hoogers Laura Hoogers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De allerlaatste voorbereidingen!

Hoi allemaal!

Deze week stond in teken van de allerlaatste voorbereidingen voor de opening van Sportstuif Venlo Vrijenbroek! 

Ook deze week waren we weer fanatiek aan het flyeren in Venlo-Zuid, het kan goed zijn dat jij de flyer ook in de brievenbus hebt gekregen.

Verder zijn we op bezoek geweest bij Scopias (waar Sportstuif Venlo Vrijenbroek zich gaat vestigen) om de laatste afspraken te maken. Zoals waar we precies mogen zitten met de kinderen, waar we alle spelletjes en speelmaterialen mogen neerzetten en waar we buiten mogen spelen. Zo hebben we ook de grote materialenkast besteld waar we alles kunnen zetten én ons Sportstuif logo hangt op de muur! 

Wanneer we niet bezig waren met de voorbereidingen voor de opening, waren we op bezoek bij andere Sportstuif vestigingen. Zo waren we bij Helmond Brandevoort op bezoek, zij hadden deze week een feestweek omdat ze al 3 jaar bestaan! Ook waren we op bezoek bij Venray MHCV en Venray SV. We gingen met z'n alle naar de speeltuin! We zijn van de kabelbaan af geweest, op speeltoestellen geklommen en met stokken gebouwd! 

Houdt ook zeker onze instagram en facebook in de gaten, volgende week gaan we namelijk de eerste kinderen ontvangen! 

Heb je vragen?
Mail: Venlo@sportstuif.nl
Telefoon: 06-45182238

 

 

 



Ons team

Janne Smets Vestigingsmanager
Janne Smets Vestigingsmanager
Thomas Höppener
Thomas Höppener
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches