Sportstuif Venlo is de plek waar de kinderen na schooltijd lekker kunnen bewegen! Het is een prachtige locatie, waar lekker veel ruimte is voor allerlei sport en spel activiteiten! Mijn kinderen gaan er iedere week met enthousiasme naartoe.

Laura Hoogers Laura Hoogers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Druk bezig met de voorbereidingen!

Hoi allemaal!

Welkom bij weer een nieuwe blog van Sportstuif Venlo Vrijenbroek! Zoals jullie misschien al weten is dit een nieuwe vestiging in Venlo, we zijn druk bezig met de voorbereidingen. We gaan vanaf 1 juni de eerste kindjes verwelkomen!

Graag nemen we jullie mee in een kijkje achter de schermen.
Deze week zijn we bezig geweest met flyeren. Dit doen we bij verschillende basisscholen maar ook bij een aantal wijken in de brievenbus. Heb je ‘m gemist? Geen probleem, hier onder in de blog en op de socials is de flyer ook nog te zien!

Houd onze instagram en facebook ook zeker in de gaten, hier gaan we namelijk ook steeds meer op posten.

Verder moeten er natuurlijk ook spelletjes, en ander speelmateriaal zoals ballen, frisbees, hoedjes etc. aangeschaft worden. Ook hier zijn we al mee begonnen. We zullen ervoor zorgen dat de kinderen zowel binnen als buiten genoeg te doen hebben op de BSO!

Als jullie al vragen hebben of graag meer informatie willen mogen jullie die natuurlijk altijd mailen naar Venlo@sportstuif.nl of even bellen naar 06-45182238.

 

 

 



Ons team

Janne Smets Vestigingsmanager
Janne Smets Vestigingsmanager
Thomas Höppener
Thomas Höppener
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches