Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Anouk Houterman Anouk Houterman
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Steen, papier, schaar, op bezoek bij FCV en de bal, de bal is voor..... Week 24 - 2024

Maandag

Deze week hadden we voor het eerst ook op maandag kinderen! Het was niet zo heel lekker weer dus we zijn begonnen met binnen lekker tekenen. Een rustig begin van de middag dus. Na het fruit eten hebben we onder de overkapping 'steen, papier, schaar estafette' gespeeld! Er worden 2 teams gemaakt, één team begint aan de ene kant van het hoepelcircuit en het andere team aan de andere kant. De eerste van beide teams start met 2 voeten tegenlijk zo snel mogelijk in de hoepels te springen. Wanneer je de tegenstander tegenkomt speel je 'steen, papier, schaar'. De winnaar springt door en komt weer een nieuwe tegenstander tegen, enzovoorts. Wanneer je helemaal aan de andere kant van het circuit bent, heeft je team een punt gewonnen! Verder is de atletiekbaan ook weer even uitgetest en konden de kinderen hun energie kwijt door een ronde te rennen!

Dinsdag

Vandaag gingen we met onze kinderen de hele middag spelen bij Sportstuif Venlo FCV. We speelden daar De bal, de bal, de bal is voor.... één iemand staat in de hoepel met de bal en roept heel hard 'de bal, de bal, de bal is voor' en dan een naam. Vervolgens gooit deze speler de bal zo hoog mogelijk de lucht in! De naam die geroepen is moet snel de bal pakken en derest rent zover mogelijk weg. Het kindje met de bal probeert de bal door de benen van de lopers te rollen. Dat was lastig! Hierna hebben we ook nog iemand is hem, niemand is hem. Een tikspel waarbij de tikker steeds verandert, goed opletten dus! Daarna hebben we nog lekker vrij gespeeld. 

Woensdag

Woensdag was er 1 kindje die ook nog eens een proefdag had! We hebben lekker álle spelletjes uitgetest die in de kast lagen! Ook hebben we lekker buiten gespeeld. We hebben verstoppertje gedaan, en nog een zelf verzonnen spelletje. Één iemand schiet de bal zo ver weg als hij kan, de andere 2 moeten racen, wie het eerste de bal heeft teruggebracht heeft gewonnen! Dit hebben we met alle verschillende ballen gedaan én zelfs met de frisbee!

Kortom, een super gezellige week! 

Heb jij je al aangemeld voor de opendag van aanstaande woensdag 19 juni? Meld je snel aan via deze link!

Tot snel! 

                   

 

 



Ons team

Janne Smets Vestigingsmanager
Janne Smets Vestigingsmanager
Thomas Höppener
Thomas Höppener
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches