Leuke Sportieve BSO waarbij kinderen lekker kunnen sporten en bewegen onder begeleiding van een enthousiast team!

Judith de Graaff Judith de Graaff
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Uitstapjes, waterspellen en knutselen in de eerste 3 weken van de zomervakantie! Week 28-29-30-2024

Zomervakantie week 1 (8 t/m 12juli)

De zomervakantie is eindelijk begonnen! We begonnen maandagochtend met lekker spelen bij Ballorig. Daarna gingen we op bezoek bij Sportstuif Venray SV. Daar hebben we eerst lekker gevoetbalt met de andere kinderen van Sportstuif Venray SV. In de middag gingen we naar speeltuin De Eekhoorn in Venray. Daar konden we nog lekker met water en zand spelen, op de schommel of nog voetballen. Het was super gezellig met alle andere kinderen! Dinsdag gingen we in de ochtend eerst naar speeltuin het Ostenriekske in Horst, daarna zijn we nog op bezoek geweest bij Sportstuif Horst. Omdat het zo warm was hebben we waterspellen gedaan! Over de buikschuifbaan, de blikken omgooien met natte sponzen of met het waterpistool schieten én (peper)koek happen. Natuurlijk sloten we nog af met een watergevecht! Woensdag waren we bij Sportstuif Venlo FCV. In de ochtend was het niet zo'n lekker weer dus hebben we eerst binnen gespeeld. Ook hebben we nog geknutselt. We gingen een echte nederlandse molen maken, die mochten we ook versieren door te vingerverven! Donderdag en vrijdag waren er geen kindjes dus waren we gesloten. 

 

 

Zomervakantie week 2 (15 t/m 19 juli)

De eerste week van de vakantie zit er al weer op, ook in de tweede week hebben we super leuke activiteiten gedaan! Op maandag was het heerlijk weer, dus hebben we weer met water gespeeld! Eerst hebben we van een papieren bordje een mandala geknutseld. Deze gingen we verven en plakten we wattenstaafjes op. Toen was het lunchtijd, we gingen lekker picknicken in het park! We smeerden onze boterhammen op de BSO en stapten in de auto. Toevallig was daar ook nog een super leuke speeltuin waar we konden spelen nadat we de boterhammen op hadden! Eenmaal terug bij de BSO was het lekker warm buiten en was het tijd voor de waterspellen! Voor het eerst over onze eigen buikschuifbaan, met het waterpistool gespeeld en met sponzen gegooid. Dinsdag was het ietsje minder lekker weer. We begonnen de ochtend weer met een knutselwerkje maken. We gingen lekker vingerverven, wat een kliederzooi! Iedereen moest iets met bloemen maken, het was echt super mooi geworden! Na de lunch gingen we (ondanks het weer) met de waterpistolen schieten, niet op elkaar, maar op echte targets! We moesten redcups van de tafel afschieten, pionnen omschieten en we deden nog een spelletje met zo snel mogelijk de kan water vullen. De eerste keer deden we er 3 minuten en 10 seconden over en de tweede poging was in 2 minuten en 40 seconden, super snel dus! Donderdag begon de ochtend uiteraard weer met een knutselwerkje maken, omdat het dit weekend lekker weer wordt gingen we slippers knutselen. O.ok hebben we de verjaardag van Sil alvast gevierd.

 

Zomervakantie week 3 (22 t/m 26 juli)

We zijn alweer in de 3de week van de zomervakantie, wat gaat dat toch snel! Afgelopen dinsdag zijn we de dag begonnen met het knutselen van ijsjes! Je knipt een stukje papier in de vorm van een ijsje en plakt deze op een houten stokje. Vervolgens kun je je ijsje versieren met allerlei versiersels. Toen de zon weer begon te schijnen, zijn we naar het blote voetenpad in Deurne geweest! Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de begeleider was het een avontuurlijke middag. Met onze blote voeten door de modder, over stenen heen lopen, door water lopen, over touw heen lopen enz. Het was top weer en de kinderen vonden het super leuk!



Ons team

Janne Smets Vestigingsmanager
Janne Smets Vestigingsmanager
Thomas Höppener
Thomas Höppener
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches